Mel Posted Sunday at 16:27 Share Posted Sunday at 16:27 5 hours ago, palikaris said: U pravu si, secam se da je nesto bilo gore, odavno. Ovaj prvi red kocaka je po svemu sudecu bio ankerski za nosace nastresnice. Par metara iza je bio i drugi red kocaka. Sta li su one drzale? 4 hours ago, bejzbolka said: Pa jbg, šta se onda bune kad im kažu da su špijuni? Nego šta si brate ako tebi strani ambasador određuje da li ćeš na izbore ili protest. Pa svako mora saradjivati sa nekim. 4 hours ago, Eleniko said: Kako znaš ko je DB kombinacija a ko autentičan? Pa sta znam, kapiram da ima pozvanijih od mene da nam kazu da su na kraju dana svi DBovi... Link to comment
JozoMujica Posted Sunday at 16:38 Share Posted Sunday at 16:38 Nema veze sa temom, ali i ima veze sa temom. Link to comment
Ratamahatta Posted Sunday at 16:59 Share Posted Sunday at 16:59 Svi smo mi onaj lik, realno Ne znamo kako/ne smemo da artikulisemo 7 Link to comment
Aleksija Posted Sunday at 17:13 Share Posted Sunday at 17:13 nista se nece desiti bez organizacije i plana. mozemo da popizdimo koliko hocemo, ali nam pored toga treba i malo pameti, malo manje sujete, malo strucnog osluskivanja raspolozenja (da, fokus grupe drze vucica decenijama na vlasti, izmedju svega ostalog), dosta solidarnosti i mnogo licne i kolektivne hrabrosti. u stvari, treba mnogo vise i pameti. cini mi se da u srbiji trenutno bar 5-6 faktora treba da se poklopi da bi doslo do znacajnije promene (da ne pominjemo upitnu motivaciju za rizik skoro svih aktera - najspremniji na rizik je tu jos uvek av). 8 Link to comment
Popular Post pt 2.0 Posted Sunday at 17:14 Popular Post Share Posted Sunday at 17:14 Ali ova lakoća života tih hulja. Maja Gojković koja je pred tragediju promovisala vina u Londonu, a posle tragedije izgleda otišla za Rim (?). Vučević na nekom sajmu u Šangaju... Imam utisak da njih izravno boli dupe za sve i da su svi svesni da nikakvih posledica biti neće. 15 Link to comment
Aleksija Posted Sunday at 17:18 Share Posted Sunday at 17:18 ne boli ih dupe, plase se negativne unutarstrancake lutrije. a nije lose ni da budu daleko od mesta zbivanja. svakako su dobili odobrenje, ako ne i naredbu sa vrha da budu tamo gde jesu. 2 Link to comment
JozoMujica Posted Sunday at 17:19 Share Posted Sunday at 17:19 4 minutes ago, pt 2.0 said: Imam utisak da njih izravno boli dupe za sve i da su svi svesni da nikakvih posledica biti neće. Da. Link to comment
pt 2.0 Posted Sunday at 17:21 Share Posted Sunday at 17:21 (edited) 3 minutes ago, Aleksija said: ne boli ih dupe, plase se negativne unutarstrancake lutrije. a nije lose ni da budu daleko od mesta zbivanja. svakako su dobili odobrenje, ako ne i naredbu sa vrha da budu tamo gde jesu. odlično se sećam obrenovačkih poplava kada su svi otkazali službena putovanja da budu vučiću na usluzi. sada se premijerka vojvodine, premijer države ponašaju kao da je stanje redovno... ne znam gde je vesara, ne bi me čudilo ni da je evnuh na službenom putu. edit. deceniju sam radila za državu, znam svaki put kada bi se pritajili dok neko sranje ne prođe, ili kad izborna kampanja biva u jeku niko ne mrda nigde. ovo uopšte ne liči na to. Edited Sunday at 17:23 by pt 2.0 1 Link to comment
Mel Posted Sunday at 17:23 Share Posted Sunday at 17:23 22 minutes ago, Ratamahatta said: Svi smo mi onaj lik, realno Ne znamo kako/ne smemo da artikulisemo Kad sam ja pre par godina valjda pricala da vlast ne pada tako sto besni narod izadje na ulicu seta pa cak i malo potpali skupstinu, dobijala sam svakakve etikete. Da to radi, Berlinski zid pao bi 65te a ne 90te... 1 Link to comment
Aleksija Posted Sunday at 17:23 Share Posted Sunday at 17:23 Just now, pt 2.0 said: odlično se sećam obrenovačkih poplava kada su svi otkazali službena putovanja da budu vučiću na usluzi. sada se premijerka vojvodine, premijer države ponašaju kao da je stanje redovno... ne znam gde je vesara, ne bi me čudilo ni da je evnuh na službenom putu. ovde nemaju sta da pomognu, a svako njihovo pojavljivanje na terenu bi izazvalo samo jos veci bes. sklonjeni su dok se ne odluci ko je kriv. tako ja to vidim. 5 1 Link to comment
morgana Posted Sunday at 17:23 Share Posted Sunday at 17:23 glume da je situacija redovna i da krivica nije njihova. to rade i urednickom politikom po tabloidima, gdje samo sto se na naslovne strane nije vratila jovana jeremic kako prenosi americke izbore. 5 Link to comment
pt 2.0 Posted Sunday at 17:25 Share Posted Sunday at 17:25 (edited) jedno je da su sklonjeni, a drugo je da su na službenom putu i da mediji ili oni sami na instagramima izveštavaju o tome. nadam se da ste u pravu a da je mene samo potopio mrak. Edited Sunday at 17:28 by pt 2.0 Link to comment
Aleksija Posted Sunday at 17:27 Share Posted Sunday at 17:27 pa nisu oni bukvalno sklonjeni, oni "obavljaju redovno poslove". al malo podalje od mesta zbivanja. svi oni imaju manje sopstvene volje i autonomije od lutke kojom upravlja lutkar. bukvalno. 1 Link to comment
Moonwalker Posted Sunday at 17:28 Share Posted Sunday at 17:28 3 minutes ago, pt 2.0 said: odlično se sećam obrenovačkih poplava kada su svi otkazali službena putovanja da budu vučiću na usluzi. sada se premijerka vojvodine, premijer države ponašaju kao da je stanje redovno.. Poplave su priroda, uz neodrzavanu obalu i nedozvoljenu gradnju pored reka. Ovo nisu poplave. Ako nastave ovako, a nastavice jer za drugo ne znaju, jednom ce nekoga od njih zveknuti u mraku, bez bilo kakve organizacije. Ovde izjave po pravilu i hendlovanje situacije daju oni iz SPS skolovani u drugim uslovima. 5 1 Link to comment
pt 2.0 Posted Sunday at 17:30 Share Posted Sunday at 17:30 Just now, Moonwalker said: Poplave su priroda, uz neodrzavanu obalu i nedozvoljenu gradnju pored reka. I tada je bio haos, znam iz prve ruke kako ih je potezao da ne mrdaju nigde. Ali, verujem vama trenutno više nego sebi. Prvo, nisam u sistemu više i drugo, baš sam mnogo mračna... Link to comment
Recommended Posts