Jump to content
IGNORED

Trazimo odgovornost za tragediju u Novom Sadu

Godfrey

Recommended Posts

4 minutes ago, bejzbolka said:

Javljaju da ima mrtvih i veliki broj povređenih.

Ja upravo dobio info da na uregntnu hirurguju Dečje bolnice još uvek nije niko dovežen.
E sad, to može biti dobro, a može biti i loše. Da su ljudi još uvek zatrpani u ruševinama npr.

Ja se nadam da ipak mora da se čuje neko pucanje malo pre pada, krckanje, padanje praha, krunjenje, pre samog obrušavanja, pa da su ljudi ustali i sklonili se.

Nadam se da je tako bilo, nemam pojma da li greda mogu da tako krcnu ko Prima štapići i padnu u deliću sekunde.

• Tužno 1
9 minutes ago, Filozof manijak said:

treba dopreti do svih ispod šuta i ruševina, tek treba da pristižu informacije

Tu je hitna pomoc, gde su bageri, gde je mehanizacija.

Kad treba da se asfaltira put u pripizdini da se Vucic pokaze stvore se za sat, gde su u centru Novog Sada?

samo se nadam da nije kao kad je bio ribnikar pa su celo jutro lagali koliko je mrtvih a mi se nadali da je samo jedna osoba stradala. pet puta sam obrisao psovku

• +1 1
  • Vojvodo,serdare 1
16 minutes ago, smooth.Op said:

Ja upravo dobio info da na uregntnu hirurguju Dečje bolnice još uvek nije niko dovežen.
E sad, to može biti dobro, a može biti i loše. Da su ljudi još uvek zatrpani u ruševinama npr.

Sreća u nesreći je da je danas štrajk prosvetara

• +1 7

Sudeći prema konstrukciji pre i posle renoviranja i mehanizmu loma, ljudi ispod ove nastrešnice su imali samo onoliko vremena da pobegnu kad su čuli pucanje ili otkidanje sa gornjeg učvršćenja prvog čeličnog "štapa", jer nakon havarije prvog "štapa" u jednoj, dve sekunde došlo do lančanog pucanja pričvršenja ostalih "štapova" konstrukcije.

Elem, cenim da nisu imali ni dve/tri sekunde vremena da pobegnu odatle.

• +1 1
  • Tužno 2