Jump to content
IGNORED

Trazimo odgovornost za tragediju u Novom Sadu

Godfrey

Recommended Posts

54 minutes ago, morgana said:

ali uz pijetet

btw

GbZuI2IacAAtn3E?format=jpg&name=medium

Ovo je najgluplji spin u istoriji spinova.  Koga uopšte boli k za EXPO? To ne podržavaju ni njihovi glasači.

Moš' misliti otkazaće se EXPO, evo ne znam kako ćemo bez toga.

• +1 3
2 minutes ago, bejzbolka said:

Ovo je najgluplji spin u istoriji spinova.  Koga uopšte boli k za EXPO? To ne podržavaju ni njihovi glasači.

Moš' misliti otkazaće se EXPO, evo ne znam kako ćemo bez toga.

Kapiram da mu je EXPO sredstvo da nahrani svoje lopove da se ne ljute i bune u ovim godinama raspleta - kako cujem, jagma izmedju privrednika je za tim kolacem od 17 milijardi, sve se podglo na noge, uz pripadajuca taljenja. Bitan mu je EXPO u smislu stabilnosti njegove vlasti.

• +1 3

O odgovornosti sutra ili malo kasnije..ili kad vec je pisao i onaj pickasti, satro neutralni,  veciti kandidat za ministra koji ispusi u svakoj podeli..zaboravih mu ime...a i ko mu jebe mater.

Po komandi cepaju.

2 minutes ago, SNARC said:

O odgovornosti sutra ili malo kasnije..ili kad vec je pisao i onaj pickasti, satro neutralni,  veciti kandidat za ministra koji ispusi u svakoj podeli..zaboravih mu ime...a i ko mu jebe mater.

Po komandi cepaju.

mučeni milanče antonijević

sad je direktor neke usrane odvratajzing agencije pa mora da sere da bi dobili državne klijente, ne mere bez toga

• +1 1
3 minutes ago, Caligula said:

Kapiram da mu je EXPO sredstvo da nahrani svoje lopove da se ne ljute i bune u ovim godinama raspleta - kako cujem, jagma izmedju privrednika je za tim kolacem od 17 milijardi, sve se podglo na noge, uz pripadajuca taljenja. Bitan mu je EXPO u smislu stabilnosti njegove vlasti.

Taj expo ce biti, ako ga zaista bude najveci sajam paravana i bilborda koji sakrivaju nezavrsenost. Jedna teska improvizacija.
Nema ni dovoljno vremena ni dovoljno resursa da se to izvede do 2027. I u startu je bilo nerealno, a tek posle ovoga sad. Sad ce i medju njima frka, a sta ako tamo nesto fejluje. Tako da me ne bi cudilo da traze izlaz iz toga. 
A tek ce se u narednim danima videti koliko ih je uzdrmala ova nesreca.
Nego kad bi umeo i hteo neko da u svoj ovoj nesreci iskoristi gnev ljudi

• +1 3
1 minute ago, Dsnake said:

Uh ova krvava ruka mi laički izgleda kao predobar i lako iskoristiv simbol. Bukvalno bi celu srbiju trebalo iscrtati ovim.

I vidi se preko, Ursula sada ima neke infoe kad sledeci put dodje da opljune narod ovde

Manimo političare, nego, jel normalno da se lice mesta rasčisti pre neke ozbiljnije inspekcije?

Ja to pitam laički, a po onome što sam naučila gledajući na Nat Geo u serijalu  Sekunde do katastrofe, dok nadležne službe temeljno ne pregledaju sve , ne odnose se delovi koji mogu biti dokaz.

• +1 3
  • -1 1