harper lee Posted Saturday at 13:54 Share Posted Saturday at 13:54 9 minutes ago, villiem said: I onda dodju izbori sa dokazanom kradjom i sa podignutom obrvom u Briselu i opozicija se posvadja Zivot ovde nema veze sa politikom vise, dodje evropski komesar i kaze da smo napredovali i da je sve ok, pa ode kuci, gde bi zbog ovakvih tragedija pola Vlade dalo ostavke Gledam sad, kako su samo nastale tolike obucene firme, za koje nisi cuo, za izgradnju bukvalno svih gradjevinskih radova U Japanu ne bi bilo dovoljno katana da opsluzi sve odgovorne. Nadam se da neko od pravnika ili udruzenja pravnika sakuplja sve moguce podatke o svim svinjarijama ove vlasti za svaki slucaj da dodje do nekog sudjenja, da nam se ne desi da im sudimo sto su prekoredno dali stan spremacici kao Miri Markovic. Ovde je potreban salvadorski scenario onog lika koji je dosao na vlast i preko noci pohapsio nekih 75.000 kriminalaca, za ove nase izgraditi zatvor na otvorenom u nekom od kopova u Majdanpeku. Link to comment
Jeremija Posted Saturday at 13:56 Share Posted Saturday at 13:56 4 hours ago, Caligula said: Dakle najebace (samo) staticar, doduse opravdano - a ovi drugi u lancu ce se izvuci Tajvanska Kanasta style Ko se utalio, ko je kupio stanove od ovog "renoviranja" - staticar sigurno nije. Baš mi je drago da si pomenuo Tajvansku Kanastu, pre Slobe, pre ratova, ali nepogrešivo pokazuje našu narav i mentalitet. 3 Link to comment
zorglub Posted Saturday at 14:17 Share Posted Saturday at 14:17 1 hour ago, nenad said: broj zrtava sns vladavine se ubrzano priblizava broju zrtava nato bombardovanja. Ipak su ortaci. Gde ja stadoh... i tako to. 3 Link to comment
Popular Post bags Posted Saturday at 14:24 Popular Post Share Posted Saturday at 14:24 U velikom broju zemalja (ne samo evropskih nego i africkih) kada drzava ubije svojih 14 gradjana vlada bi danas kolektivno izasla na konferenciju dala ostavku i zauvek napustila politicku scenu. Ja otkad sam video spisak zrtava i njihova godista ne mogu da se sastavim a govnari otprilike pola sata posle nesrece ciste dokaze po internetu a navece vrhovni govnar vergla idiotizme. Ko god glasa iz bilo kog razloga za ovu bagru ili ih pokusava bilo kako opravdati i braniti i sam je moralna nula i zasluzuje da se srusi nesto na njega. 44 1 Link to comment
Oniks Posted Saturday at 14:29 Share Posted Saturday at 14:29 I da se promeni vlast ne treba kazniti njih, već i onaj narod koji je to omogućavao i bio na najnižim političkim lestvicima. Bez primanja i bez ikakvih nepokretnosti, pa nek se snalaze. 3 Link to comment
bags Posted Saturday at 14:41 Share Posted Saturday at 14:41 11 minutes ago, Oniks said: I da se promeni vlast ne treba kazniti njih, već i onaj narod koji je to omogućavao i bio na najnižim političkim lestvicima. Bez primanja i bez ikakvih nepokretnosti, pa nek se snalaze. Ne vidim model kako se to moze legalno i pravno uraditi niti pamtim nesto slicno iz istorije. 1 Link to comment
utilitarist Posted Saturday at 14:51 Share Posted Saturday at 14:51 (edited) 23 minutes ago, Oniks said: I da se promeni vlast ne treba kazniti njih, već i onaj narod koji je to omogućavao i bio na najnižim političkim lestvicima. Bez primanja i bez ikakvih nepokretnosti, pa nek se snalaze. opozicija da izađe sa pobedničkom porukom usmerenom ka narodu "oni se možda spasu zatvora ali vi nećete". Edited Saturday at 14:53 by utilitarist 2 3 Link to comment
