copkillah Posted Saturday at 20:20 Share Posted Saturday at 20:20 8 minutes ago, Caligula said: Rekoh vec ranije, proslog maja - ovo su trenuci kada se Vucic ljulja. Sve sto je nepredvidjeno, sto iskace iz njegovih predikcija, to ga plasi i tu vuce pogresne korake. Isto tako, sada je najopasniji - ako opozicija nesto pokusa na ulici, bice (ponovo) nazvani lesinarima a on ce svaki moguci otpor da slomi na svaki nacin koji mu je pri ruci. Meni je najlogicnija blokada Andricevog Venca i pravljenje galame uz trazenje vanrednih izbora i zbog litijuma i zbog ove vec kancerogene korupcije koja ubija ljude po stanicama. Uz dovoljan pritisak, napravice neki pogresan korak i imace losije karte. 3 1 Link to comment
copkillah Posted Saturday at 20:20 Share Posted Saturday at 20:20 Just now, Milosh76 said: Ne postoji nikakva sansa da Vucic padne na izborima, osim ako se ne urusi koalicija ili SNS iznutra. Bukvalno sanse u manje nego da Nenad Canak bude izabran za predsednika Srbije. Da su sutra izbori, izgubio bi kao kuća. 4 Link to comment
Caligula Posted Saturday at 20:21 Share Posted Saturday at 20:21 Just now, Milosh76 said: Ne postoji nikakva sansa da Vucic padne na izborima, osim ako se ne urusi koalicija ili SNS iznutra. Bukvalno sanse u manje nego da Nenad Canak bude izabran za predsednika Srbije. Nismo se razumeli - pasce odmah posle (nekih) tradicionalno pokradenih izbora, a bez izbora da padne nece sigurno, barem ne bez ozbiljnih sukoba. Link to comment
cedo Posted Saturday at 20:22 Share Posted Saturday at 20:22 2 minutes ago, Caligula said: Rekoh vec ranije, proslog maja - ovo su trenuci kada se Vucic ljulja. Sve sto je nepredvidjeno, sto iskace iz njegovih predikcija, to ga plasi i tu vuce pogresne korake. Isto tako, sada je najopasniji - ako opozicija nesto pokusa na ulici, bice (ponovo) nazvani lesinarima a on ce svaki moguci otpor da slomi na svaki nacin koji mu je pri ruci. Meni je najlogicnija blokada Andricevog Venca i pravljenje galame uz trazenje vanrednih izbora i zbog litijuma i zbog ove vec kancerogene korupcije koja ubija ljude po stanicama. Uz dovoljan pritisak, napravice neki pogresan korak i imace losije karte. pa druze, onda neka se sklone sta to menja sto ce ih zvati lesinarima ? koje ce im to glasove oduzeti ? a prost je i odgovor na to lesinarenje nema hijena kao sto je ova vlast, ni po sitosti a ni po apetitu njihova glad za vlascu i novcem je dovela do mrtvih sabrati sve sto imas o ovome, sastaviti tim ljudi koji mogu strucno pregledati i istaci proste zahteve: svi papiri na videlo ili ulica i ni makac sa ulice 1 Link to comment
ToniAdams Posted Saturday at 20:24 Share Posted Saturday at 20:24 15 minutes ago, Malvo said: Pa nisu valjda baš, baš, baš svi saradnici okupatora? Znam da jesu mnogi, možda i većina, ali svi? Ok, mi jesmo pičke, ali hajde neka izađe jedan tužilac i pokrene stvar, pa da vidiš kako bi izašlo 50.000 ljudi da ga podrži. Oni i imaju takav društveni status da moraju da budu hrabri i odlučni. Čak i da zamislimo to što impliciraš, sa čim se ja slažem, šta to znači? Nema onda zaustavljanja na političkom delu, nego ceo ovaj aparat mora da se sklanja u potpunosti. Šta treba, ja da hapsim i optužujem i presuđujem? Druže smatram da si provokator i nećemo dalje nastavljati Link to comment
Serena Posted Saturday at 20:25 Share Posted Saturday at 20:25 (edited) Gledam snimak i ne mogu da verujem da su se te zatege onako iz cista mira sve otkacile. Neka neznalica/budala je sigurno nesto cackala oko tih caura u uvalama rebrastog krova u kojima su one bile usidrene. Uvek su me plasile te konstrukcije na vesaljkama, kao vasarski ringispil koji godinama nije odrzavan Na stanici sam kao student bila skoro svaki vikend, a nisam obratila paznju na tu nadstresicu niti primetila da je takoreci lebdeca. Kad cujem od drugarice ko sve predaje na mom bivsem faksu nije ni cudo sto se ovakvi propusti desavaju. Za ovo je pre svega kriva struka, odgovorno lice mora da se nadje i debelo kazni. Cetrnaest neduznih ljudi je stradalo mozda zato sto je nadzorni organ zujao po gradu umesto da visi na krovu i gleda sta ljudi rade oko tih caura/ankera. Edited Saturday at 20:27 by Serena 1 Link to comment
