Jump to content
IGNORED

Trazimo odgovornost za tragediju u Novom Sadu

Godfrey

Recommended Posts

11 minutes ago, pbg12345 said:

ti si vec izvesno djubre

sto u vicevima, sto u realnosti

Zašto sam ja bitan?

Ja sam govorio o tebi kao pojavi. Likovima koji insistiraju na besmislenim podelama. Kažem da ste vi koji potežete danas građansko vs nacionalno, ili prodani, ili glupi ko kurac. Imaš građanskog Čedu, Bebu, Peru, Čanka, Gocu, Bilju, N. Samardžića i drugara stotinu. Tebi smeta @harper lee. Nisam imao utisak da si glup. Ostaje da si krenuo za onim koji su vam bili idoli Tamo i Ovde.

Što se tiče rastojanja od stare železničke do vlade, ja stvarno ne mogu da provalim kome je veliko.

On topik, treba hitno tražiti odgovornost onog majmuna što se smejao. 

• +1 2
  • Hvala 1
  • -1 2
3 minutes ago, duma said:

treba hitno tražiti odgovornost onog majmuna što se smejao

To mi djeluje kao naprihvatljivija im opcija; sa sve ovim slikama i snimcima gdje se majmun bahati i kleberi na mjestu nesrece, izvodjac na papiru.. kazne ga na sva zvona, odradi 1/20 robije i posle se ugradi na sl mjesto.

• +1 4
12 minutes ago, duma said:

Zašto sam ja bitan?

Ja sam govorio o tebi kao pojavi. Likovima koji insistiraju na besmislenim podelama. Kažem da ste vi koji potežete danas građansko vs nacionalno, ili prodani, ili glupi ko kurac. Imaš građanskog Čedu, Bebu, Peru, Čanka, Gocu, Bilju, N. Samardžića i drugara stotinu. Tebi smeta @harper lee. Nisam imao utisak da si glup. Ostaje da si krenuo za onim koji su vam bili idoli Tamo i Ovde.

Što se tiče rastojanja od stare železničke do vlade, ja stvarno ne mogu da provalim kome je veliko.

On topik, treba hitno tražiti odgovornost onog majmuna što se smejao. 

od tebe i sličnih ću uvek da se podelim

• +1 2
  • Haha 1
  • Tužno 1
4 hours ago, utilitarist said:

čitajući komentare na internetu čini se da ljudi instiktivno osećaju da je za incident odgovoran vrh vlasti ali im je teško da objasne zašto. jer jasno je da je došlo do propusta u radu izvođača ali nije baš najjednostavnije napraviti direktnu vezu između njihove neodgovornosti i ovih na vrhu.

Mislim da je vezu vrlo lako napraviti i objasniti zašto. Jel Vučić uvek govori PRAVIMO put taj i taj, pa PRAVIMO bolnicu tu i tu, pa GRADIMO, ZIDAMO, NAPADAMO DEONICU itd.

Tako da je sasvim normalno da čak i njega liĉno povezuju kao da je lično projektovao i izvodio radove.

• +1 2

Gradonacelnik NS, probao da bude svoj na svome, al ga prejebase pitanjima. Evo ga, nastavlja ko papagaj, tvrdi 8x procenice struka, nema on sta da zna i da kaze. 
Interesantno je koga ce sad slati pred novinare koji postavljaju nepripremljena pitanja.

• +1 1
8 minutes ago, MeanM@ said:

Gradonacelnik NS, probao da bude svoj na svome, al ga prejebase pitanjima. Evo ga, nastavlja ko papagaj, tvrdi 8x procenice struka, nema on sta da zna i da kaze. 
Interesantno je koga ce sad slati pred novinare koji postavljaju nepripremljena pitanja.

Nije on čovek u pravon smislu tog pojma...Samo liči na čoveka 

• +1 1
5 minutes ago, Svemir Zeka said:

Demantovano da su dve devojčice premile noćas u bolnici. 

VJT naložilo saslušanje Vesića

Kako , ko i šta demantuju,  puna imena devojčica stoje na spisku preminulih  ceo dan, uz izjave oca. 

• +1 2

juce je bila vest da je deda poginuo, a da su devojcice zive u bolnici

izjava drugog dede kod kog su krenule u valjevo, a on posle nesrece dosao u ns

dal su lagali porodicu ili porodica njega ne znam

• Tužno 1
5 hours ago, utilitarist said:

čitajući komentare na internetu čini se da ljudi instiktivno osećaju da je za incident odgovoran vrh vlasti ali im je teško da objasne zašto. jer jasno je da je došlo do propusta u radu izvođača ali nije baš najjednostavnije napraviti direktnu vezu između njihove neodgovornosti i ovih na vrhu.

zato sto su saucesnici.

zato sto su svako nedelo u prethodnih x godina zataskali i pocinioce zastitili od pravednih sankcija.

• +1 2
2 minutes ago, pbg12345 said:

juce je bila vest da je deda poginuo, a da su devojcice zive u bolnici

izjava drugog dede kod kog su krenule u valjevo, a on posle nesrece dosao u ns

dal su lagali porodicu ili porodica njega ne znam

to je ponavljano po raznim portalima novinskim.  Pitam se čemu demant, deca nisu živa i sigurno bolnica nije kriva za njihovu smrt . sve vesti su skup besmisla kako stvari stoje