Zaboravan Posted Saturday at 10:55 Share Posted Saturday at 10:55 Just now, radisa said: Pa pisali smo, otavke su već bile zbog Generalštaba, neće to više niko blokirati... To je rešeno... Jesu ali ko zna koliko generalštabova™ stanica, savamalih™ treba unaprediti. 1 Link to comment
Hele Posted Saturday at 10:56 Share Posted Saturday at 10:56 9 minutes ago, giuseppe said: Spektakularni spektakl Nije bilo sumnje da ce ubaci krst u recenicu. 2 Link to comment
radisa Posted Saturday at 10:56 Share Posted Saturday at 10:56 Just now, Hubris said: Ispravice me neko ko posmatra celu tu situaciju sa manje daljine, ali koliko ja znam Dubravkin muz je bio direktor pokrajinskog zavoda milion godina, ali nije vec neko vreme. On je takodje dobar sa Majom Gojkovic, tako da ne ide ovo na njega/njih. Ono malo sta znam o novom direktoru je da nije kompletan debil, ali ne znam mu politicku orijentaciju Vapa je još tamo, koliko znam, ali moguće i da nije na njih... Sda vidim da udaraju po gradu, ne pokrajini... Što mi je čudno, jer onaj gradski gmaz je 1/1 njihov vojnik... Kad se Banovina raspadala, ćutao je kao zaliven... Juče su Vapu zvali da ode ne lice mesta da daje izjave... Otišao, video sve to, video ko se tamo smuca, okrenuo se i vrati kući... Mislim da nije dao nijednu izjavu... 1 Link to comment
Downforce Posted Saturday at 10:57 Share Posted Saturday at 10:57 Po ovome ispade da toga uopste nije bilo u radovima. Na osnovu cega su oni tacno ceprkali tu nadstresnicu na ulazu? https://www.mgsi.gov.rs/sites/default/files/Glavna_sveska_TEXT.pdf Ovo sa zavodom za zastitu spomenika je ideja da se okoriste na ovom slucaju. Da eliminisu jos jednu od prepreka njihovim planovima totalne gradnje bez ikakvih granica... Sta se tu zavod pita kada je sve konstruktivno u redu. Evo pise. 1 Link to comment
Engineer Posted Saturday at 11:02 Share Posted Saturday at 11:02 5 minutes ago, Hubris said: Ono malo sta znam o novom direktoru je da nije kompletan debil, ali ne znam mu politicku orijentaciju Ako je neko direktor nečeg državnog u 2024. može biti ili kompletan debil ili politički orijentisan ka SNS-u, ili najčešće i jedno i drugo. Drugih mogućnosti nema. 4 Link to comment
Popular Post Caligula Posted Saturday at 11:03 Popular Post Share Posted Saturday at 11:03 (edited) Kapiram da se Vucevicu usijao telefon od bivsih vlasnika pecenjara oko popravke i daljeg ugradjivanja u zeleznicku stanicu. Mozda je vec dogovorio sa kim ce da se utali "za velicanstvenu promenu fasade do maja 2025", naravno, uz zal za tragicno nastradalim nesrecnicima u incidentu. Toliko o njihovom shvatanju odgovornosti. Mislim da je veliki problem ovo trcanje od zeleznickog mosta do nasipa pa onda sprint u Jadar, ajde vracaj se na trg u Novom Sadu - umesto da se ljudi skupe tamo gde treba, gde je epicentar ovog zla, da se ide tamo gde je Lucifer: Andricev venac. Da se kampuje, da se zaustavi saobracaj i kod skupstine i kod terazija, da se trazi da govno raspise izbore. Ovo trazenje odgovornosti za Novi Sad je jos jedan pucanj u prazno. Edited Saturday at 11:06 by Caligula 13 2 Link to comment
Popular Post MeanM@ Posted Saturday at 11:03 Popular Post Share Posted Saturday at 11:03 To je to. Evo, osoba iz familije koja ne gasi pink/hepi tvrdi da je kriv zavod za zastitu spomenika. Spin radi. Jebemimmajkuzlocinackudaimjebem. Nema tog pakla koji je dovoljan. U sopst govna se udavili. 13 Link to comment
giuseppe Posted Saturday at 11:05 Share Posted Saturday at 11:05 1 hour ago, giuseppe said: Beograđani, izvolte u Novi Sad. 17h. Ja nikad sebe nisam kvotovo do sad, ali za sve ima prvi put. Hteo sam da napišem, mi smo kod vas bili prošlog maja Pa sam crko. Link to comment
pt 2.0 Posted Saturday at 11:05 Share Posted Saturday at 11:05 (edited) Bivši nadzornik na projektu za N1: Na nadstrešnici je rađeno, Vesić ne govori istinu https://n1info.rs/vesti/inzenjer-za-n1-na-nadstresnici-je-radjeno-vesic-ne-govori-istinu/ EDIT. @giuseppe Vidimo se u 17h. Zahvaljujući @gsb dolazimo. Edited Saturday at 11:06 by pt 2.0 4 1 Link to comment
Dsnake Posted Saturday at 11:06 Share Posted Saturday at 11:06 27 minutes ago, gsb said: Ja im se divim, zašto ne iskoristiti tragediju da se lakše dobijaju dozvole za "rekonstrukciju" spomenika koji smetaju progresu. 3 Link to comment
Hele Posted Saturday at 11:07 Share Posted Saturday at 11:07 Treba protest u Beogradu. Sve price tipa: ,,Ako ne mozete do NS-a, onda ni nismo za bolje"... su suplje. Ne mozemo, daj da se uradi sta se moze. 2 1 Link to comment
Caligula Posted Saturday at 11:09 Share Posted Saturday at 11:09 2 minutes ago, Dsnake said: Ja im se divim, zašto ne iskoristiti tragediju da se lakše dobijaju dozvole za "rekonstrukciju" spomenika koji smetaju progresu. Najjace je da je zavod za zastitu spomenika odgovoran za narusenu statiku. ... ma. 4 Link to comment
gsb Posted Saturday at 11:09 Share Posted Saturday at 11:09 3 minutes ago, giuseppe said: Ja nikad sebe nisam kvotovo do sad, ali za sve ima prvi put. Hteo sam da napišem, mi smo kod vas bili prošlog maja Pa sam crko. Ja i @pt 2.0 se vec dogovorile. Krecemo oko 15h. Imam jos 2 mesta u kolima, ako neko hoce. 1 4 Link to comment
Recommended Posts