Mr.Mxyzptlk Posted Friday at 21:16 Share Posted Friday at 21:16 53 minutes ago, Jeremija said: Plašim se da smo mi koji živimo ovde osudjeni da do kraja života strepimo da li će voz ispasti iz šina, zgrada srušiti, autobus raspasti, fasada pasti na glavu, neko obesno dete zgaziti i slično. Zato uvek kažem, ko ima decu, a u mogućnosti je, treba da gleda da šalje odavde. ja majke mi kad idem ulicom gledam ko ludak ispod cega prolazim, jer ovde gde zivim opadaju fasade, grane su svuda iznad ulice, niko to ne gleda ic. 2 1 Link to comment
garmonbozia Posted Friday at 21:16 Share Posted Friday at 21:16 Ma ljudi su samo besni, nije kao da će naslov teme na jednom forumu da promeni bilo šta. Link to comment
aram Posted Friday at 21:18 Share Posted Friday at 21:18 pa i ja sam besan. a imam i ban dugme te me nemojte zajebavati. 1 2 2 Link to comment
cedo Posted Friday at 21:20 Share Posted Friday at 21:20 4 minutes ago, aram said: tragedija mi je baš nešto što mu dođe ko "prirodna katastrofa" ovo mi je još OK, mada kompletno ovo histerisanje oko naslova je potpuno besmisleno. nije bre besmisleno arame 2 1 Link to comment
aram Posted Friday at 21:22 Share Posted Friday at 21:22 hvala cedo što si se javio, sad sam još ubeđeniji da je besmisleno 2 5 2 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted Friday at 21:22 Share Posted Friday at 21:22 4 minutes ago, JozoMujica said: danilo bojović gemmax gradnja 1 2 Link to comment
giuseppe Posted Friday at 21:23 Share Posted Friday at 21:23 Nije besmisleno, rešite. Igor Mihaljević na N1, po običaju, svaki suglasnik, samoglasnik i zarez. Cela izjava. I on kaže: nije nesreća, nego zločin. 5 Link to comment
Choda Posted Friday at 21:23 Share Posted Friday at 21:23 (edited) 7 minutes ago, garmonbozia said: Ma ljudi su samo besni, nije kao da će naslov teme na jednom forumu da promeni bilo šta. Po onome sto sam video na izjavama sa N1, ljudi u Novom Sad ispravno dozivljavaju ovu tragediju kao zlocin, mislim da bi nam bilo bolje kao drustvu da se ne plasimo pa cak I na internetu da nazovemo stvari pravim imenom. Edited Friday at 21:25 by Choda 6 4 Link to comment
freakns Posted Friday at 21:25 Share Posted Friday at 21:25 9 minutes ago, gsb said: ovakih teorija ce biti kolko volis... cinjenica da cemo da verujemo u njih ne govori puno o tome sta se tacno desilo, ali govori sve o tome koliko poverenja imamo u ovu drzavu inace, dobih oma info od ing gradjevine koji kaze "ako je konzola, ne moze biti ankerisana u krov" 2 Link to comment
aram Posted Friday at 21:26 Share Posted Friday at 21:26 ponoviću još jednom: to što je nešto nesreća ne isključuje da je izazvana zločinačkim delovanjem. i sad stvarno neću više da se ovim bavim. Link to comment
LaLinea Posted Friday at 21:26 Share Posted Friday at 21:26 Potpuno se slažem, ali je veliko pitanje i ko će, i koga će, pozvati na odgovornost. A da će u medjuvremenu oprati wanish-om koga i šta god mogu, uopšte ne sumnjam. Link to comment
Godfrey Posted Friday at 21:28 Author Share Posted Friday at 21:28 8 minutes ago, JozoMujica said: Jebote. Ovaj majmun kroz smeh bukvalno opisuje "haha, jeste videli samo pade odjednom i poklopi ih ahahahahahha" Lik se smeje sve vreme. Na 20 metara od mesta O Bože 1 8 Link to comment
cedo Posted Friday at 21:28 Share Posted Friday at 21:28 3 minutes ago, aram said: hvala cedo što si se javio, sad sam još ubeđeniji da je besmisleno ne insistiram ni na cemu, samo ti kazem da nije besmisleno a ti kada prestanes da budes toliko u pravu odgledaj opet ono na sta si stavio +1 necu da se ponavljam, coveku sto prica svaka cast za stalozenost i smirenost 2 Link to comment
Recommended Posts