radisa Posted Saturday at 09:21 Share Posted Saturday at 09:21 10 minutes ago, morgana said: bas sam i mislila da je nesto tog tipa (ne znam ko je ta zena ali pomislila sam, mora da je zavod sps-ov ili slicno, zgodan zrtveni jarac) U stvari, možda se ispostavi da stvarno nisu dali dozvolu, jer su videli šta se može desiti, a da su ovi uradili nešto na tome mimo toga... Saznaću danas sutra baš šta je tu bilo ako ne bude po medijima već... Link to comment
Popular Post giuseppe Posted Saturday at 09:21 Popular Post Share Posted Saturday at 09:21 2 minutes ago, vememah said: Igor je komšija Limanac, aktivista, basista. njegov ZTZ blog je odličan. A ovih desetak minuta su kakav-takav melem na užasnu ranu. Da umem da pričam, baš bih to rekao. Sve. 17 2 Link to comment
Popular Post Filozof manijak Posted Saturday at 09:24 Popular Post Share Posted Saturday at 09:24 Još jedna stvar koju sam primetio, u svim ovim tragedijama/zločinima/nesrećama stradala su deca i mladi ljudi, oni koji bi trebalo da budu nosioci i zdravo tkivo ovog društva u budućnosti, nikad ostvareni roditelji nerođene dece. Ova vlast je kao Kronos, grčki bog koji je proždirao svoju decu, kanibališe naše društvo jedući i ubijajući našu decu, da bi ostali večno na vlasti. Bes mi je danas još veći nego sinoć, bukvalno kuvam. Za sve čike iz službi bezbednosti, 1 poruka: sklonite ovog pajaca sami da ne bi izazvali rumunski scenario. 6 6 Link to comment
zmanic Posted Saturday at 09:27 Share Posted Saturday at 09:27 Neki se već nude za svedoke "saradnike" ako uopšte ovde dođe do suđenja: https://www.index.hr/vijesti/clanak/inzenjer-na-nadstresnici-je-radjeno-ministar-laze-slao-sam-dopise-ignorirali-su-me/2612048.aspx?index_tid=587662&index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d_0 Link to comment
Popular Post giuseppe Posted Saturday at 09:29 Popular Post Share Posted Saturday at 09:29 Beograđani, izvolte u Novi Sad. 17h. 9 1 Link to comment
SNARC Posted Saturday at 09:31 Share Posted Saturday at 09:31 4 minutes ago, Filozof manijak said: Za sve čike iz službi bezbednosti, 1 poruka: sklonite ovog pajaca sami da ne bi izazvali rumunski scenario. Off topic Citao sam jedno interesantno stivo kako je uopste doslo do rumunske revolucije..Bilo je tu pametnih ljudi involviranih u vlast kojima je prosto bilo dosta para Causesku..potrebna je bila velika hrabrost da se uopste medju dvoje ljudi prica o tome jer je svako bukvalno bio spijun..Pa su dobili malo podrske spolja..Povod se desio,reagovalo se i eto..ode tiranin. Mi tome nismo ni blizu. 1 Link to comment
Miki_belavista Posted Saturday at 09:33 Share Posted Saturday at 09:33 7 minutes ago, Filozof manijak said: Još jedna stvar koju sam primetio, u svim ovim tragedijama/zločinima/nesrećama stradala su deca i mladi ljudi, oni koji bi trebalo da budu nosioci i zdravo tkivo ovog društva u budućnosti, nikad ostvareni roditelji nerođene dece. Ova vlast je kao Kronos, grčki bog koji je proždirao svoju decu, kanibališe naše društvo jedući i ubijajući našu decu, da bi ostali večno na vlasti. Bes mi je danas još veći nego sinoć, bukvalno kuvam. Za sve čike iz službi bezbednosti, 1 poruka: sklonite ovog pajaca sami da ne bi izazvali rumunski scenario. ja sam jos ranije tvrdio,da jekod nas i doslo do gubitka genetskog potencijala zbog ratova i iseljavanja. I da ova krimi sns ekipa ode,nisam siguran da imamo na klupi za rezerve nesto sto vredi. 2 Link to comment
aram Posted Saturday at 09:38 Share Posted Saturday at 09:38 @radisa Za Dubravku znam da je dala ostavku, jel tu sad meta njen muž, on je direktor pokrajinskog zavoda? Link to comment
Popular Post harper lee Posted Saturday at 09:39 Popular Post Share Posted Saturday at 09:39 13 minutes ago, Filozof manijak said: Ovo ako im prođe, mi kao društvo i ne zaslužujemo da postojimo. OK, evo ja cu da budem taj koji ce da pokupi sav pretpostavljam opravdani odijum forumske javnosti i da ti kazem da smo ovu recenicu napisali bar dvadesetak puta od 2013. godine do danas i sto je vise puta napisemo stvari su sve gore i gore, oni sve bahatiji a nasi zivoti sve jeftiniji. Jedino sto se desava je da se menjaju naprednjacke nadstresnice i nesrecni ljudi na cije glave one padaju. Posle rusenja u Savamali je ceo Beograd morao da gori a lesevi autora i izvodjaca tog rusenja su kad se vatra ugasi trebalo da budu vadjeni iz pepela radi identifikacije. Kad je vec ta prilika propustena moralo je isto da se desi posle Ribnikara, Dubone i Orasja ali se nije desilo ni tada. Na zalost, velike su sanse da se nece desiti ni sada. Sve se na kraju svodi na to da se SNS jos uvek i medju mnogim njihovim protivnicima posmatra kao politicka organizacija a ne ono sto ona u stvari jeste - organizovana kriminalna