Jump to content
IGNORED

Trazimo odgovornost za tragediju u Novom Sadu

Godfrey

Recommended Posts

3 minutes ago, morgana said:

naravno.

(ljudi koji su se odazvali pozivu na protest su tu cista srca, nema spora, i svaka im cast. organizacija je upitna)

Organizacija je hendlanje, plašim se.

Edit: samim tim i bradati bandana student.

Edited by giuseppe
  • +1 1
8 minutes ago, giuseppe said:

Iskreno: ide se na to da je Vesić kriv. I to kanališe i vlast. Pustiće ga niz vodu, ako bude potrebno.

Samo da se ne pomene glavni radikal.

Ali zašto Vesić? 

Kada se (nije :puke:) radila rekonstrukcija stanice, ministar je bio onaj gnom Toma Mona.

Just now, Filozof manijak said:

Ali zašto Vesić? 

Kada se (nije :puke:) radila rekonstrukcija stanice, ministar je bio onaj gnom Toma Mona.

Mislim da su svesni ozbiljnosti,.i da moraju dati nekog značajnijeg. 

Hobotnica je to.

Bradati student insistira isključivo na Vesiću.

• +1 1
Just now, Filozof manijak said:

Ali zašto Vesić? 

zato sto je sef rekao da ce biti i politicke odgovornosti, a to ne moze da sprovede ako kazni samo bivseg ministra. na stranu pitanje sta je tacno formalizovana politicka odgovornost.

2 minutes ago, Filozof manijak said:

Ali zašto Vesić? 

Verovatno mu je familija «donatorska», a najdebilnijeg medju sobom su ostavili za drzavni posao.

Edited by Moonwalker
  • +1 1

Kako je odavno konstatovano, ovaj sistem jedino može da se uruši sam od sebe. Ovo su prvi znaci toga, ova ekipa nije u stanju jednu jebenu nadstrešnicu da uradi kako treba, da ne pričamo o daleko kompleksnijim stvarima. Nije čudo što se "tragedije" samo nižu, jednog dana će se dogoditi neko baš jako ozbiljno sranje koje neće biti u stanju da spinuju i hendluju uobičajenim metodama i koje će definitivno kanalisati bes koji polako sve više ključa u ljudima. Samo što će cena koju ćemo do tada platiti biti previsoka u svakom smislu. 

• +1 6

Ne sviđa mi se ovo:

- stigli su do Vlade, 

- odmah je pušten jedan iz prethodnog,

- više se ne poziva na šaranje ugrade Vlade, već se sa umazanim rukama vode na čuvanje Brankovog mosta,

- sve se produžava do utorka ....

Sad baš upade neko stariji u kadar, pokušava da radikalizuje i on im kaže "šta mi glumite performans - jebala vas Ebropa ..."

• +1 2
1 hour ago, MeanM@ said:

Nema sanse da ova geometrija stoji samo na gredama. Budite uvereni u to. 
To sto su samo sajle iscupane je bukvslno jedan od knjiskih lomova ankera - proklizavanje.

Reveal hidden contents

IMG_3514.thumb.jpeg.b160bd49be881c652eb3c4b34720d0c0.jpeg

Al ovaj anker je imao maticu sa gornje strane u vidu anker bloka vrv. Pa da bi se desio ovaj lom na koji se sumnja moralo je tu prvo nesto da strada, tj bude osteceno. 
Ipak, sve ovo i dalje ne ukazuje gde se desio prvi otkaz. Hipiteticki, mogla je cak da cvikne i greda na spoju sa glavnim fasadom, pa da se na taj nacin preoptereti vec oslabljeni anker gore. A onda lancanom reakcijom ode sve. Mada mislim da je to manje verovatno, vise ovako kao jedan od mogucih scenarija.

Pre tridesetak godina a ne secam se do kada bili su logo i slova na krovu, tamo gde su i te u medjuvremenu evidentno uklonjene betonske kocke

Novi-Sad-Zeleznicka-stanica_slika_XL_173

• Wub 1

sad ce svi da daju monstruozne izjave ne bi li se odvukla paznja od vrhovnog, bazicni principi opsenara.

kako god, da sam u bg, izasla bih. bar da urlam.

• +1 7