Jump to content
IGNORED

Trazimo odgovornost za tragediju u Novom Sadu

Godfrey

Recommended Posts

3 hours ago, ToniAdams said:

Pa ne mogu nikako da se operu od odgovornosti jebemu sve

Peru se brate, u live-u. Menjaju potpise ispod slika, uklanjaju projektnu dokumentaciju, kinezi nam pistaju bff evo sad će i da rasčiste mess, krivica se preliva u proslost, predani ljudi iz vlasti će da nastave da rekonstruišu sve što je dotrajalo za vakta ovih pre njih, država će da plati sahrane ovog pobijenog naroda, i crva nije ni bilo

• +1 3

Ovo samo dovodi u pitanje kvalitet bilo kojih konstrukcija u zadnje vreme. Po ovome što se danas desilo, da dođe do nekog zemljotresa, ne smem ni da zamišljam šta bi se desilo.

• +1 3
1 minute ago, LaLinea said:

Peru se brate, u live-u. Menjaju potpise ispod slika, uklanjaju projektnu dokumentaciju, kinezi nam pistaju bff evo sad će i da rasčiste mess, krivica se preliva u proslost, predani ljudi iz vlasti će da nastave da rekonstruišu sve što je dotrajalo za vakta ovih pre njih, država će da plati sahrane ovog pobijenog naroda, i crva nije ni bilo

Ama to mozda pali kod nekog retarda koji svakako glasa za njih, pa ne možemo ti, kauboj i ja da damo dozvolu da se koristi i pustimo u rad stanicu, kako god i šta god da kažu nema scenarija u kome krivica nije samo i jedino njihova

• +1 4
8 minutes ago, aram said:

Ko ima konstruktivan predlog za bolji naslov, dobrodošao

Stavi tragedija u Novom Sadu, dok ne smisliš nešto bolje

• +1 6
  • Vojvodo,serdare 1

tragedija mi je baš nešto što mu dođe ko "prirodna katastrofa"

5 minutes ago, giuseppe said:

'Odgovornost za poginule u NS'

ovo mi je još OK, mada kompletno ovo histerisanje oko naslova je potpuno besmisleno.

• +1 7
  • -1 1