Milošica Posted Sunday at 14:53 Share Posted Sunday at 14:53 Mogao je Savatović ovo bolje da hendluje. 1 1 Link to comment
Jeremija Posted Sunday at 14:56 Share Posted Sunday at 14:56 2 minutes ago, morgana said: ovi, za razliku od demokrata, aktivno promovisu naucenu bespomocnost preko kapilarne mreze svojih finijih botova koji glume nase. ne razumijem ni ja kako ljudi na to padaju. I onda su to radili, lično poznajem jednu od glavnih aktivistkinja u aferi koju sam pomenuo, još onda me je zaintrigirala ta iznenadna briga za drveće, s obzirom da je bila i ostala čista radikalka. 2 Link to comment
Popular Post radnik Posted Sunday at 15:00 Popular Post Share Posted Sunday at 15:00 Sve me ovo podsetilo na odrastanje i mog oca. On je bio gradj. inzenjer staticar. X nekih objekata je bio nadzorni organ. Oduvek sam ga smatrao krutim covekom (pre svega u tom strucnom delu), ako sve nije 100% po projektu i kako treba, on nije hteo da potpise. Ono sto je duda pominjala, rucni racun i stepen sigurnosti, on je tu uvek isao malo iznad propisa i preporuka. Jbga druga vremena bila, pa je moglo. Ja kad sam ga pitao sto ide iznad, kaze ja to potpisujem, mogu ljudi da poginu, da se nesto srusi, necu da budem odgovoran za neciju smrt i idem u zatvor. Verovao covek u zakon i drzavu i odgovornost. Secam se jednom dosao sa posla izgreban po licu. Pita keva sta je to bilo. Kaze on, pobio se sa nekim Šmakom izvodjacem, jer nije nesto bilo uradjeno kako treba i cale nije hteo da potpise. Danas su verujem retke ove stvari, platis, niko i ne pogleda sta potpisuje. Jebes ljudske zivote i odgovornost. 30 2 1 Link to comment
villiem Posted Sunday at 15:04 Share Posted Sunday at 15:04 (edited) Fini botovi su premostivi, budzet i resursi tj plate i ucene na neverovatnom nivou nisu. Jedini nacin jeste jedna stranka, nagla promena, cekati izborni dan sa neapaticnim svakim koji ne mora da potpise glas njima. Mozda na botove padamo iz ocaja, ja nisam siguran ko je i sta danas organizovao, jedino je upadljivo da devojke masovno lepe ruke Edited Sunday at 15:05 by villiem Link to comment
bejzbolka Posted Sunday at 15:08 Share Posted Sunday at 15:08 7 minutes ago, radnik said: Sve me ovo podsetilo na odrastanje i mog oca. On je bio gradj. inzenjer staticar. X nekih objekata je bio nadzorni organ. Oduvek sam ga smatrao krutim covekom (pre svega u tom strucnom delu), ako sve nije 100% po projektu i kako treba, on nije hteo da potpise. Ono sto je duda pominjala, rucni racun i stepen sigurnosti, on je tu uvek isao malo iznad propisa i preporuka. Jbga druga vremena bila, pa je moglo. Ja kad sam ga pitao sto ide iznad, kaze ja to potpisujem, mogu ljudi da poginu, da se nesto srusi, necu da budem odgovoran za neciju smrt i idem u zatvor. Verovao covek u zakon i drzavu i odgovornost. Secam se jednom dosao sa posla izgreban po licu. Pita keva sta je to bilo. Kaze on, pobio se sa nekim Šmakom izvodjacem, jer nije nesto bilo uradjeno kako treba i cale nije hteo da potpise. Danas su verujem retke ove stvari, platis, niko i ne pogleda sta potpisuje. Jebes ljudske zivote i odgovornost. Ovako je nažalost u svim profesijama. Kakve sam sudske presude pročitao, uvek sam se pitao kako ovi ljudi mogu da potpišu ovo. 2 Link to comment
JozoMujica Posted Sunday at 15:11 Share Posted Sunday at 15:11 1 hour ago, aram said: sasvim je moguće da je projekat bio 100% ispravan, ali da izvođači nisu baš mnogo obraćali pažnje na projekat, a da je nadzor pustio sve jer zabole ih. Iz nekog mog iskustva kada sam se bavio nadzorom (ne građevinskim), svi mogu da zajebu, i projekrant i izvođač, za nesaglasnost izvedenih radova sa projektom je pre svega odgovoran nadzorni organ. Link to comment
palikaris Posted Sunday at 15:13 Share Posted Sunday at 15:13 54 minutes ago, aram said: natpis je bio "Novosadska Banka" i bio je skroz desno, kocke su bile na svakom pregibu krova. U pravu si, secam se da je nesto bilo gore, odavno. Link to comment
