Jump to content
IGNORED

Trazimo odgovornost za tragediju u Novom Sadu

Godfrey

Recommended Posts

Mi možda jesmo pička od naroda, ali neka to krene prvo sa policijom, tužilaštvom, pa i vojskom, koji ustavno i/ili faktički treba da budu brana ovakvim stvarima. A oni ćute i sada kao najgore pizdurine. Nijedan načelnik policije, tužilac, general da izađe sa stavom "sad je stvarno bilo dosta". Nego se zavukli u mišje rupe i ćute ko pičke.

Ne znam šta narod da uradi? Zna se šta je poslednja instanca odbrane, možda je i vreme za to, ali u tom slučaju su i svi navedeni potpuno nepotrebni u daljem funkcionisanju države.

Usput veliki pozdrav za naše čitaoce, koji su od silnog prevoženja radikalske dece u službenim limuzinama zaboravili da njihova deca ipak idu vozovima.

Edited by Malvo
  • +1 7
  • Tužno 1

Vratili se sa skupa. Odneli cveće, ljudi pale sveće, blokada raskrsnice na par sati. Ništa dalje, za sad. Ljudi besni, al đaba.

Mnogo hvala @gsb i @pt 2.0 što su nam došle. Ispratismo ih nazad za BG.

• +1 7
  • Wub 2
5 hours ago, Nikodije said:

Ja bih samo nekako voleo da saznam da li ovakve vesti stižu do naše prijateljice Usrulje, koja je nedavno ovde bila u ekstazi i opčinjena donaćinom. Da li nekad ti likovi barem u sebi pomisle kakvo zlo podržavaju. Da li je moguće da nezavisno Kosovo i litijum baš toliko vrede.

Gde se uvati bas za Usrulju od onolikih briksovaca i kineza koji se tale oko nastresnica™ po Srbiji

Ne kazem da nije kriva ali taj refleks da se sve svali na sporedne uloge mi nije jasan.

Edited by Caligula
  • Tužno 1

sta mislite, hoce li biti ikakvih protesta ili slicnog?

za sada u bgd nema ni odavanja pocasti i paljenja svijeca.

sutrasnji pejntbol skup nikole ristica ne racunam, sluzi za kanalisanje u vucicevu korist, tj da umanji opasnost za njega. 

Edited by morgana

Pa nisu valjda baš, baš, baš svi saradnici okupatora? Znam da jesu mnogi, možda i većina, ali svi? Ok, mi jesmo pičke, ali hajde neka izađe jedan tužilac i pokrene stvar, pa da vidiš kako bi izašlo 50.000 ljudi da ga podrži. Oni i imaju takav društveni status da moraju da budu hrabri i odlučni. Čak i da zamislimo to što impliciraš, sa čim se ja slažem, šta to znači? Nema onda zaustavljanja na političkom delu, nego ceo ovaj aparat mora da se sklanja u potpunosti. Šta treba, ja da hapsim i optužujem i presuđujem? 

• +1 1
6 minutes ago, morgana said:

sta mislite, hoce li biti ikakvih protesta ili slicnog?

za sada u bgd nema ni odavanja pocasti i paljenja svijeca.

Rekoh vec ranije, proslog maja - ovo su trenuci kada se Vucic ljulja. Sve sto je nepredvidjeno, sto iskace iz njegovih predikcija, to ga plasi i tu vuce pogresne korake.

Isto tako, sada je najopasniji - ako opozicija nesto pokusa na ulici, bice (ponovo) nazvani lesinarima a on ce svaki moguci otpor da slomi na svaki nacin koji mu je pri ruci. Meni je najlogicnija blokada Andricevog Venca i pravljenje galame uz trazenje vanrednih izbora i zbog litijuma i zbog ove vec kancerogene korupcije koja ubija ljude po stanicama. Uz dovoljan pritisak, napravice neki pogresan korak i imace losije karte.

1683924506-1683923248-vucicmaliana-750x5

Edited by Caligula
  • +1 5
  • Hvala 2

Pa istini za volju, nije do sad nesto lomio otpore i proteste..Uglavnom je pustao ljude da se siti isetaju i smore nakon par nedelja. Apsolutno nema razloga da sad menja taktiku.

• +1 6
1 minute ago, Caligula said:

Meni je najlogicnija blokada Andricevog Venca i pravljenje galame uz trazenje vanrednih izbora

Sa ovakvim medijima trazis vanredne izbore? Dobio bi Vucic 90% bukvalno. Pokrao bi kako ne mozes da zamislis i to otvoreno jer bi se zalio njegovim sudovima, njegovoj policiji, njegovim tuzilastvima i dobio bi kao i do sada...

3 minutes ago, SNARC said:

Pa istini za volju, nije do sad nesto lomio otpore i proteste..Uglavnom je pustao ljude da se siti isetaju i smore nakon par nedelja. Apsolutno nema razloga da sad menja taktiku.

Oko upada u BG skupstinu bilo je policije u civilu cak toliko da su sami sebe tukli (posle bacanja kamenica na prozore)

Recimo da organizujemo dezurstva preko dana (jebes noc) i blokiramo ceo andricev venac i gore kod skupstine i dole kod terazija - posle tri dana takvog haosa vec bi morao da reaguje. Ne bi to bila setnja.

@Milosh76 on ce na izborima pasti, pokradenim naravno, bas kao i SM. Ovako, sam od sebe, na ulici - imali bi Majdan 2.0

Edited by Caligula
  • +1 1

radomir lazovic

Policija privodi članove Zeleno-levog fronta koji su danas ispred Vlade Srbije bili na protestnoj akciji KRVAVE SU VAM RUKE. Najmanje petoro odbornika i odbornica ZLF, koji su bili prisutni na ovoj akciji je večeras privedeno.
Tim povodom, u nedelju 3. novembra, u 11h biće održana konferencija za medije, na kojoj ćemo izneti sve detalje i informacije. Konferencija za medije biće održana ispred Policijske uprave za grad Beograd MUP-a Republike Srbije · Bulevar Despota Stefana 107 u Beogradu.
Narodne poslanice i poslanici, odbornice i odbornici Zeleno-levog fronta danas su na zgradi Vlade Republike Srbije ostavili crvene otiske želeći da poruče da su naprednjačkoj vlasti krvave ruke, odnosno da su odgovorni za stradanje ljudi u Novom Sadu, ali i na drugim mestima gde zbog korupcije i loše izvedenih projekata ljudi gube živote.
Policija je danas, na ulazu u Novi Sad, zadržavala članove ZLF, pokušavajući da ih onemogući da prisustvuju komemorativnom skupu u ovom gradu.
  • +1 2
  • Hvala 4
1 minute ago, Caligula said:

@Milosh76 on ce na izborima pasti, pokradenim naravno, bas kao i SM. Ovako, sam od sebe, na ulici - imali bi Majdan 2.0

Ne postoji nikakva sansa da Vucic padne na izborima, osim ako se ne urusi koalicija ili SNS iznutra.

Bukvalno sanse u manje nego da Nenad Canak bude izabran za predsednika Srbije.

• +1 4