3opge Posted Friday at 22:19 Share Posted Friday at 22:19 jedno naivno pitanje: kako govna mogu da tvrde da nadstresnica nije renovirana ako je na nju nabildovana teska gvozdena konstrukcija sa staklima? 2 1 Link to comment
Shan Jan Posted Friday at 22:21 Share Posted Friday at 22:21 10 minutes ago, Ian Mancunian said: Besno ćemo da pišemo, sutra, prekosutra još jedan miran mimohod kod Miletića, antipolitički naravno. Onda je tu već Nova godina, pa kreće proleće, ozeleni Fruškać, ko će tada da se maje sa ovim stvarima, bilo prošlo. A ovi rade. Pa do sledećeg puta i tragedije. Na povrsini da ali mislim da se sve to skuplja. Ja se taman navikao opet na svakodnevnu Srbiju i ovo danas mi izvuklo sva prethodna sranja koja sam potiskivao. Jednog dana ce da pukne. Secate se price od pre par godina o bablovima u kojima zivimo? Niko to vise ne spominje, popucali su svi. Ko se ne iseli, poludece i jednog dana ce sigurno sve ovo da eksplodira. 1 Link to comment
gsb Posted Friday at 22:22 Share Posted Friday at 22:22 1 minute ago, 3opge said: jedno naivno pitanje: kako govna mogu da tvrde da nadstresnica nije renovirana ako je na nju nabildovana teska gvozdena konstrukcija sa staklima? Nisu razmisljali, prvi impulsni refleks sitnih lopova... Posle se ispostavilo da se sve vidi. 3 Link to comment
Halvard Posted Friday at 22:22 Share Posted Friday at 22:22 Mislim da je strašno bitno, nezamislivo mnogo bitno da im nikako, ali baš nikako ne prođe ovaj spin o "nerenoviranoj nadstrešnici". Ovo je granica, ako ljudi progutaju tu priču, bukvalno je sve kasnije moguće, mogu da idu po kućama i ubijaju uz parolu "Jebite se, može nam se". Nije da imam neku jasnu ideju kako to sprečiti, ali znam da to jednostavno ne sme da se desi. 6 Link to comment
Shan Jan Posted Friday at 22:24 Share Posted Friday at 22:24 Da sam izgubio kilogram svaki put kad smo pricali da nesto ne sme da im prodje do sad bih bio maneken. 7 1 Link to comment
ragasto Posted Friday at 22:24 Share Posted Friday at 22:24 1 minute ago, 3opge said: jedno naivno pitanje: kako govna mogu da tvrde da nadstresnica nije renovirana ako je na nju nabildovana teska gvozdena konstrukcija sa staklima? Piloti su bili pijani, snimak sa naplatne rampe postoji ali ga nema, NBG most treba srušiti a ne popraviti...njima je ovo rutinska stvar. A mislim da u Vladi više nemaju nikoga ko bi pred kamerama mogao bar da odglumi saosećanje. Ukratko, zabole ih, a projekti čekaju. 6 1 Link to comment
garcia Posted Friday at 22:25 Share Posted Friday at 22:25 nije ovo ništa novo, samo je taze i jako nas boli. 2 Link to comment
Popular Post harper lee Posted Friday at 22:26 Popular Post Share Posted Friday at 22:26 3 minutes ago, 3opge said: jedno naivno pitanje: kako govna mogu da tvrde da nadstresnica nije renovirana ako je na nju nabildovana teska gvozdena konstrukcija sa staklima? Kako mozes da pitas tako nesto posle svih ovih godina? Oni nista drugo i ne rade osim sto tvrde nebuloze koje mesecima divljacki uteruju u glave ljudima preko svojih medija. Mi mesecima ne znamo sta se desilo s onim detetom koje je nestalo i vrlo verovatno necemo nikada ni saznati, zasipali su nas sve ludjim i ludjim teorijama dok cela ta tragedija nije zaboravljena a onda su potpuno prestali da se bave time. Njih ne zanima cinjenicna realnost sve dok imaju moc da kreiraju svoju. 13 1 Link to comment
