duda Posted November 1 Posted November 1 Tj, ne znam kako je regulisano, u čijem je vlasništvu i ko gazduje. Uglavnom, taj je i odgovoran. Dakle vlasnik. 1
Malvo Posted November 1 Posted November 1 10 minutes ago, Snow said: на ртс ни кајрон, промовишу књигу "Лауш" Verovatno pregovori šta da se kaže, napiše, ko da vodi program, ko da dođe da kaže da je u pitanju strašna nesreća oko koje treba da se ujedinimo itd. 1
Mel Posted November 1 Posted November 1 2 minutes ago, duda said: Pa moglo je, ali eto govore da taj deo nije bio "predmet rekonstrukcije". Ali i ako nije bio deo objekta koji je rekonstruisan, naravno da je i taj deo morao da bude održavan, jer to je javni objekat u upotrebi. A sad, čija je to odgovornost što nije održavan kako treba, nemam pojma. Ja sam po nekim komentarima videla da ljudi kazu da je i tu nesto radjeno, sad sta je istina...
cedo Posted November 1 Posted November 1 Just now, Malvo said: Verovatno pregovori šta da se kaže, napiše, ko da vodi program, ko da dođe da kaže da je u pitanju strašna nesreća oko koje treba da se ujedinimo itd. ceka se vucic da stigne na lice mesta
ultra plasticni Posted November 1 Posted November 1 3 minutes ago, duda said: Tj, ne znam kako je regulisano, u čijem je vlasništvu i ko gazduje. Uglavnom, taj je i odgovoran. Dakle vlasnik. zgrada je u rezimu javne svojine drzave, a nepostojeca zeleznica srbije ad i infrastruktura zeleznice srbije ad su njeni korisnici 1
Jeremija Posted November 1 Posted November 1 Sam odgovor države sve najbolje govori, neodgovornost je ušla u sve pore ovog društva, a ovakvi nesrećni dogadjaji će samo sve češće i češće da se dogadjaju. 7
Popular Post copkillah Posted November 1 Popular Post Posted November 1 jeste ovo bilo renovirano 5 8
cedo Posted November 1 Posted November 1 pise bljuc i ovo, a izvor mu je infrastruktura iz zeleznica srbije Quote Kako dodaju, u okviru rekonstrukcije rađena je unutrašnjost Železničke stanice Novi Sad, krov i fasada iznad i ispod nadstrešnice. malterdzije vladaju srbijom nista sustinski ne ume da se napravi ili popravi (ni drzaci na nadstresnici ni autoput kroz grdelicu (pamtite malterisano brdo pored puta sto je skliznulo)) samo nabacuju malter i prave fasade
Popular Post Jimmy Kowalski Posted November 1 Popular Post Posted November 1 Oni su u okviru rekonstrukcije stanice dodali unutra gornju platformu, koja je negde u visini nastresnice (onako odokativno, nisam nikad detaljno zagledao kada sam ulazio/izlazio). To je relativno skoro zavrseno, mozda mesec-dva. Ubedjen sam da je to poremetilo statiku ili vec kako se to strucno kaze.. 8 8
cedo Posted November 1 Posted November 1 1 minute ago, copkillah said: jeste ovo bilo renovirano novo znaci omalterisano to su se samo pohvalili
Popular Post Filozof manijak Posted November 1 Popular Post Posted November 1 Govnima je bitno samo da ispinuju kako bi sklonili odgovornost sa sebe, ništa ih drugo ne interesuje. Za ovo bi neko trebalo da visi!! A ti, glupu narode, glasaj i dalje za 2 crvene i kesu praška. Ne mogu rečima da iskažem koliko sam besan. 18 1
Jesper23 Posted November 1 Posted November 1 (edited) Mogu misliti kako se tek prave zgrade, sva sreća pa NS nije u nekom trusnom području (kao Banja Luka ili Sarajevo na primer). Ko je uradi tehnički prijem, šta rade usrane inspekcije? Edited November 1 by Jesper23 1
Recommended Posts