Jump to content
IGNORED

Trazimo odgovornost za tragediju u Novom Sadu

Godfrey

Recommended Posts

Bolikita je postala jedna velika botina i (nepismeni) amplifikator za botove

Хрватски медији не престају да брује о трагедији која се десила у Новом Саду а гост РТЛ-а је покварио концепцију тог медија да се кривица пребаци на садашњи (sic) власт у Србији!

Mali kuriozitet je da smo ja i dotični eксперт из Хрватске Juraj Pojatina (ne znaju ni prepisati kako treba) išli u isti razred u srednjoj

Edited by Roger Sanchez
14 minutes ago, zmanic said:

'Ajde sa mnom - u gajbu piva!

Neće biti ovde ostavki,

svi su u govnima (oseća se) i samo gledaju naniže od sebe, koga da naguze ko krivca - pred Oscara.

Reci samo rok - pre ili posle rekonstrukcije vlade, koja će se sada ubrzati do omah posle NG.

Mislio sam reći može ali je povod crn tako da... Po onome što sam malo ispratio meni liči da mu se sprema, e sada gde će završiti... 

Ne verujem da će biti duže od mesec dana. 

1 minute ago, Zaboravan said:

Ne ...... duže od mesec dana. 

Prihvata se!

Pa da imamo za 40-to dbevnicu da se podsećamo " a šta to ono beše tog prvog novembra" - kao više od polovine oko nas.

• +1 1
1 hour ago, Caligula said:

Ako se nesto razdvojilo ovde u Srbiji kao ulje i voda, ako je nesto postalo proverljiva cinjenica to je famozna podela na nacionaliste/konzervativce/desnicare/putinoguze sa jedne i liberale/levicare sa druge strane.

Ako ti je stvarno to danas primarno u Srbiji, već sam napisao šta o takvim.

Skoro svi istaknuti levičari i liberala iz 2010 sada kod Vučića.

Da li su ti bliži Vučićevi liberali i levičari, nego oni koji nisu levičari i liberali, a protiv su Vučića?

Da zanemarimo da levičari i liberali za mesec dana dijametralno promene mišljenje po nekim pitanjima, naprimer migrantima.

• +1 2
27 minutes ago, pbg12345 said:

ne, nije dosadno

ovakvi dogadjaji su bukvalno lakmus papir, gde se vidi u kome je ostalo ljudskosti posle 35 godina ludila

....

gubis vreme 

liku je dosadno, on bi nesto novo

vazno da je zapljunuo caligulu ali ne bi da se ponavljamo

buvalno i ovde isplivavaju sebicni licimuri zarobljeni u svojim privatnim forumskim ratovima 

• Vojvodo,serdare 1
1 hour ago, ToniAdams said:

Čekajte, čekajte, čekajte.

Onaj lik koji sinoć umire od smeha dok ljudi još zovu upomoć ispod ruševina srećan jer je dobio posao da odradi raščišćavanje je isti lik koji je radio rekonstrukciju i zapravo pobio te ljude?

I šta sad, palimo sveće?

Kakva smo pička od naroda, sve nas treba zatrpati.

Taj. Vec koliko od ranog jutra su kako cujem ispred firme mu mobilisane snage one 'firme za obezbedjenje' koji su tukli ljude pre nekoliko godina ispred pokrajinske vlade.

Vec veceras moze da se cuje mladez i ljudi po gradu kako kukaju da je propao vikend dok bukvalno prolaze pored Mileticevog spomenika na koji je, pored stotina sveca i predmeta ostavljenih neko nalepio kratku poemu ocito napisanu za ovaj specifican momenat od koje mi se samo srce zaledilo oci momentalno zasuzile.

Takav smo narod, sta ces.

• +1 1

Nevini ljudi ginu jbt i dokle tako ???

Ja od juce ne mogu da dodjem sebi!!

Moj rodjeni brat je u cetvrtak oko 17h sedeo na tim klupama jedno 15min !!!

Koliko smonmi u K……  pa nama profesor Masinskog Fakulteta koji je godinama predavao Mehaniku (statiku) je uhapsen zbog prodaje oruzija …..

• +1 1

RTS se posle Sablje i filma Šavovi (o nestaloj deci, prilično dobar) uključio uživo u NS i propratio paljenje sveća. Neukusno ću pretpostaviti da je još ostalo da Beogradski sindikat napravi pesmu.

20 minutes ago, Roger Sanchez said:

Bolikita je postala jedna velika botina i (nepismeni) amplifikator za botove

Mali kuriozitet je da smo ja i dotični eксперт из Хрватске Juraj Pojatina (ne znaju ni prepisati kako treba) išli u isti razred u srednjoj

cuj stedelo se na materijalu :)

jel ti cuo drugar iz klupe za mamutice u travnom ? cujem da su vrlo pozeljne za zivot

da ne pricamo o stednji dalje

dva su sveta razlicita ono tada i ovo sada

58 minutes ago, pbg12345 said:

tako da, ne da nije dosadno, nego je krajnje vreme da se oslobodimo tih sranja da nije vreme za politiku, podele i ostale jebene floskule dok nas ova gamad bukvalno ubija

Po tebi je sranje da ne treba da se delimo na liberale/konzervativce dok nas bukvalno ubijaju? 

Na topiku na kom se priča o ubijanju 14 ljudi, ti i @Caligula mislite da je prioritet borba protiv konzervativaca. Nisam se previše slagao s vama, ali nisam mogao da zamislim da ćete na ovo spasti. 

Pozdravite vaše liberale koji se druže s Šešeljem i Bokanom i svi verno služe Vučiću. 

Svi normalni imaju preča posla od tih vaših gluposti.

Edited by duma
  • +1 1
  • -1 2