Jump to content
IGNORED

Trazimo odgovornost za tragediju u Novom Sadu

Godfrey

Recommended Posts

2 minutes ago, Shan Jan said:

Ono sto me najvise cini besnim je sto znam da niko nece platiti za ovo.

nije nužno tako, kad-tad neko mora da bude prvi koji će da plati za nešto

ali razumem da dosadašnje iskustvo govori tako

• +1 1

Piše se na doomu uveliko o ovome, nekoliko medija je objavilo da nažalost ima barem jedan poginuli (N1, Newsmax i RTV).

Edited by vememah
  • +1 1

Gradonačelnik će biti smenjen sa funkcije, najkasnije za 2 dana i to je sve. Možda nađu nekog nesrećnog inženjera ili radnika koji je učestvovao u projektu koji će videti zatvor na kraće vreme

• +1 1

Ma da, ako Brnabićka i Mali nisu lično mešali malter, nikom ništa. A Luther dobio ban. :puke:

Nema reči za ovo. Svima nam je glava u torbi na jedan ili drugi način, doslovno.

• +1 8
14 minutes ago, samo_opusteno said:

Otuzna banalizacija. ''Ovi'' nisu gradili licno nego platili strane kompanije koje se bave tim poslom i sigurno im nije drago sto se to desilo. 

Nije tacno da im nije drago, kad im ne bi bilo drago ne bi uzeli pare namenjene za to u dzep umesto da se radovi odrade kvalitetno. Tako da jos jedan dan srece za SNS, i jos jedan dan zalosti za postene ljude Srbije.

• +1 7
Just now, vememah said:

I evo prekinuše izveštavanje na Newsmaxu, pustili snimak intervjua s Vučevićem.

ma na bedi je glavna vest da hrt radi o glavi vucicu, eno okacih na protestima (rekoh da ne pisemo o tome ovde dok traze ljude)

ali, ovo mora da stane

svaki dan je puna ova tema 

i to pre nego pocnu da kopaju litijum, jer kada padnu kise u jadru, kao u spaniji ima svi da odete u tri lepe

• +1 5
17 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

@Shan Jan ja ni ne znam koja bi primerena kazna bila za ovo. 

novcano + robijanje + skidanje sa projekata ako ih ima

U normalnim zemljama se znaju kazne, sigurno i kod nas postoje slicni zakoni. Arhitekta i Staticar odgovaraju ako je nastalo usled loseg projekta, izvodjac radova odgovara ako se nije drzao projekta i propisa.

Cak i u Rusiji se za ovakve stvari ide na robiju.