Popular Post ToniAdams Posted Saturday at 19:53 Popular Post Share Posted Saturday at 19:53 Čekajte, čekajte, čekajte. Onaj lik koji sinoć umire od smeha dok ljudi još zovu upomoć ispod ruševina srećan jer je dobio posao da odradi raščišćavanje je isti lik koji je radio rekonstrukciju i zapravo pobio te ljude? I šta sad, palimo sveće? Kakva smo pička od naroda, sve nas treba zatrpati. 14 8 Link to comment
Malvo Posted Saturday at 20:01 Share Posted Saturday at 20:01 (edited) Mi možda jesmo pička od naroda, ali neka to krene prvo sa policijom, tužilaštvom, pa i vojskom, koji ustavno i/ili faktički treba da budu brana ovakvim stvarima. A oni ćute i sada kao najgore pizdurine. Nijedan načelnik policije, tužilac, general da izađe sa stavom "sad je stvarno bilo dosta". Nego se zavukli u mišje rupe i ćute ko pičke. Ne znam šta narod da uradi? Zna se šta je poslednja instanca odbrane, možda je i vreme za to, ali u tom slučaju su i svi navedeni potpuno nepotrebni u daljem funkcionisanju države. Usput veliki pozdrav za naše čitaoce, koji su od silnog prevoženja radikalske dece u službenim limuzinama zaboravili da njihova deca ipak idu vozovima. Edited Saturday at 20:02 by Malvo 7 1 Link to comment
ToniAdams Posted Saturday at 20:03 Share Posted Saturday at 20:03 Ne možda nego sigurno jesmo, a ne kapiram sta očekuješ od saradnika okupatora. Link to comment
giuseppe Posted Saturday at 20:03 Share Posted Saturday at 20:03 Vratili se sa skupa. Odneli cveće, ljudi pale sveće, blokada raskrsnice na par sati. Ništa dalje, za sad. Ljudi besni, al đaba. Mnogo hvala @gsb i @pt 2.0 što su nam došle. Ispratismo ih nazad za BG. 7 2 Link to comment
Caligula Posted Saturday at 20:04 Share Posted Saturday at 20:04 (edited) 5 hours ago, Nikodije said: Ja bih samo nekako voleo da saznam da li ovakve vesti stižu do naše prijateljice Usrulje, koja je nedavno ovde bila u ekstazi i opčinjena donaćinom. Da li nekad ti likovi barem u sebi pomisle kakvo zlo podržavaju. Da li je moguće da nezavisno Kosovo i litijum baš toliko vrede. Gde se uvati bas za Usrulju od onolikih briksovaca i kineza koji se tale oko nastresnica™ po Srbiji Ne kazem da nije kriva ali taj refleks da se sve svali na sporedne uloge mi nije jasan. Edited Saturday at 20:07 by Caligula 1 Link to comment
ToniAdams Posted Saturday at 20:06 Share Posted Saturday at 20:06 Ursula skrečuje pičku, ali Ursula nije bitna, sami smo se svesno etablirali kao ursulina kučkica 2 Link to comment
morgana Posted Saturday at 20:06 Share Posted Saturday at 20:06 (edited) sta mislite, hoce li biti ikakvih protesta ili slicnog? za sada u bgd nema ni odavanja pocasti i paljenja svijeca. sutrasnji pejntbol skup nikole ristica ne racunam, sluzi za kanalisanje u vucicevu korist, tj da umanji opasnost za njega. Edited Saturday at 20:09 by morgana Link to comment
Malvo Posted Saturday at 20:08 Share Posted Saturday at 20:08 Pa nisu valjda baš, baš, baš svi saradnici okupatora? Znam da jesu mnogi, možda i većina, ali svi? Ok, mi jesmo pičke, ali hajde neka izađe jedan tužilac i pokrene stvar, pa da vidiš kako bi izašlo 50.000 ljudi da ga podrži. Oni i imaju takav društveni status da moraju da budu hrabri i odlučni. Čak i da zamislimo to što impliciraš, sa čim se ja slažem, šta to znači? Nema onda zaustavljanja na političkom delu, nego ceo ovaj aparat mora da se sklanja u potpunosti. Šta treba, ja da hapsim i optužujem i presuđujem? 1 Link to comment
