Jump to content
IGNORED

Trazimo odgovornost za tragediju u Novom Sadu

Godfrey

Recommended Posts

10 minutes ago, morgana said:

bas sam i mislila da je nesto tog tipa

(ne znam ko je ta zena ali pomislila sam, mora da je zavod sps-ov ili slicno, zgodan zrtveni jarac)

U stvari, možda se ispostavi da stvarno nisu dali dozvolu, jer su videli šta se može desiti, a da su ovi uradili nešto na tome mimo toga...

Saznaću danas sutra baš šta je tu bilo ako ne bude po medijima već...

4 minutes ago, Filozof manijak said:

Za sve čike iz službi bezbednosti, 1 poruka: sklonite ovog pajaca sami da ne bi izazvali rumunski scenario.

Off topic

Citao sam jedno interesantno stivo kako je uopste doslo do rumunske revolucije..Bilo je tu pametnih ljudi involviranih u vlast kojima je prosto bilo dosta para Causesku..potrebna je bila velika hrabrost da se uopste medju dvoje ljudi prica o tome jer je svako bukvalno bio spijun..Pa su dobili malo podrske spolja..Povod se desio,reagovalo se i eto..ode tiranin.

Mi tome nismo ni blizu.

• +1 1
7 minutes ago, Filozof manijak said:

Još jedna stvar koju sam primetio, u svim ovim tragedijama/zločinima/nesrećama stradala su deca i mladi ljudi, oni koji bi trebalo da budu nosioci i zdravo tkivo ovog društva u budućnosti, nikad ostvareni roditelji nerođene dece.

Ova vlast je kao Kronos, grčki bog koji je proždirao svoju decu, kanibališe naše društvo jedući i ubijajući našu decu, da bi ostali večno na vlasti.

Bes mi je danas još veći nego sinoć, bukvalno kuvam.

Za sve čike iz službi bezbednosti, 1 poruka: sklonite ovog pajaca sami da ne bi izazvali rumunski scenario.

ja sam jos ranije tvrdio,da jekod nas i doslo do gubitka genetskog potencijala zbog ratova i iseljavanja. I da ova krimi sns ekipa ode,nisam siguran da imamo na klupi za rezerve nesto sto vredi.

• -1 2
1 minute ago, aram said:

@radisa
Za Dubravku znam da je dala ostavku, jel tu sad meta njen muž, on je direktor pokrajinskog zavoda?

Pa juče su ga izvukli da daje izjave, ali suština je, ja mislim ona, ne on... Mada se oni mogu posmatrati i u paketu... :)

Biće to do kraja, da stvarno nije bilo dozvole, ali da su oni radili mimo toga...

11 hours ago, ToniAdams said:

Pa to da neće jedni na druge nam je svima odavno jasno, zato katran i perje

Jos da katran i perje padnu sa neba et voila, ovde nema naroda koji bi to mazanje organizovao.

• +1 2
27 minutes ago, Nevernik said:

Ja sam juče uveče šetajući gradom primetio da je svaka kladionica bila dupke puna, navijanje i sve to. Valjda je jedan od omiljenih klubova igrao milionitu utakmicu u Evroligi.

Nije jedan, nego cak dva kluba i to jedan za drugim. Celovecernja zabava 😡

• +1 1

Dakle najebace (samo) staticar, doduse opravdano - a ovi drugi u lancu ce se izvuci Tajvanska Kanasta style

Ko se utalio, ko je kupio stanove od ovog "renoviranja" - staticar sigurno nije.

Edited by Caligula
  • +1 1
  • Vojvodo,serdare 1