dacha Posted Friday at 12:16 Share Posted Friday at 12:16 Meni se cini da je nadstresnica ostala, tamo gotovo svako jutro cekam autobus. Svakako su zajebali pri rekonstrukciji. Nema sta drugo da bude. 1 3 1 Link to comment
Filozof manijak Posted Friday at 12:16 Share Posted Friday at 12:16 Celim gradom odzvanjaju sirene 1 Link to comment
decak Kejt Posted Friday at 12:18 Share Posted Friday at 12:18 Novosadjani, jeste li svi ok, niko nije bio kod železničke stanice? 2 1 Link to comment
smooth.Op Posted Friday at 12:18 Share Posted Friday at 12:18 4 minutes ago, bejzbolka said: Javljaju da ima mrtvih i veliki broj povređenih. Ja upravo dobio info da na uregntnu hirurguju Dečje bolnice još uvek nije niko dovežen. E sad, to može biti dobro, a može biti i loše. Da su ljudi još uvek zatrpani u ruševinama npr. Link to comment
Mel Posted Friday at 12:20 Share Posted Friday at 12:20 Ovo gore izgleda nego sto mi je prvo delovalo. Ajme... Link to comment
cedo Posted Friday at 12:21 Share Posted Friday at 12:21 kazu jedna osoba nastradala daj boze da nema vise ali, ovo je stvarno da covek pukne sve cega se dotaknu postaje prah i pepeo 2 Link to comment
Filozof manijak Posted Friday at 12:22 Share Posted Friday at 12:22 treba dopreti do svih ispod šuta i ruševina, tek treba da pristižu informacije Link to comment
dacha Posted Friday at 12:24 Share Posted Friday at 12:24 Dao bog da je samo jedna. Ne bih da mracim, ali poznajuci taj prostor i po onome sto sam cuo, verovatnije je da bude vise. 2 1 Link to comment
Tihajeza Posted Friday at 12:28 Share Posted Friday at 12:28 Ja se nadam da ipak mora da se čuje neko pucanje malo pre pada, krckanje, padanje praha, krunjenje, pre samog obrušavanja, pa da su ljudi ustali i sklonili se. Nadam se da je tako bilo, nemam pojma da li greda mogu da tako krcnu ko Prima štapići i padnu u deliću sekunde. 1 Link to comment
cedo Posted Friday at 12:30 Share Posted Friday at 12:30 (edited) dok traze ljude u rusevinama novosadske zeleznicke stanice ovo je glavna vest na bedi Edited Friday at 12:35 by cedo 1 1 Link to comment
Mel Posted Friday at 12:33 Share Posted Friday at 12:33 9 minutes ago, Filozof manijak said: treba dopreti do svih ispod šuta i ruševina, tek treba da pristižu informacije Tu je hitna pomoc, gde su bageri, gde je mehanizacija. Kad treba da se asfaltira put u pripizdini da se Vucic pokaze stvore se za sat, gde su u centru Novog Sada? Link to comment
Dsnake Posted Friday at 12:35 Share Posted Friday at 12:35 samo se nadam da nije kao kad je bio ribnikar pa su celo jutro lagali koliko je mrtvih a mi se nadali da je samo jedna osoba stradala. pet puta sam obrisao psovku 1 1 Link to comment
Malvo Posted Friday at 12:35 Share Posted Friday at 12:35 16 minutes ago, smooth.Op said: Ja upravo dobio info da na uregntnu hirurguju Dečje bolnice još uvek nije niko dovežen. E sad, to može biti dobro, a može biti i loše. Da su ljudi još uvek zatrpani u ruševinama npr. Sreća u nesreći je da je danas štrajk prosvetara 7 Link to comment
J-♣ Posted Friday at 12:36 Share Posted Friday at 12:36 Sudeći prema konstrukciji pre i posle renoviranja i mehanizmu loma, ljudi ispod ove nastrešnice su imali samo onoliko vremena da pobegnu kad su čuli pucanje ili otkidanje sa gornjeg učvršćenja prvog čeličnog "štapa", jer nakon havarije prvog "štapa" u jednoj, dve sekunde došlo do lančanog pucanja pričvršenja ostalih "štapova" konstrukcije. Elem, cenim da nisu imali ni dve/tri sekunde vremena da pobegnu odatle. 1 2 Link to comment
Recommended Posts