Popular Post Tihajeza Posted Sunday at 15:18 Popular Post Share Posted Sunday at 15:18 1 hour ago, aram said: A ne znam ni ja, nije mi rekla, a ja nisam ni pitao. A i da znam, zar ne misliš da bih time otkrio njen identitet? Znači, samo da se ne zna slučajno, samo da neko ne izgubi posao, samo da se ćuti, "nisam ja majke mi ništa kriva" samo da se ne ugrozim ja ili neko moj... E tako su i ovi na gradilištu i oko nadstrešnice radili, pa izgiboše ljudi. Nek čuva drugarica posao, jašta. Ako još radi za tu firmu, pozdravi je i poželi srećan put preko mosta. 12 Link to comment
Moonwalker Posted Sunday at 15:19 Share Posted Sunday at 15:19 (edited) 31 minutes ago, Milosh76 said: Okupio se pa da popljuje, domacinski onako…Slabo pominje one one koji su za ovo krivi, ali frontove i “strane spijune” ne propusta. Svi treba da lice na njega da bi se osecao komfornim… Edited Sunday at 15:21 by Moonwalker 4 3 Link to comment
Eleniko Posted Sunday at 15:23 Share Posted Sunday at 15:23 1 hour ago, Tihajeza said: Aj, kad već deliš ovakve informacije, reci i koji most je u pitanju, čisto da ga izbegavamo, da ne izginemo mi i bližnji. Ja nisam u fazonu "neće valjda". Koliko ima mostova koje su radili Kinezi a Mađari radili nadzor. Okreni obrni - jedan. Link to comment
Tihajeza Posted Sunday at 15:25 Share Posted Sunday at 15:25 Just now, Eleniko said: Koliko ima mostova koje su radili Kinezi a Mađari radili nadzor. Okreni obrni - jedan. Nemam pojma koji, reci, jbt, pa pričamo 3 dana nakon što su zbog ovakvih propusta poginuli ljudi! Šta sad šifre i kviskoteke? Pupinov su radili Kinezi, nemam pojma ko nadzor. 1 Link to comment
Popular Post Valk Posted Sunday at 15:28 Popular Post Share Posted Sunday at 15:28 3 hours ago, Milosh76 said: Ivan Bjelic se emotivno obratio Vesicu recima "Gorane podnesi ostavku..." Je li ovaj Ivan B onaj sa bradom i maramom? Njemu je moja drugarica prišla ispred Vlade da ga pita šta je ovo i ko je uopšte organizovao da se histeriše na random policajce (bilo je veoma neprijatno koliko je bilo odglumatano to sve) i zašto se ne ide ispred Predsedništva ili se makar ne proziva glavni i odgovorni - on joj rekao "nećemo da prozivamo Vučića, posle će da koristi to i da KUKA NA TV" Na njeno ali zašto napadate policajce, šta oni tu sad mogu da urade ili su krivi za ovo - kaže oni moraju da uhapse odgovorne. Znači ništa tužilaštvo, sud, narodni gnev, itd - policajac prašinar Marić* mora da ode da lično na svoju ruku uhapsi Vučića ili koga god. Kao što rekoh, užasan osećaj na ovom skupu, otišla sam ubrzo nakon debilisanja ispred Vlade Srbije. Inače, DB na kante, ne znaju ni da se obuku kao spontani građani, niti im je više bitno da se kriju. Od poznatih Štimac i Dobrica Veselinović, to je to. * Random prezime 12 2 Link to comment
FOX river Posted Sunday at 15:29 Share Posted Sunday at 15:29 Kako sme RTS da piše o ovome? (Irony on) https://www.rts.rs/vesti/svet/5572041/spanski-kralj-felipe-posetio-valensiju-gradjani-ga-gadjali-blatom.html Mogu da daju ideje građanima. Link to comment
Eleniko Posted Sunday at 15:31 Share Posted Sunday at 15:31 3 minutes ago, Tihajeza said: Nemam pojma koji, reci, jbt, pa pričamo 3 dana nakon što su zbog ovakvih propusta poginuli ljudi! Šta sad šifre i kviskoteke? Pupinov su radili Kinezi, nemam pojma ko nadzor. Ne znam šta je od tih statičkih zahtevnih mostova urađeno sem Pupina. Mislio sam da je očigledno, zabole me za igrice. A preko Pupina pre prelaska odradim jedno Jer će i on pasti kad tad. Link to comment
Popular Post pt 2.0 Posted Sunday at 15:31 Popular Post Share Posted Sunday at 15:31 10 minutes ago, Moonwalker said: Okupio se pa da popljuje, domacinski onako… gomile ljudi ovako misle i dosta im je performansa. pljuje one za koje misle da mu traće energiju, i vrv je u pravu. mene je na pola protesta blam od pevanja, izjava, idiotija. možda sam previše stara, previše konzervativna, previše štagod. ali sigurno nisam ni db, ni pritajeni esenesovac, skriveni desničar. samo mi je dosta idiota. ne sumnjam da je ovaj čovek iskreno popizdeo. 28 2 Link to comment
Recommended Posts