Nikodije Posted Saturday at 14:58 Share Posted Saturday at 14:58 Ja bih samo nekako voleo da saznam da li ovakve vesti stižu do naše prijateljice Usrulje, koja je nedavno ovde bila u ekstazi i opčinjena donaćinom. Da li nekad ti likovi barem u sebi pomisle kakvo zlo podržavaju. Da li je moguće da nezavisno Kosovo i litijum baš toliko vrede. 8 Link to comment
SNARC Posted Saturday at 15:00 Share Posted Saturday at 15:00 Just now, Nikodije said: Ja bih samo nekako voleo da saznam da li ovakve vesti stižu do naše prijateljice Usrulje, koja je nedavno ovde bila u ekstazi i opčinjena donaćinom. Da li nekad ti likovi barem u sebi pomisle kakvo zlo podržavaju. Da li je moguće da nezavisno Kosovo i litijum baš toliko vrede. Jel ti bas volis svoj posao (ako ne radis otkuce) i uzivas da ides na isti, boravis medj tim ljudima i stalno si tamo sa iskrenim osmehom i zadovoljstvom ? Verovatno ni ona..ali odradjuje, plata ide a penzija je blizu i radi sta mora. 1 Link to comment
Nikodije Posted Saturday at 15:02 Share Posted Saturday at 15:02 (edited) 5 minutes ago, SNARC said: Jel ti bas volis svoj posao (ako ne radis otkuce) i uzivas da ides na isti, boravis medj tim ljudima i stalno si tamo sa iskrenim osmehom i zadovoljstvom ? Verovatno ni ona..ali odradjuje, plata ide a penzija je blizu i radi sta mora. Ja ne uništavam bilo čiji život, a ona je saučesnik u užasnim zločinima. Loša ti je analogija. njen posao je bukvalno krvav. Edited Saturday at 15:06 by Nikodije 3 Link to comment
Popular Post SNARC Posted Saturday at 15:07 Popular Post Share Posted Saturday at 15:07 2 minutes ago, Nikodije said: Ja ne uništavam bilo čiji život, a ona je saučesnik u užasnim zločinima. Loša ti je analogija. Ne, ona nama nije duzna apsolutno nista. Ako nama vec govna ne smetaju ne bunimo se dovoljno jako protivu istih, nju samo zanima da mi svoja govna ne prebacujemo na njenu stranu ulice. To sto mi hocemo da oni njega pritisnu jer mi kao nesto nismo zadovoljni a on radi sve sta treba da Ursula i Ursulini budu zadovoljni..to je nas problem a ne Ursulin. 12 Link to comment
mackenzie Posted Saturday at 15:27 Share Posted Saturday at 15:27 27 minutes ago, Nikodije said: Ja bih samo nekako voleo da saznam da li ovakve vesti stižu do naše prijateljice Usrulje, koja je nedavno ovde bila u ekstazi i opčinjena donaćinom. Da li nekad ti likovi barem u sebi pomisle kakvo zlo podržavaju. Da li je moguće da nezavisno Kosovo i litijum baš toliko vrede. Ništa bolja nije. Na sebi ima krv i direktno i indirektno od najmanje 100.000 ljudi. 3 Link to comment
Popular Post morgana Posted Saturday at 15:28 Popular Post Share Posted Saturday at 15:28 10 2 Link to comment
napadaj Posted Saturday at 15:45 Share Posted Saturday at 15:45 37 minutes ago, SNARC said: Ne, ona nama nije duzna apsolutno nista. Ako nama vec govna ne smetaju ne bunimo se dovoljno jako protivu istih, nju samo zanima da mi svoja govna ne prebacujemo na njenu stranu ulice. To sto mi hocemo da oni njega pritisnu jer mi kao nesto nismo zadovoljni a on radi sve sta treba da Ursula i Ursulini budu zadovoljni..to je nas problem a ne Ursulin. Samo što ti likovi poput nje nama i svima drugima neprestano seru o vladavini prava, demokratiji, evropskim vrednostima... A podržavaju ovo i ovome slično. 4 1 Link to comment
pt 2.0 Posted Saturday at 15:45 Share Posted Saturday at 15:45 U Novom Sadu smo. Parkirali, prošli pored mesta komemoracije sa svećama… Gde je tačno predvidjen skup da bude? @giuseppe P.S. Hvala za parking tips, najbolji si. 2 1 Link to comment
Recommended Posts