vememah Posted Friday at 12:36 Share Posted Friday at 12:36 (edited) 8 minutes ago, Tihajeza said: Ja se nadam da ipak mora da se čuje neko pucanje malo pre pada, krckanje, padanje praha, krunjenje, pre samog obrušavanja, pa da su ljudi ustali i sklonili se. Nadam se da je tako bilo, nemam pojma da li greda mogu da tako krcnu ko Prima štapići i padnu u deliću sekunde. Ima dosta TV ekipa sada (N1, Euronews, Newsmax), govorili bi ti očevici za njih. Izgleda da se stvarno urušilo odjednom i da nisu stigli da reaguju. Neki komentar objavljen na Instagramu: Quote Radimo u zgradi preko puta Železničke stanice. Kada je to palo, naša zgrada se bukvalno zatresla Edited Friday at 12:37 by vememah Link to comment
dacha Posted Friday at 12:37 Share Posted Friday at 12:37 Just now, J-♣ said: Sudeći prema konstrukciji pre i posle renoviranja i mehanizmu loma, ljudi ispod ove nastrešnice su imali samo onoliko vremena da pobegnu kad su čuli pucanje ili otkidanje sa gornjeg učvršćenja prvog čeličnog "štapa", jer nakon havarije prvog "štapa" u jednoj, dve sekunde došlo do lančanog pucanja pričvršenja ostalih "štapova" konstrukcije. Elem, cenim da nisu imali ni dve/tri sekunde vremena da pobegnu odatle. Palo je odmah, niko nije imao vremena da se skloni. Samo iznenada. 4 Link to comment
Mr.Mxyzptlk Posted Friday at 12:39 Share Posted Friday at 12:39 sad sam naleteo na ovo ne mogu da opisem koliko sam besan 4 Link to comment
Max Morlock Posted Friday at 12:44 Share Posted Friday at 12:44 https://nova.rs/vesti/hronika/sve-informacije-o-urusavanju-zeleznicke-stanice-u-novom-sadu/ Quote Pomenuta zgrada nedavno je renovirana. Link to comment
vememah Posted Friday at 12:44 Share Posted Friday at 12:44 Quote U nesreći koja se dogodila oko podneva na Železničkoj stanici, kada se obrušila nadstrešnica, ima nastradalih saznaje reporterka RTV-a na licu mesta. Novinarka RTV-a javlja da je i veliki broj povređenih i da na teren stalno pristižu nove ekipe Hitne pomoći. https://rtv.rs/sr_lat/vojvodina/novi-sad/na-gradilistu-zeleznicke-stanice-u-novom-sadu-obrusila-se-nadstresnica-ima-nastradalih-veliki-broj-povredjenih-(video)_1580998.html Link to comment
Mr.Mxyzptlk Posted Friday at 12:45 Share Posted Friday at 12:45 43 minutes ago, Sammael said: I ovo su gradili komunisti, samo ne naši: https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/365297/FOTO-Obnova-zeleznicke-stanice-u-Novom-Sadu-tajna-Kinezi-tako-zele-a-ministarstvo-poslusno.html da nisu sklonili ove stubove koji su drzali? Link to comment
copkillah Posted Friday at 12:48 Share Posted Friday at 12:48 Pajtić pominje dvocifren broj mrtvih, ali ne znam da li ima izvor ili nagađa. 1 Link to comment
samo_opusteno Posted Friday at 12:48 Share Posted Friday at 12:48 40 minutes ago, Filozof manijak said: Gde je onaj @samo_opusteno da izjavi nešto za Dnevnik?! kako ovi grade, je li?!?! Otuzna banalizacija. ''Ovi'' nisu gradili licno nego platili strane kompanije koje se bave tim poslom i sigurno im nije drago sto se to desilo. 1 6 Link to comment
vememah Posted Friday at 12:48 Share Posted Friday at 12:48 (edited) Navodno će MUP objaviti neke podatke uskoro. Ko ima Telekom i može da gleda TV, nek gleda na Newsmaxu, oni sve vreme izveštavaju, a prenose i relevantne objave drugih medija. Edit: Uočena pogrebna vozila preduzeća Konkordija na licu mesta. Edited Friday at 12:51 by vememah 1 2 Link to comment
Popular Post Shan Jan Posted Friday at 12:50 Popular Post Share Posted Friday at 12:50 Ono sto me najvise cini besnim je sto znam da niko nece platiti za ovo. 26 Link to comment
lord_s Posted Friday at 12:51 Share Posted Friday at 12:51 (edited) Urusila se citava nastresica, neverovatno. Neverovatno. - evo ovde - https://www.instagram.com/p/DB05BxYt7VQ/ Samo da niko nije nastradao ali strepnja mi je dublja od nade :( Tu se ljudi sakrivaju od kise/sunca, staju da sacekaju, popuse cigarete... Opet edit - Edited Friday at 12:59 by lord_s 1 Link to comment
Popular Post Frile Posted Friday at 12:52 Popular Post Share Posted Friday at 12:52 1 minute ago, samo_opusteno said: Otuzna banalizacija. ''Ovi'' nisu gradili licno nego platili strane kompanije koje se bave tim poslom i sigurno im nije drago sto se to desilo. a nadzor i građevinski propisi? i ti si se našao da nekom prebacuješ banalizaciju, đubre snsovsko 24 Link to comment
Popular Post Barrister Posted Friday at 12:52 Popular Post Share Posted Friday at 12:52 Just now, samo_opusteno said: Otuzna banalizacija. ''Ovi'' nisu gradili licno nego platili strane kompanije koje se bave tim poslom i sigurno im nije drago sto se to desilo. Nije im možda drago zbog reakcije javnosti, a za žrtve ih baš briga, kao i u svakom sličnom slučaju do sada. Svejedno ko je angažovan za glavnog izvođača, to se u praksi svodi na angažovanje većeg broja podizvođača (da se ugrade svi zaslužni) bez stručne kontrole. 12 Link to comment
Mr.Mxyzptlk Posted Friday at 12:52 Share Posted Friday at 12:52 @Shan Jan ja ni ne znam koja bi primerena kazna bila za ovo. novcano + robijanje + skidanje sa projekata ako ih ima 1 Link to comment
Malvo Posted Friday at 12:53 Share Posted Friday at 12:53 1 minute ago, Shan Jan said: Ono sto me najvise cini besnim je sto znam da niko nece platiti za ovo. Pravosudni sistem je stvoren da bi se suzbio princip krvne osvete. Izgleda će se opet pojaviti kad se i ona vrati. 7 Link to comment
Recommended Posts