Jump to content
IGNORED

Trazimo odgovornost za tragediju u Novom Sadu

Godfrey

Recommended Posts

5 minutes ago, villiem said:

Boli ih kurac sve u vlasti, njihova deca ne cekaju autobuse i vozove na tim klupama, oni se osecaju sigurni, zato ne mora ssvuda da se pazi gde seces armaturu i sta moze da bude ako si aljkav, njihovi voze bennbare od 100K i sluzbeno ih prevoze tamo vamo dok ne dodju do licnih kola

to je samo na prvi pogled tako,sve ovo moze i njima sutra da se obije o glavu.

34 minutes ago, Miki_belavista said:

cisto sumnjam da ce se ista isterati do kraja. Objektivno gledano i u doba pre ovih,niko ni zasta kod nas nije odgovoran! Ne postoji zelja da se rese problemi.

Svi su isti!

• +1 1
20 minutes ago, harper lee said:

...

a ne ne ne

to je ona vlast srbije od koje se ocekuje i veruje se da brani srbe na kosovu, crnoj gori, bih, hrvatskoj

koja salje "srpske junake" da dizu pobunu na kosovu

ista ona vlast koja sipa milione u omiljene fk i kk, imaju privatne vojske kriminalaca toboz navijaca, a vi svakodnevno slavite uspehe tih klubova i nalazite milion opravdanja za njihov nacin funkcionisanja

i najvaznije ista ona vlast koja je toboz samo jedan ekstrem, a drugi pol tog ekstrema su pescanik, gruhonjic, bursac ili bilo ko ko ne duva u nacionalisticku tikvu

pa toboz treba odrediti koji od dva ekstrema je stetniji po srbiju

tako da pusi kurac i ti i tvoja "borba protiv rezima"

ti i slicni ste im saucesnici u zlodelima

Edited by pbg12345
  • +1 7
1 hour ago, Eleniko said:

Svi ovi snimci i dokazi zašto se desilo ovo ubistvo će oduvati vojvođanska košava - siguran sam da su već sada angažovani AI timovi da naprave dokazni materijal o tome da crva nije ni bilo. I u Beogradu a i u Kini.

Neće se ovo rešiti bez metoda koje bar mi dobro poznajemo iz juna 1914 ili marta 2003. Ne mere.

Jel moze iz 1945. i koje godine kasnije?

• +1 2
1 hour ago, morgana said:

evo novog spina, novosti

kriv je zavod za zastitu spomenika ns jer nije dopustio rekonstrukciju nadstresnice

naravno, projekat se nije mogao prilagoditi toj zabrani... pad je bio nuzan, jel.

ok, njih iz zavoda sazezemo ognjem u direktnom prenosu na pinku, ulaz na ns stanicu se prebaci bocno i idemo dalje

dok se citava zgrada ne slegne, skupa s vozovima u stanici.

za to treba da sedne na optuzenicku klupu jos jedan autobus (ne)ljudi koji je dozvolio da se radi nanadstresnici

na sudu pokazati sledece

Edited by cedo
  • +1 2
13 minutes ago, pbg12345 said:

a ne ne ne

to je ona vlast srbije od koje se ocekuje i veruje se da brani srbe na kosovu, crnoj gori, bih, hrvatskoj

koja salje "srpske junake" da dizu pobunu na kosovu

ista ona vlast koja sipa milione u omiljene fk i kk, imaju privatne vojske kriminalaca toboz navijaca, a vi svakodnevno slavite uspehe tih klubova i nalazite milion opravdanja za njihov nacin funkcionisanja

i najvaznije ista ona vlast koja je toboz samo jedan ekstrem, a drugi pol tog ekstrema su pescanik, gruhonjic, bursac ili bilo ko ko ne duva u nacionalisticku tikvu

13 minutes ago, pbg12345 said:

a ne ne

nalazite milion opravdanja za njihov nacin funkcionisanja

Koje si ti govno. Vučić je sad nosilac evropskih vrednosti

Možeš li nam reći gde @harper lee nalazi opravdanja za ove?

S druge strane skoro svi istaknuti borci za evropsku Srbiju su sluge ovog režima. Čeda, Beba, Pera, Čanak i drugara mnoštvo verno služe Voždu. LDP se kolektivno učlanio u SNS.

PS

Idiot sam i ja što ti odgovaram

Edited by duma
  • +1 9
  • -1 1
1 hour ago, yabadaba said:

Sad sam zvao ćaleta, 40 godina jedan od glavnih ing trudbenika. Samo je rekao jebotebog i poceo da se smeje.

Znači ove zatege su se na krovu drzale u ovim betonskim kockama. Kaze to smo mi zvali sise (a kako drugacije). Zatega se napregne nekim srafom ili sajlom da pocne da "radi" i onda se oko nje napravi kocka od jakog betona koja sluzi kao sidro i prenosi opterecenje na ostatak konstrukcije ( krov). Oni su prilikom izrade hidroizolacije srusili te kocke jer su im smetale za odvod vode sa krova (dodatni detalj za opsivanje stagod). Oni su fakticki otkacili nadstresnicu.

Ono sto mi jos nije jasno kako odmah nije pala, verovatno se zatega zaglavila u betonu. I zasto nema nicega na zatezi sto bi sluzilo za sidrenje neka plocica brkovi ili sl.

of lele, mi se slosi

• +1 1
2 minutes ago, duma said:

Koje si ti govno. Vučić je sad nosilac evropskih vrednosti

Možeš li nam reći gde @harper lee nalazi opravdanja za ove?

S druge strane skoro svi istaknuti borci za evropsku Srbiju su sluge ovog režima. Čeda, Beba, Pera, Čanak i drugara mnoštvo verno služe Voždu. LDP se kolektivno učlanio u SNS.

PS

Idiot sam i ja što ti odgovaram

Ne obracaj paznju, molim te, samo me vuces za jezik. I njega i ovog mrsomuda koji se uvalio u Grcku pa svira kurcu odozdo smatram saucesnicima Milosevicevog i Vucicevog rezima i ne obracam paznju na to sta oni pisu, jer da bih objasnio zasto to smatram morao bih da potezem neke neforumske price koje su kaznjive a ne bih zbog te dve spodobe da provedem ni sekund u banovini. Neka pisu sta hoce, njihov moral se dovoljno pokazao da bih morao da brinem da li ce ta baljezganja neko ozbiljno shvatiti.

43 minutes ago, JozoMujica said:

Novi momenti oko izvođača radova...

jel ovo "izvoðač firma Gemmax" onaj sto se smejao na mestu zlocina ?

evo nadjoh na prethodnim stranama da rekoste da jeste

dakle, izvodjac radova se smeje na mestu pogibije ljudi od strane objekta koji je on gradio/renovirao

srbijo ... jebem li ti majku ako se ne zapalis

Edited by cedo