Jump to content
IGNORED

Trazimo odgovornost za tragediju u Novom Sadu

Godfrey

Recommended Posts

9 minutes ago, villiem said:

I onda dodju izbori sa dokazanom kradjom i sa podignutom obrvom u Briselu i opozicija se posvadja

Zivot ovde nema veze sa politikom vise, dodje evropski komesar i kaze da smo napredovali i da je sve ok, pa ode kuci, gde bi zbog ovakvih tragedija pola Vlade dalo ostavke

Gledam sad, kako su samo nastale tolike obucene firme, za koje nisi cuo, za izgradnju bukvalno svih gradjevinskih radova 

U Japanu ne bi bilo dovoljno katana da opsluzi sve odgovorne.

Nadam se da neko od pravnika ili udruzenja pravnika sakuplja sve moguce podatke o svim svinjarijama ove vlasti za svaki slucaj da dodje do nekog sudjenja, da nam se ne desi da im sudimo sto su prekoredno dali stan spremacici kao Miri Markovic. Ovde je potreban salvadorski scenario onog lika koji je dosao na vlast i preko noci pohapsio nekih 75.000 kriminalaca, za ove nase izgraditi zatvor na otvorenom u nekom od kopova u Majdanpeku.

4 hours ago, Caligula said:

Dakle najebace (samo) staticar, doduse opravdano - a ovi drugi u lancu ce se izvuci Tajvanska Kanasta style

Ko se utalio, ko je kupio stanove od ovog "renoviranja" - staticar sigurno nije.

Baš mi je drago da si pomenuo Tajvansku Kanastu, pre Slobe, pre ratova, ali nepogrešivo pokazuje našu narav i mentalitet.

• +1 3
  • aram featured and unfeatured this topic

I da se promeni vlast ne treba kazniti njih, već i onaj narod koji je to omogućavao i bio na najnižim političkim lestvicima. Bez primanja i bez ikakvih nepokretnosti, pa nek se snalaze.

• -1 3
11 minutes ago, Oniks said:

I da se promeni vlast ne treba kazniti njih, već i onaj narod koji je to omogućavao i bio na najnižim političkim lestvicima. Bez primanja i bez ikakvih nepokretnosti, pa nek se snalaze.

Ne vidim model kako se to moze legalno  i pravno uraditi niti pamtim nesto slicno iz istorije.

• +1 1
23 minutes ago, Oniks said:

opozicija da izađe sa pobedničkom porukom usmerenom ka narodu "oni se možda spasu zatvora ali vi nećete". :)

Edited by utilitarist
  • +1 2
  • Haha 3

Ja bih samo nekako voleo da saznam da li ovakve vesti stižu do naše prijateljice Usrulje, koja je nedavno ovde bila u ekstazi i opčinjena donaćinom. Da li nekad ti likovi barem u sebi pomisle kakvo zlo podržavaju. Da li je moguće da nezavisno Kosovo i litijum baš toliko vrede.

• +1 8
Just now, Nikodije said:

Ja bih samo nekako voleo da saznam da li ovakve vesti stižu do naše prijateljice Usrulje, koja je nedavno ovde bila u ekstazi i opčinjena donaćinom. Da li nekad ti likovi barem u sebi pomisle kakvo zlo podržavaju. Da li je moguće da nezavisno Kosovo i litijum baš toliko vrede.

Jel ti bas volis svoj posao (ako ne radis otkuce) i uzivas da ides na isti, boravis medj tim ljudima i stalno si tamo sa iskrenim osmehom i zadovoljstvom ?

Verovatno ni ona..ali odradjuje, plata ide a penzija je blizu i radi sta mora.

• +1 1
5 minutes ago, SNARC said:

Jel ti bas volis svoj posao (ako ne radis otkuce) i uzivas da ides na isti, boravis medj tim ljudima i stalno si tamo sa iskrenim osmehom i zadovoljstvom ?

Verovatno ni ona..ali odradjuje, plata ide a penzija je blizu i radi sta mora.

Ja ne uništavam bilo čiji život, a ona je saučesnik u užasnim zločinima. Loša ti je analogija. njen posao je bukvalno krvav.

Edited by Nikodije
  • +1 3
27 minutes ago, Nikodije said:

Ništa bolja nije. Na sebi ima krv i direktno i indirektno od najmanje 100.000 ljudi.

• +1 3
37 minutes ago, SNARC said:

Ne, ona nama nije duzna apsolutno nista. Ako nama vec govna ne smetaju ne bunimo se dovoljno jako protivu istih, nju samo zanima da mi svoja govna ne prebacujemo na njenu stranu ulice.

To sto mi hocemo da oni njega pritisnu jer mi kao nesto nismo zadovoljni a on radi sve sta treba da Ursula i Ursulini budu zadovoljni..to je nas problem a ne Ursulin. 

Samo što ti likovi poput nje nama i svima drugima neprestano seru o vladavini prava, demokratiji, evropskim vrednostima... A podržavaju ovo i ovome slično.

• +1 4
  • Tužno 1