pbg12345 Posted Saturday at 17:00 Share Posted Saturday at 17:00 3 minutes ago, ljuttko said: to je ponavljano po raznim portalima novinskim. Pitam se čemu demant, deca nisu živa i sigurno bolnica nije kriva za njihovu smrt . sve vesti su skup besmisla kako stvari stoje ma naravno samo sam pojasnjavao misleci da je nesporazum u komunikaciji 1 Link to comment
Svemir Zeka Posted Saturday at 17:01 Share Posted Saturday at 17:01 12 minutes ago, ljuttko said: Kako , ko i šta demantuju, puna imena devojčica stoje na spisku preminulih ceo dan, uz izjave oca. Jutros je pisalo da su devojčice preminule u bolnici, kao i ona koja je juče spasens iz ruševina. 1 Link to comment
Malvo Posted Saturday at 17:01 Share Posted Saturday at 17:01 Pa pošto se broj nije povećao, po svemu sudeći su odmah poginule. I bilo je nekako čudno da tako mala dva deteta izdrže ovako nešto. Da li nisu smeli odmah da puste ili su čekali da dođu do porodica, ko zna. Znajući njih, verovatno neki najmanje altruističan razlog. 1 Link to comment
Moonwalker Posted Saturday at 17:02 Share Posted Saturday at 17:02 Dva deteta iz jedne porodice? 1 Link to comment
Mel Posted Saturday at 17:04 Share Posted Saturday at 17:04 5 hours ago, Halvard said: Dosad sam ostavljao trunčicu mogućnosti da je onakvo cerekanje reakcija izbezumljenog čoveka u potpunom šoku, sad sumnje nema kakva je to ličnost. Od kakvih spodoba nama sudbina zavisi, pa to je da poludiš. Ja sam iz nacina na koji se smejao prvo pomislila da je on mozda tu nesto od originalnih radova radio. Link to comment
Svemir Zeka Posted Saturday at 17:06 Share Posted Saturday at 17:06 2 minutes ago, Moonwalker said: Dva deteta iz jedne porodice? Da, i s istim prezimenom muškarac 1971. Ja sam jutros razumela da je to još tri žrtve, na 14, tako je zvučalo. 1 Link to comment
radnik Posted Saturday at 17:06 Share Posted Saturday at 17:06 3 minutes ago, Moonwalker said: Dva deteta iz jedne porodice? Da, 5 i 9 godina i deda im. 1 Link to comment
Moonwalker Posted Saturday at 17:12 Share Posted Saturday at 17:12 4 minutes ago, radnik said: Da, 5 i 9 godina i deda im. O boze 1 Link to comment
Svemir Zeka Posted Saturday at 17:23 Share Posted Saturday at 17:23 Po mrežama ide priča o Sanji iz Kaća (35), da je dobila neku nagradu za najlepšu baštu, nasmejana, lepa....duša me boli Link to comment
Zaboravan Posted Saturday at 17:27 Share Posted Saturday at 17:27 Tv na prvoj, demantuju Vesića direktno, materijal preuzet sa X Link to comment
villiem Posted Saturday at 17:27 Share Posted Saturday at 17:27 (edited) . Edited Saturday at 17:28 by villiem Link to comment
Filozof manijak Posted Saturday at 17:27 Share Posted Saturday at 17:27 3 minutes ago, Svemir Zeka said: Po mrežama ide priča o Sanji iz Kaća (35), da je dobila neku nagradu za najlepšu baštu, nasmejana, lepa....duša me boli https://www.dnevnik.rs/novi-sad/pro-gla-sen-po-bed-nik-kon-kur-sa-naj-lep-sa-ba-sta-no-vog-sa-da-po-be-du-od-ne-la-sa-na Jbt, ja sam poznavao ovu ženu i znam gde joj je kuća 8 Link to comment
MeanM@ Posted Saturday at 17:32 Share Posted Saturday at 17:32 https://www.instagram.com/reel/DB4G8Uxtqvq/?igsh=MTFuYm15cTJjOWtvdA== Ovo novi snimak? Tek sad video Link to comment
MeanM@ Posted Saturday at 17:34 Share Posted Saturday at 17:34 Ovde se vidi, ako se obrati paznja, da se cupaju s desna na levo 2 Link to comment
de Sisti Posted Saturday at 17:34 Share Posted Saturday at 17:34 Znaci porodica se ceo dan juce nadala da ce devojcice preziveti, a u stvari su stradale na licu mesta. Pa koliki monstrum treba da budes da izmisljas takve vesti 1 Link to comment
Recommended Posts