Oniks Posted Friday at 22:29 Share Posted Friday at 22:29 (edited) Najveci problem je što smo se otuđili kao ljudi i što gledamo samo lični interes. Primera radi: u SFRJ kada je ubijen turski ambasador ljudi su trčali da ga uhvate a jedan je i poginuo. Danas niko se ne bi ni cimao a sa druge strane bi drugi mislili da su ludi što trče za nekim. To je ono što mi govori da neće biti ništa i da ovde svašta može da se dešava. Edited Friday at 22:29 by Oniks 1 1 Link to comment
Shan Jan Posted Friday at 22:30 Share Posted Friday at 22:30 I sta ce da uradi narod da im ne prodje? A da, nista. 1 Link to comment
Popular Post Plissken Posted Friday at 22:33 Popular Post Share Posted Friday at 22:33 Jebali smo im kevu svojim dostojanstvenim cutanjem i paljenjem sveca, jebali smo im kevu postovima na drustvenim mrezama i forumima, jebali smo im kevu mirnim setnjama i blokadama. Da istugujemo ova 3 dana, pa da se vratimo normalnom zivotu, do neke sledece "nesrece", uz nadu da nece to bas na nas. Svako pametan je otisao, ostali smo samo mi picke da cekamo svoj red, ali dostojanstveno. 10 1 1 1 1 Link to comment
Halvard Posted Friday at 22:33 Share Posted Friday at 22:33 5 minutes ago, Shan Jan said: Da sam izgubio kilogram svaki put kad smo pricali da nesto ne sme da im prodje do sad bih bio maneken. Ne bi se oni ni cimali da toliko potenciraju tu nerenoviranu nadstrešnicu da nisu svesni da u ovaj slučaj može da bude jako zajeban za njih. Ako postanu sigurni da im ovakve stvari neće predstavljati problem, neće se truditi ni da spinuju, jednostavno će sve ignorisati. I onda smo najebali nepovratno. 2 Link to comment
Bambula Posted Friday at 22:38 Share Posted Friday at 22:38 10 minutes ago, 3opge said: jedno naivno pitanje: kako govna mogu da tvrde da nadstresnica nije renovirana ako je na nju nabildovana teska gvozdena konstrukcija sa staklima? Možda zato što su govna. I naravno da mogu da se vade na to da nije rekonstruisana, jer ono kao, nismo mi dirali ništa što je vezano za samu strukturu, mi smo samo dodavali da izgleda "lepše" po principu "držaće to". Kad god pomisliš da ova zemlja ne može više da iznenadi, osvane ovakav dan koji će da se pretvori u "ko ti ovo radio" peglanje situacije. I što je najgore od svega, za par dana ništa, biće neki mlitavi protest, neko ko se razume će i dalje sebi u bradu ili na nekoj margini Tvitera da piše kako to što se radi ne sme tako da se radi, do neke nove tragedije koju će ova vlast da opiše kao nešto što se dešava jednom u 100 godina.Eto jednom u 100 godina, nepismeni radikali uzjašu vlast 4 Link to comment
Shan Jan Posted Friday at 22:40 Share Posted Friday at 22:40 Nije ovaj spin da se sakriju od nas nego da nastave da hrane svoje idiote ispranog mozga. Pored potkupljenih, glupih, ambivalentnih i pobeglih, mi smo manjina koja se ne pita. 2 Link to comment
Valk Posted Friday at 22:41 Share Posted Friday at 22:41 27 minutes ago, harper lee said: svako bice u ovoj drzavi koje ne da pripada ovoj mafijaskoj gomili sljama vec samo glasa i na druge nacine tolerise taj sljam je krvni neprijatelj ovog drustva i ovog stanovnistva koje zasluzuje da nestane s lica zemlje u najvecim mukama. Čitam dvojako i, kao, može Link to comment
Recommended Posts