Caligula Posted Saturday at 20:11 Share Posted Saturday at 20:11 (edited) 6 minutes ago, morgana said: sta mislite, hoce li biti ikakvih protesta ili slicnog? za sada u bgd nema ni odavanja pocasti i paljenja svijeca. Rekoh vec ranije, proslog maja - ovo su trenuci kada se Vucic ljulja. Sve sto je nepredvidjeno, sto iskace iz njegovih predikcija, to ga plasi i tu vuce pogresne korake. Isto tako, sada je najopasniji - ako opozicija nesto pokusa na ulici, bice (ponovo) nazvani lesinarima a on ce svaki moguci otpor da slomi na svaki nacin koji mu je pri ruci. Meni je najlogicnija blokada Andricevog Venca i pravljenje galame uz trazenje vanrednih izbora i zbog litijuma i zbog ove vec kancerogene korupcije koja ubija ljude po stanicama. Uz dovoljan pritisak, napravice neki pogresan korak i imace losije karte. Edited Saturday at 20:13 by Caligula 5 2 Link to comment
SNARC Posted Saturday at 20:14 Share Posted Saturday at 20:14 Pa istini za volju, nije do sad nesto lomio otpore i proteste..Uglavnom je pustao ljude da se siti isetaju i smore nakon par nedelja. Apsolutno nema razloga da sad menja taktiku. 6 Link to comment
Milosh76 Posted Saturday at 20:14 Share Posted Saturday at 20:14 1 minute ago, Caligula said: Meni je najlogicnija blokada Andricevog Venca i pravljenje galame uz trazenje vanrednih izbora Sa ovakvim medijima trazis vanredne izbore? Dobio bi Vucic 90% bukvalno. Pokrao bi kako ne mozes da zamislis i to otvoreno jer bi se zalio njegovim sudovima, njegovoj policiji, njegovim tuzilastvima i dobio bi kao i do sada... Link to comment
Caligula Posted Saturday at 20:17 Share Posted Saturday at 20:17 (edited) 3 minutes ago, SNARC said: Pa istini za volju, nije do sad nesto lomio otpore i proteste..Uglavnom je pustao ljude da se siti isetaju i smore nakon par nedelja. Apsolutno nema razloga da sad menja taktiku. Oko upada u BG skupstinu bilo je policije u civilu cak toliko da su sami sebe tukli (posle bacanja kamenica na prozore) Recimo da organizujemo dezurstva preko dana (jebes noc) i blokiramo ceo andricev venac i gore kod skupstine i dole kod terazija - posle tri dana takvog haosa vec bi morao da reaguje. Ne bi to bila setnja. @Milosh76 on ce na izborima pasti, pokradenim naravno, bas kao i SM. Ovako, sam od sebe, na ulici - imali bi Majdan 2.0 Edited Saturday at 20:18 by Caligula 1 Link to comment
morgana Posted Saturday at 20:18 Share Posted Saturday at 20:18 radomir lazovic Policija privodi članove Zeleno-levog fronta koji su danas ispred Vlade Srbije bili na protestnoj akciji KRVAVE SU VAM RUKE. Najmanje petoro odbornika i odbornica ZLF, koji su bili prisutni na ovoj akciji je večeras privedeno. Tim povodom, u nedelju 3. novembra, u 11h biće održana konferencija za medije, na kojoj ćemo izneti sve detalje i informacije. Konferencija za medije biće održana ispred Policijske uprave za grad Beograd MUP-a Republike Srbije · Bulevar Despota Stefana 107 u Beogradu. Narodne poslanice i poslanici, odbornice i odbornici Zeleno-levog fronta danas su na zgradi Vlade Republike Srbije ostavili crvene otiske želeći da poruče da su naprednjačkoj vlasti krvave ruke, odnosno da su odgovorni za stradanje ljudi u Novom Sadu, ali i na drugim mestima gde zbog korupcije i loše izvedenih projekata ljudi gube živote. Policija je danas, na ulazu u Novi Sad, zadržavala članove ZLF, pokušavajući da ih onemogući da prisustvuju komemorativnom skupu u ovom gradu. 2 4 Link to comment
Milosh76 Posted Saturday at 20:19 Share Posted Saturday at 20:19 1 minute ago, Caligula said: @Milosh76 on ce na izborima pasti, pokradenim naravno, bas kao i SM. Ovako, sam od sebe, na ulici - imali bi Majdan 2.0 Ne postoji nikakva sansa da Vucic padne na izborima, osim ako se ne urusi koalicija ili SNS iznutra. Bukvalno sanse u manje nego da Nenad Canak bude izabran za predsednika Srbije. 4 Link to comment
Recommended Posts