zmanic Posted Saturday at 20:26 Share Posted Saturday at 20:26 Samo Generalni strajk ili u svakom gradu sledi ovo https://www.index.hr/vijesti/clanak/uznemirujuce-pojavila-se-nova-snimka-urusavanja-u-novom-sadu/2612155.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d_0 2 Link to comment
Malvo Posted Saturday at 20:27 Share Posted Saturday at 20:27 2 minutes ago, ToniAdams said: Druže smatram da si provokator i nećemo dalje nastavljati Hvala na lepim rečima, iskreno otpozdravljam. Link to comment
triple_nippled Posted Saturday at 20:28 Share Posted Saturday at 20:28 krvave ruke....krvavo sve...samo to...sve treba da se farba u krvavo...sa tim nema igranja...dosli smo do krvi i to je to. 3 Link to comment
Popular Post Eleniko Posted Saturday at 20:32 Popular Post Share Posted Saturday at 20:32 12 minutes ago, morgana said: radomir lazovic Policija privodi članove Zeleno-levog fronta koji su danas ispred Vlade Srbije bili na protestnoj akciji KRVAVE SU VAM RUKE. Najmanje petoro odbornika i odbornica ZLF, koji su bili prisutni na ovoj akciji je večeras privedeno. Tim povodom, u nedelju 3. novembra, u 11h biće održana konferencija za medije, na kojoj ćemo izneti sve detalje i informacije. Konferencija za medije biće održana ispred Policijske uprave za grad Beograd MUP-a Republike Srbije · Bulevar Despota Stefana 107 u Beogradu. Narodne poslanice i poslanici, odbornice i odbornici Zeleno-levog fronta danas su na zgradi Vlade Republike Srbije ostavili crvene otiske želeći da poruče da su naprednjačkoj vlasti krvave ruke, odnosno da su odgovorni za stradanje ljudi u Novom Sadu, ali i na drugim mestima gde zbog korupcije i loše izvedenih projekata ljudi gube živote. Policija je danas, na ulazu u Novi Sad, zadržavala članove ZLF, pokušavajući da ih onemogući da prisustvuju komemorativnom skupu u ovom gradu. bukvalno jedini spremni na lični rizik i akciju al posto nisu nedavači kosova prezreni su i ovde, jebigica 13 Link to comment
pbg12345 Posted Saturday at 20:33 Share Posted Saturday at 20:33 13 minutes ago, morgana said: radomir lazovic Policija privodi članove Zeleno-levog fronta koji su danas ispred Vlade Srbije bili na protestnoj akciji KRVAVE SU VAM RUKE. Najmanje petoro odbornika i odbornica ZLF, koji su bili prisutni na ovoj akciji je večeras privedeno. Tim povodom, u nedelju 3. novembra, u 11h biće održana konferencija za medije, na kojoj ćemo izneti sve detalje i informacije. Konferencija za medije biće održana ispred Policijske uprave za grad Beograd MUP-a Republike Srbije · Bulevar Despota Stefana 107 u Beogradu. Narodne poslanice i poslanici, odbornice i odbornici Zeleno-levog fronta danas su na zgradi Vlade Republike Srbije ostavili crvene otiske želeći da poruče da su naprednjačkoj vlasti krvave ruke, odnosno da su odgovorni za stradanje ljudi u Novom Sadu, ali i na drugim mestima gde zbog korupcije i loše izvedenih projekata ljudi gube živote. Policija je danas, na ulazu u Novi Sad, zadržavala članove ZLF, pokušavajući da ih onemogući da prisustvuju komemorativnom skupu u ovom gradu. ako neko i dalje ima dilemu sta vucica istinski ugrozava i cega se plasi, evo mu odgovara 5 Link to comment
bejzbolka Posted Saturday at 20:34 Share Posted Saturday at 20:34 6 hours ago, morgana said: sto dalje od vlade i skupstine, jel Od Skupštine stvarno treba što dalje. Nikad nisam razumeo proteste ispred Skupštine, kad se zna gde je vlast u ovoj zemlji. 1 Link to comment
napadaj Posted Saturday at 20:37 Share Posted Saturday at 20:37 https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/vucicev-ministar-graditeljstva-dao-sam-izjavu-u-policiji-u-svojstvu-gradjanina/2612181.aspx Jebo te Bog oni ladno šalju botove i na Index 1 3 Link to comment
ficfiric Posted Saturday at 20:37 Share Posted Saturday at 20:37 24 minutes ago, Caligula said: Meni je najlogicnija blokada Andricevog Venca Ako ce se svrljati po BNV-u, mislim da bi ga to vise pogodilo od jos jednog opkoljavanja andricevog venca 2 Link to comment
Eleniko Posted Saturday at 20:38 Share Posted Saturday at 20:38 svi su na zadatku da spasavaju vodju i sistem u ponedeljak na salter po dnevnicu, biće vajdica od ovoga 3 1 Link to comment
Recommended Posts