Popular Post pt 2.0 Posted Saturday at 10:28 Popular Post Share Posted Saturday at 10:28 (edited) 9 hours ago, Ratamahatta said: Je l' iso neko u zatvor zbog onih rudara? Pitam samo Rudari. Deda i unuk poginuli od kabla na zemlji u Bačkoj Palanci. Ženu ubio točak autobusa u Beogradu. Pijani vojnik prešao u suprotnu traku i zbrisao porodicu. Starca na smrt prebili u zatvoru. Brat osumnjičenog za ubistvo male Danke umro u pritvoru. Niz je krvav i beskrajan. Ja ovo više fizički ne mogu da podnesem. P.S. E, da. Ista osoba koja je svečano otvorila stanicu u NS kao evropskiju od evropske letos je sama ispitivala i za direktora nuklearnog regulatora reizabrala ex građevinskog preduzimača koji je loše pazario diplomu. A ona fuksa što glumi min energetike je najavila ukidanje moratorijuma na NE pre kraja godine. Ne postoji stručna osoba u Srbiji u toj oblasti za čiji integritet bih mogla da garantujem - a znam ih sve. Edited Saturday at 10:31 by pt 2.0 25 2 1 Link to comment
harper lee Posted Saturday at 10:33 Share Posted Saturday at 10:33 Cestitam, sudeci po naprednjackim portalima izgleda smo dobili zrtvenog jarca za ovaj najnoviji naprednjacki zlocin, Zavod za zastitu spomenika kulture u Novom Sadu. 1 Link to comment
gsb Posted Saturday at 10:33 Share Posted Saturday at 10:33 Koliko nedokumentovanih smrti jos ima. Decu im ne smemo oprostiti! 3 Link to comment
pbg12345 Posted Saturday at 10:36 Share Posted Saturday at 10:36 7 minutes ago, pt 2.0 said: Rudari. Deda i unuk poginuli od kabla na zemlji u Bačkoj Palanci. Ženu ubio točak autobusa u Beogradu. Pijani vojnik prešao u suprotnu traku i zbrisao porodicu. Starca na smrt prebili u zatvoru. Brat osumnjičenog za ubistvo male Danke umro u pritvoru. Niz je krvav i beskrajan. Ja ovo više fizički ne mogu da podnesem. P.S. E, da. Ista osoba koja je svečano otvorila stanicu u NS kao evropskiju od evropske letos je sama ispitivala i za direktora nuklearnog regulatora reizabrala ex građevinskog preduzimača koji je loše pazario diplomu. A ona fuksa što glumi min energetike je najavila ukidanje moratorijuma na NE pre kraja godine. Ne postoji stručna osoba u Srbiji u toj oblasti za čiji integritet bih mogla da garantujem - a znam ih sve. ovo zvuci obecavajuce sa ovom bagrom na vlasti jedina nada je da se za to gotovo sigurno pitaju i drzave okolin Link to comment
pt 2.0 Posted Saturday at 10:40 Share Posted Saturday at 10:40 2 minutes ago, pbg12345 said: jedina nada je da se za to gotovo sigurno pitaju i drzave okolin pitaju se u prekasnoj fazi. za ukidanje zakona se ne pitaju ništa. ne mogu dalje o ovome, niti je umesno na ovoj temi. samo mi je pala klapna kako isti Kosači i Kosačice vitlaju okolo u sve gorem krvavom piru… Link to comment
radisa Posted Saturday at 10:45 Share Posted Saturday at 10:45 10 minutes ago, harper lee said: Cestitam, sudeci po naprednjackim portalima izgleda smo dobili zrtvenog jarca za ovaj najnoviji naprednjacki zlocin, Zavod za zastitu spomenika kulture u Novom Sadu. Gradski? http://www.zzskgns.rs/spisak-zaposlenih/ Dakle , ovaj je kriv? Pa nešto ne verujem da ćenjega baš da bace pod led... Link to comment
giuseppe Posted Saturday at 10:46 Share Posted Saturday at 10:46 Spektakularni spektakl Link to comment
pbg12345 Posted Saturday at 10:47 Share Posted Saturday at 10:47 4 minutes ago, pt 2.0 said: pitaju se u prekasnoj fazi. za ukidanje zakona se ne pitaju ništa. ne mogu dalje o ovome, niti je umesno na ovoj temi. samo mi je pala klapna kako isti Kosači i Kosačice vitlaju okolo u sve gorem krvavom piru… ma na izgradnju sam pretpostavio da se pitaju jer potencijano utice i na njih, ne na samo donosenje zakona Link to comment
Popular Post SNARC Posted Saturday at 10:48 Popular Post Share Posted Saturday at 10:48 CasTno.. Sisaj djoku Srbijo..za bolje nisi..neka te gaze ovakvi, koji ukrstene reci ne bi umeli da popune. 12 Link to comment
radisa Posted Saturday at 10:49 Share Posted Saturday at 10:49 Sad čitam u Bljucu, zavod je tražio sanaciju, ne rekostrukciju? Pe jeste ga sanirali? Jbt, pući ću od muke... 3 Link to comment
Zaboravan Posted Saturday at 10:51 Share Posted Saturday at 10:51 Sasvim je očigledno da se radilo na nadstrešnici a i kako je urađeno... Zavod ne može biti kriv pre će biti da nisu dali dozvolu da menjaju izgled pa su ovi našli rešenje™ Zavod može biti lepo žrtveno jagnje a i opomena drugima kako će proći ako blokiraju... Recimo Generalštab. Link to comment
Popular Post pbg12345 Posted Saturday at 10:53 Popular Post Share Posted Saturday at 10:53 iz mog ugla je potpuno irelevantno ko ce eventualno (toboz) snositi sankcije da smeni celu vladu, ne menja nista kozmeticka promena ovde je jedini cilj da se smeni vucic i to u siroj akciji akciji promene svesti ovog naroda svako zlodelo koje nas je snaslo je posledica opste atmosfere, obrazaca ponasanja koju je kreirala vrhovna vlast u celoj zemlji a jedina vlast u ovoj drzavi je aleksandar vucic, ostali su izvrsioci manjeg i viseg ranga 19 Link to comment
Hubris Posted Saturday at 10:53 Share Posted Saturday at 10:53 1 hour ago, aram said: @radisa Za Dubravku znam da je dala ostavku, jel tu sad meta njen muž, on je direktor pokrajinskog zavoda? Ispravice me neko ko posmatra celu tu situaciju sa manje daljine, ali koliko ja znam Dubravkin muz je bio direktor pokrajinskog zavoda milion godina, ali nije vec neko vreme. On je takodje dobar sa Majom Gojkovic, tako da ne ide ovo na njega/njih. Ono malo sta znam o novom direktoru je da nije kompletan debil, ali ne znam mu politicku orijentaciju Link to comment
radisa Posted Saturday at 10:53 Share Posted Saturday at 10:53 1 minute ago, Zaboravan said: Sasvim je očigledno da se radilo na nadstrešnici a i kako je urađeno... Zavod ne može biti kriv pre će biti da nisu dali dozvolu da menjaju izgled pa su ovi našli rešenje™ Zavod može biti lepo žrtveno jagnje a i opomena drugima kako će proći ako blokiraju... Recimo Generalštab. Pa pisali smo, otavke su već bile zbog Generalštaba, neće to više niko blokirati... To je rešeno... Link to comment
Recommended Posts