bejzbolka Posted Saturday at 20:38 Share Posted Saturday at 20:38 54 minutes ago, morgana said: ali uz pijetet btw Ovo je najgluplji spin u istoriji spinova. Koga uopšte boli k za EXPO? To ne podržavaju ni njihovi glasači. Moš' misliti otkazaće se EXPO, evo ne znam kako ćemo bez toga. 3 Link to comment
Popular Post Caligula Posted Saturday at 20:40 Popular Post Share Posted Saturday at 20:40 2 minutes ago, Eleniko said: svi su na zadatku da spasavaju vodju i sistem u ponedeljak na salter po dnevnicu, biće vajdica od ovoga Savo govno 18 1 Link to comment
Moonwalker Posted Saturday at 20:42 Share Posted Saturday at 20:42 (edited) 5 minutes ago, napadaj said: https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/vucicev-ministar-graditeljstva-dao-sam-izjavu-u-policiji-u-svojstvu-gradjanina/2612181.aspx Jebo te Bog oni ladno šalju botove i na Index Ih otkad… Zato sto njih i Bosance mogu da citaju i oni koji se ne sluze drugim jezicima. Edited Saturday at 20:43 by Moonwalker 4 Link to comment
Caligula Posted Saturday at 20:43 Share Posted Saturday at 20:43 2 minutes ago, bejzbolka said: Ovo je najgluplji spin u istoriji spinova. Koga uopšte boli k za EXPO? To ne podržavaju ni njihovi glasači. Moš' misliti otkazaće se EXPO, evo ne znam kako ćemo bez toga. Kapiram da mu je EXPO sredstvo da nahrani svoje lopove da se ne ljute i bune u ovim godinama raspleta - kako cujem, jagma izmedju privrednika je za tim kolacem od 17 milijardi, sve se podglo na noge, uz pripadajuca taljenja. Bitan mu je EXPO u smislu stabilnosti njegove vlasti. 3 Link to comment
SNARC Posted Saturday at 20:44 Share Posted Saturday at 20:44 O odgovornosti sutra ili malo kasnije..ili kad vec je pisao i onaj pickasti, satro neutralni, veciti kandidat za ministra koji ispusi u svakoj podeli..zaboravih mu ime...a i ko mu jebe mater. Po komandi cepaju. Link to comment
Eleniko Posted Saturday at 20:48 Share Posted Saturday at 20:48 2 minutes ago, SNARC said: O odgovornosti sutra ili malo kasnije..ili kad vec je pisao i onaj pickasti, satro neutralni, veciti kandidat za ministra koji ispusi u svakoj podeli..zaboravih mu ime...a i ko mu jebe mater. Po komandi cepaju. mučeni milanče antonijević sad je direktor neke usrane odvratajzing agencije pa mora da sere da bi dobili državne klijente, ne mere bez toga 1 Link to comment
morgana Posted Saturday at 20:51 Share Posted Saturday at 20:51 9 minutes ago, Caligula said: Savo govno šokantno! 5 Link to comment
Venom Posted Saturday at 20:53 Share Posted Saturday at 20:53 Jel možete negde drugde da vodite bitke protiv političara koje ne volite? Ili da im tapšete. 5 2 5 Link to comment
MeanM@ Posted Saturday at 20:53 Share Posted Saturday at 20:53 3 minutes ago, Caligula said: Kapiram da mu je EXPO sredstvo da nahrani svoje lopove da se ne ljute i bune u ovim godinama raspleta - kako cujem, jagma izmedju privrednika je za tim kolacem od 17 milijardi, sve se podglo na noge, uz pripadajuca taljenja. Bitan mu je EXPO u smislu stabilnosti njegove vlasti. Taj expo ce biti, ako ga zaista bude najveci sajam paravana i bilborda koji sakrivaju nezavrsenost. Jedna teska improvizacija. Nema ni dovoljno vremena ni dovoljno resursa da se to izvede do 2027. I u startu je bilo nerealno, a tek posle ovoga sad. Sad ce i medju njima frka, a sta ako tamo nesto fejluje. Tako da me ne bi cudilo da traze izlaz iz toga. A tek ce se u narednim danima videti koliko ih je uzdrmala ova nesreca. Nego kad bi umeo i hteo neko da u svoj ovoj nesreci iskoristi gnev ljudi 3 Link to comment
Popular Post Dsnake Posted Saturday at 20:54 Popular Post Share Posted Saturday at 20:54 33 minutes ago, morgana said: radomir lazovic Policija privodi članove Zeleno-levog fronta koji su danas ispred Vlade Srbije bili na protestnoj akciji KRVAVE SU VAM RUKE. Najmanje petoro odbornika i odbornica ZLF, koji su bili prisutni na ovoj akciji je večeras privedeno. Tim povodom, u nedelju 3. novembra, u 11h biće održana konferencija za medije, na kojoj ćemo izneti sve detalje i informacije. Konferencija za medije biće održana ispred Policijske uprave za grad Beograd MUP-a Republike Srbije · Bulevar Despota Stefana 107 u Beogradu. Narodne poslanice i poslanici, odbornice i odbornici Zeleno-levog fronta danas su na zgradi Vlade Republike Srbije ostavili crvene otiske želeći da poruče da su naprednjačkoj vlasti krvave ruke, odnosno da su odgovorni za stradanje ljudi u Novom Sadu, ali i na drugim mestima gde zbog korupcije i loše izvedenih projekata ljudi gube živote. Policija je danas, na ulazu u Novi Sad, zadržavala članove ZLF, pokušavajući da ih onemogući da prisustvuju komemorativnom skupu u ovom gradu. Uh ova krvava ruka mi laički izgleda kao predobar i lako iskoristiv simbol. Bukvalno bi celu srbiju trebalo iscrtati ovim. 19 1 1 Link to comment
Eleniko Posted Saturday at 20:55 Share Posted Saturday at 20:55 2 minutes ago, Venom said: Jel možete negde drugde da vodite bitke protiv političara koje ne volite? Ili da im tapšete. izvoli 5 Link to comment
villiem Posted Saturday at 20:56 Share Posted Saturday at 20:56 1 minute ago, Dsnake said: Uh ova krvava ruka mi laički izgleda kao predobar i lako iskoristiv simbol. Bukvalno bi celu srbiju trebalo iscrtati ovim. I vidi se preko, Ursula sada ima neke infoe kad sledeci put dodje da opljune narod ovde Link to comment
Arkadija Posted Saturday at 20:57 Share Posted Saturday at 20:57 Manimo političare, nego, jel normalno da se lice mesta rasčisti pre neke ozbiljnije inspekcije? Ja to pitam laički, a po onome što sam naučila gledajući na Nat Geo u serijalu Sekunde do katastrofe, dok nadležne službe temeljno ne pregledaju sve , ne odnose se delovi koji mogu biti dokaz. 3 1 Link to comment
Recommended Posts