SNARC Posted Sunday at 12:02 Share Posted Sunday at 12:02 A red je i da se Sapicu nesto lepo desi.. 1 Link to comment
giuseppe Posted Sunday at 12:03 Share Posted Sunday at 12:03 (edited) 3 minutes ago, morgana said: naravno. (ljudi koji su se odazvali pozivu na protest su tu cista srca, nema spora, i svaka im cast. organizacija je upitna) Organizacija je hendlanje, plašim se. Edit: samim tim i bradati bandana student. Edited Sunday at 12:04 by giuseppe 1 Link to comment
Popular Post gsb Posted Sunday at 12:04 Popular Post Share Posted Sunday at 12:04 2 minutes ago, morgana said: naravno. (ljudi koji su se odazvali pozivu na protest su tu cista srca, nema spora, i svaka im cast. organizacija je upitna) Mi vise nismo u poziciji da izvoljevamo oko organizacije. Ja idem na SVE ko god organizuje, jer je alternative ocaj. 11 2 Link to comment
Popular Post Venom Posted Sunday at 12:04 Popular Post Share Posted Sunday at 12:04 Sve u svemu, zaključak je jebem im mrtvu majku svima. Ubiše 14 osoba, ostavili roditelje bez dece, sve jer su nesposobni i glupi za sve osim njihove trange frange šeme, za koje su talentovani jer su truli do srži. Želim im da se udave u sopstvenim govnima ili makar neku težu bolest, ali ne nadam se. Kako je juče primećeno nešto nas ne ide, kad god neko ovde strada nepogrešivo je neko ko vredi, da se sruči nekom govnaru iz vlasti na glavu, nismo te sreće. 19 Link to comment
giuseppe Posted Sunday at 12:04 Share Posted Sunday at 12:04 Sve razumem. Idem i ja. 1 Link to comment
Filozof manijak Posted Sunday at 12:05 Share Posted Sunday at 12:05 8 minutes ago, giuseppe said: Iskreno: ide se na to da je Vesić kriv. I to kanališe i vlast. Pustiće ga niz vodu, ako bude potrebno. Samo da se ne pomene glavni radikal. Ali zašto Vesić? Kada se (nije ) radila rekonstrukcija stanice, ministar je bio onaj gnom Toma Mona. Link to comment
giuseppe Posted Sunday at 12:06 Share Posted Sunday at 12:06 Just now, Filozof manijak said: Ali zašto Vesić? Kada se (nije ) radila rekonstrukcija stanice, ministar je bio onaj gnom Toma Mona. Mislim da su svesni ozbiljnosti,.i da moraju dati nekog značajnijeg. Hobotnica je to. Bradati student insistira isključivo na Vesiću. 1 Link to comment
morgana Posted Sunday at 12:07 Share Posted Sunday at 12:07 Just now, Filozof manijak said: Ali zašto Vesić? Kada se (nije ) radila rekonstrukcija stanice, ministar je bio onaj gnom Toma Mona. zato sto je sef rekao da ce biti i politicke odgovornosti, a to ne moze da sprovede ako kazni samo bivseg ministra. na stranu pitanje sta je tacno formalizovana politicka odgovornost. Link to comment
Moonwalker Posted Sunday at 12:07 Share Posted Sunday at 12:07 (edited) 2 minutes ago, Filozof manijak said: Ali zašto Vesić? Kada se (nije ) radila rekonstrukcija stanice, ministar je bio onaj gnom Toma Mona. Verovatno mu je familija «donatorska», a najdebilnijeg medju sobom su ostavili za drzavni posao. Edited Sunday at 12:07 by Moonwalker 1 Link to comment
giuseppe Posted Sunday at 12:07 Share Posted Sunday at 12:07 U Novom Sadu verujem isključivo BRAVO- u. 1 Link to comment
pt 2.0 Posted Sunday at 12:10 Share Posted Sunday at 12:10 drugari građevinci, vidim da vas ovde ima, kačim ovaj niz bez neposrednog znanja o tome je li tačno, prokomentarišite ako vas ne mrzi: 1 1 Link to comment
Halvard Posted Sunday at 12:10 Share Posted Sunday at 12:10 Kako je odavno konstatovano, ovaj sistem jedino može da se uruši sam od sebe. Ovo su prvi znaci toga, ova ekipa nije u stanju jednu jebenu nadstrešnicu da uradi kako treba, da ne pričamo o daleko kompleksnijim stvarima. Nije čudo što se "tragedije" samo nižu, jednog dana će se dogoditi neko baš jako ozbiljno sranje koje neće biti u stanju da spinuju i hendluju uobičajenim metodama i koje će definitivno kanalisati bes koji polako sve više ključa u ljudima. Samo što će cena koju ćemo do tada platiti biti previsoka u svakom smislu. 6 Link to comment
zmanic Posted Sunday at 12:10 Share Posted Sunday at 12:10 Ne sviđa mi se ovo: - stigli su do Vlade, - odmah je pušten jedan iz prethodnog, - više se ne poziva na šaranje ugrade Vlade, već se sa umazanim rukama vode na čuvanje Brankovog mosta, - sve se produžava do utorka .... Sad baš upade neko stariji u kadar, pokušava da radikalizuje i on im kaže "šta mi glumite performans - jebala vas Ebropa ..." 2 Link to comment
Krošek Posted Sunday at 12:10 Share Posted Sunday at 12:10 1 hour ago, MeanM@ said: Nema sanse da ova geometrija stoji samo na gredama. Budite uvereni u to. To sto su samo sajle iscupane je bukvslno jedan od knjiskih lomova ankera - proklizavanje. Reveal hidden contents Al ovaj anker je imao maticu sa gornje strane u vidu anker bloka vrv. Pa da bi se desio ovaj lom na koji se sumnja moralo je tu prvo nesto da strada, tj bude osteceno. Ipak, sve ovo i dalje ne ukazuje gde se desio prvi otkaz. Hipiteticki, mogla je cak da cvikne i greda na spoju sa glavnim fasadom, pa da se na taj nacin preoptereti vec oslabljeni anker gore. A onda lancanom reakcijom ode sve. Mada mislim da je to manje verovatno, vise ovako kao jedan od mogucih scenarija. Pre tridesetak godina a ne secam se do kada bili su logo i slova na krovu, tamo gde su i te u medjuvremenu evidentno uklonjene betonske kocke 1 Link to comment
Aleksija Posted Sunday at 12:12 Share Posted Sunday at 12:12 sad ce svi da daju monstruozne izjave ne bi li se odvukla paznja od vrhovnog, bazicni principi opsenara. kako god, da sam u bg, izasla bih. bar da urlam. 7 Link to comment
Recommended Posts