duda Posted Friday at 13:34 Share Posted Friday at 13:34 Tj, ne znam kako je regulisano, u čijem je vlasništvu i ko gazduje. Uglavnom, taj je i odgovoran. Dakle vlasnik. 1 Link to comment
Malvo Posted Friday at 13:35 Share Posted Friday at 13:35 10 minutes ago, Snow said: на ртс ни кајрон, промовишу књигу "Лауш" Verovatno pregovori šta da se kaže, napiše, ko da vodi program, ko da dođe da kaže da je u pitanju strašna nesreća oko koje treba da se ujedinimo itd. 1 Link to comment
Mel Posted Friday at 13:35 Share Posted Friday at 13:35 2 minutes ago, duda said: Pa moglo je, ali eto govore da taj deo nije bio "predmet rekonstrukcije". Ali i ako nije bio deo objekta koji je rekonstruisan, naravno da je i taj deo morao da bude održavan, jer to je javni objekat u upotrebi. A sad, čija je to odgovornost što nije održavan kako treba, nemam pojma. Ja sam po nekim komentarima videla da ljudi kazu da je i tu nesto radjeno, sad sta je istina... Link to comment
cedo Posted Friday at 13:35 Share Posted Friday at 13:35 Just now, Malvo said: Verovatno pregovori šta da se kaže, napiše, ko da vodi program, ko da dođe da kaže da je u pitanju strašna nesreća oko koje treba da se ujedinimo itd. ceka se vucic da stigne na lice mesta Link to comment
ultra plasticni Posted Friday at 13:40 Share Posted Friday at 13:40 3 minutes ago, duda said: Tj, ne znam kako je regulisano, u čijem je vlasništvu i ko gazduje. Uglavnom, taj je i odgovoran. Dakle vlasnik. zgrada je u rezimu javne svojine drzave, a nepostojeca zeleznica srbije ad i infrastruktura zeleznice srbije ad su njeni korisnici 1 Link to comment
Jeremija Posted Friday at 13:41 Share Posted Friday at 13:41 Sam odgovor države sve najbolje govori, neodgovornost je ušla u sve pore ovog društva, a ovakvi nesrećni dogadjaji će samo sve češće i češće da se dogadjaju. 7 Link to comment
Popular Post copkillah Posted Friday at 13:43 Popular Post Share Posted Friday at 13:43 jeste ovo bilo renovirano 5 8 Link to comment
cedo Posted Friday at 13:43 Share Posted Friday at 13:43 pise bljuc i ovo, a izvor mu je infrastruktura iz zeleznica srbije Quote Kako dodaju, u okviru rekonstrukcije rađena je unutrašnjost Železničke stanice Novi Sad, krov i fasada iznad i ispod nadstrešnice. malterdzije vladaju srbijom nista sustinski ne ume da se napravi ili popravi (ni drzaci na nadstresnici ni autoput kroz grdelicu (pamtite malterisano brdo pored puta sto je skliznulo)) samo nabacuju malter i prave fasade Link to comment
Popular Post Jimmy Kowalski Posted Friday at 13:43 Popular Post Share Posted Friday at 13:43 Oni su u okviru rekonstrukcije stanice dodali unutra gornju platformu, koja je negde u visini nastresnice (onako odokativno, nisam nikad detaljno zagledao kada sam ulazio/izlazio). To je relativno skoro zavrseno, mozda mesec-dva. Ubedjen sam da je to poremetilo statiku ili vec kako se to strucno kaze.. 8 8 Link to comment
cedo Posted Friday at 13:44 Share Posted Friday at 13:44 1 minute ago, copkillah said: jeste ovo bilo renovirano novo znaci omalterisano to su se samo pohvalili Link to comment
Popular Post Filozof manijak Posted Friday at 13:45 Popular Post Share Posted Friday at 13:45 Govnima je bitno samo da ispinuju kako bi sklonili odgovornost sa sebe, ništa ih drugo ne interesuje. Za ovo bi neko trebalo da visi!! A ti, glupu narode, glasaj i dalje za 2 crvene i kesu praška. Ne mogu rečima da iskažem koliko sam besan. 18 1 Link to comment
Sandradjer Posted Friday at 13:46 Share Posted Friday at 13:46 Uzas kakve vesti. Tuga 1 Link to comment
Jesper23 Posted Friday at 13:47 Share Posted Friday at 13:47 (edited) Mogu misliti kako se tek prave zgrade, sva sreća pa NS nije u nekom trusnom području (kao Banja Luka ili Sarajevo na primer). Ko je uradi tehnički prijem, šta rade usrane inspekcije? Edited Friday at 13:47 by Jesper23 1 Link to comment
Recommended Posts