banda koja ce nas sve pobiti ako treba ukoliko ce to da im omoguci 100 evra zarade vise. Filozofiju te bande je najbolje opisao njen prvosvestenik Vucic Aleksandar koji je mrtav-hladan javno rekao "nemamo pravo da unistimo sudbine vise ljudi nego sto je predvidjeno prvobitnim planovima". Drugim recima, kriminalci SNS-a sigurno nisu nameravali da pobiju ove nesrecne ljude na novosadskoj zeleznickoj stanici, kao sto nisu nameravali da se onaj helikopter koji su digli iz marketinskih razloga po nevremenu srusi u Batajnici, da izginu deca u Ribnikaru i ljudi u Duboni i Orasju i slicno ali su jos sigurnije znali da to moze da se desi i apsolutno ih je boleo kurac za to, jer zivi ljudi u Srbiji ne smeju da stanu na put naprednjackoj zaradi od kriminala, ugradjivanja, besmislenih, nepromisljenih, namerno traljavo izvedenih projekata i slicnih krivicnih i prekrsajnih dela od kojih zive kao bogovi. Nas vazduh, nasa voda, nasa zemlja, nasa imovina, nasi zivoti, sve se to u naprednjackoj filozofiji vodi kao materijal za otimacinu. Mi smo na to reagovali lucenjem gneva i besa po drustvenim mrezama, raspravama o tome da li protesti protiv organizovane kriminalne bande treba da budu politicki ili ne, ispraznim aktivizmom ali samo u interesu nas i nase grupe ali ne i celokupne javnosti, mrsomudjenjem o dostojanstvu protesta i "sedi dole" parolama da ne bi slucajno stradao neki prozor na Skupstini, davanjem beskonacnog broja sansi organizacijama za koje smo od starta znali da su bandini spavaci u opoziciji da miniraju svaku mogucu organizaciju otpora bandi, sumanutim verovanjem da ce proverbijalni zapad da se zgrozi nad bandom i konacno prigrli nase civilizovano demokratsko bice i slicnim pucanjima u vazduh. Ne slazem se uopste sa onim teorijama o "skuvanim zabama", smatram da je ova zaba jos 2013 stajala u redu da bude bacena direktno u kljucalu vodu ali se nadala da ce bacanje u tu kljucalu vodu nekako prestati pre nego sto na nju dodje red. Posto to ocigledno nije upalilo, sada je teorija da ce prezivele zabe konacno da shvate da je vec sasvim dovoljno zaba baceno u kljucalu vodu da bi se uspostavio obrazac i da se nicemu dobrom ni one nemaju nadati. Neke ideje o valjanosti te teorije mozemo da pozajmimo od miliona Jevreja u logorima smrti koji su strpljivo cekali u redu da na njih dodje red za "tusiranje". Jedino sto nas moze da spasi je solidarnost u stavu da protiv bande radi samo brutalni fizicki otpor svuda i na svakom mestu, da zakoni u ovoj drzavi za neke ne vaze pa kad je vec tako onda ne treba da vaze ni za koga, treba nam da kad bageri krenu u Loznicu tamo odemo i mi sa secanjem u glavi na ovu izginulu decu u Novom Sadu. Drugim recima, potrebno nam je da utuvimo sebi u glavu da odavno vise nije vazno na cije glave nadstresnice padaju vec da je jedino vazno to da padaju i da ce pre ili kasnije i nasa glava doci na red. Nikad nisam bio pristalica radikalnih resenja i nasilja u politici ali ovo odavno vise nije politika, ovo je borba za goli zivot. Ko to jos uvek nije shvatio nikada nista nece shvatiti u zivotu. 29 1 Link to comment
radisa Posted Saturday at 09:42 Share Posted Saturday at 09:42 1 minute ago, aram said: @radisa Za Dubravku znam da je dala ostavku, jel tu sad meta njen muž, on je direktor pokrajinskog zavoda? Pa juče su ga izvukli da daje izjave, ali suština je, ja mislim ona, ne on... Mada se oni mogu posmatrati i u paketu... Biće to do kraja, da stvarno nije bilo dozvole, ali da su oni radili mimo toga... Link to comment
JozoMujica Posted Saturday at 09:43 Share Posted Saturday at 09:43 Novi momenti oko izvođača radova... 4 1 Link to comment
Caligula Posted Saturday at 09:43 Share Posted Saturday at 09:43 11 hours ago, ToniAdams said: Pa to da neće jedni na druge nam je svima odavno jasno, zato katran i perje Jos da katran i perje padnu sa neba et voila, ovde nema naroda koji bi to mazanje organizovao. 2 Link to comment
giuseppe Posted Saturday at 09:44 Share Posted Saturday at 09:44 izvoðač firma Gemmax Veseljak od sinoć 3 Link to comment
Milosh76 Posted Saturday at 09:44 Share Posted Saturday at 09:44 27 minutes ago, Nevernik said: Ja sam juče uveče šetajući gradom primetio da je svaka kladionica bila dupke puna, navijanje i sve to. Valjda je jedan od omiljenih klubova igrao milionitu utakmicu u Evroligi. Nije jedan, nego cak dva kluba i to jedan za drugim. Celovecernja zabava 😡 1 Link to comment
Caligula Posted Saturday at 09:45 Share Posted Saturday at 09:45 (edited) Dakle najebace (samo) staticar, doduse opravdano - a ovi drugi u lancu ce se izvuci Tajvanska Kanasta style Ko se utalio, ko je kupio stanove od ovog "renoviranja" - staticar sigurno nije. Edited Saturday at 09:46 by Caligula 1 1 Link to comment
Recommended Posts