duma Posted Friday at 20:27 Share Posted Friday at 20:27 40 minutes ago, levi said: jel i dalje imaš dilemu Kina ili Amerika? Pomisliće neko da likuješ. Sreća, pa firme iz Slobodnog Sveta poštuju sva pravila kad rade po Srbijama. Možemo da budemo bezbrižni kad je Rio Tinto u pitanju. Zar ne? 2 Link to comment
Hele Posted Friday at 20:28 Share Posted Friday at 20:28 6 minutes ago, giuseppe said: Wtf??? ZAHTEVAM promenu imena teme. Iz ovih stopa. Tako je, evo mogu na primer odavde da crpe inspiraciju pa tema da se zove: Nesrecni slucaj koji se desi jednom u 1000 godina, jebi ga, desava se. Link to comment
kipo Posted Friday at 20:30 Share Posted Friday at 20:30 1 hour ago, Klara said: Među nastradalima mi je drugarica Saucesce Klaro. Nadam se da ce stoka odgovarati. Link to comment
Popular Post garmonbozia Posted Friday at 20:32 Popular Post Share Posted Friday at 20:32 je l' mogu i pro-ruski i pro-američki jadnici da odjebu od ove teme, hvala 9 2 2 Link to comment
Avatar Posted Friday at 20:36 Share Posted Friday at 20:36 https://n1info.rs/biznis/kineski-konzorcijum-o-zeleznickoj-u-novom-sadu-nadstresnica-nije-bila-predmet-rekonstrukcije/ Evo i Kineza, po principu - mi smo radili po projektu, nadstrešnica je deo konstrukcije stare zgrade... I dodatak - pomoćićemo u spasavanju, a objavljeno u 21h... Ovo toliko više nema smisla, da i reč besmisao implicira nešto smislenije od trenutnih dešavanja... Link to comment
Popular Post gsb Posted Friday at 20:38 Popular Post Share Posted Friday at 20:38 25 5 Link to comment
giuseppe Posted Friday at 20:39 Share Posted Friday at 20:39 Prošao Kinez trgom u NS, ljudi ga gledaju ispod oka... Meni bilo žao. Još jednom, ako ne promenite ime teme, odjavljujem se. Ovo je besmisleno. Link to comment
gsb Posted Friday at 20:42 Share Posted Friday at 20:42 Ako ne zelite da se vidi spolja, prebacite na politiku, jer jeste zlocin ili ubistvo. Dokle cemo da se plasimo DBa 4 2 Link to comment
Caligula Posted Friday at 20:47 Share Posted Friday at 20:47 3 hours ago, ToniAdams said: Pa ne mogu nikako da se operu od odgovornosti jebemu sve E jebi ga sad. 1 Link to comment
Ian Mancunian Posted Friday at 20:48 Share Posted Friday at 20:48 Samo dostojanstveno, dok nas ubijaju. 8 Link to comment
Avatar Posted Friday at 20:53 Share Posted Friday at 20:53 (edited) Značii da je u suštini PPP postao naš "zatvor" i da su nam čuvari DB koji kontrolišu koliko smemo da se "pružimo"... Pa, bar nam je ekipa u ćeliji ok ako ništa... Edited Friday at 20:53 by Avatar 1 Link to comment
aram Posted Friday at 20:56 Share Posted Friday at 20:56 ajd malo da se ne jedu govna bez potrebe, to što je nešto nesreća ne znači nikakvu aboliciju za krivce, tj. za one koji su je izazvali, bilo nehatom bilo kriminalnim delovanjem. za "ja ću da pišem ovde dok ne bude kako ja oću" ću deliti banove. za "ja neću da pišem dok ne bude kako ja oću" me zabole. ko ima konstruktivan predlog za bolji naslov, dobrodošao. s tim što "zločin" i "masovno ubistvo" nisu bolji. 10 1 Link to comment
Filozof manijak Posted Friday at 20:56 Share Posted Friday at 20:56 Nadam se da čitaju, i nadam se da znaju koliko je narod besan, i znam da znaju da ničija nije gorela do zore! 4 Link to comment
duma Posted Friday at 20:59 Share Posted Friday at 20:59 9 minutes ago, gsb said: Ako ne zelite da se vidi spolja, prebacite na politiku Mislite da oni i ovde nemaju svoje? Niko nije primetio kad je onaj Smrad navlačio forumaše da kažu da su za Jovo Bakić metode? Šteta što je sad banovan. Lepo bi nam objasnio da je to do Tita i da se samo slučajno poklopilo sa rekostrunkcijom. Ne vidim čemu insistiranje na nazivu. Ni Vožda više ne zovete Pičkousti. 2 Link to comment
Popular Post freakns Posted Friday at 20:59 Popular Post Share Posted Friday at 20:59 oglasio se konzorcijum koji je radio rekonstrukciju. kazu, nadstresnica nije bila deo rekonstrukcije, radili su samo ono za sta su imali gradjevinsku dozvolu. jebem li vam majku raspalu, krov je bio deo rekonstrukcije. sipke koje su drzale nadstresnicu su bile zakacene gore. pa niste lepili tapete picka li vam materina uopste mi nije jasno kako vlasnici svih firmi koje su bila u konzorcijumu nisu vec u zatvoru. ali uopste. e, da, javio se i svemoguci. kaze, svi odgovorni ce da snose krivicnu odgovornost. i jos vaznije, politicku. znaci vec vidim, srusio se sam od sebe, pa je krivicna puj pike ne vazi ali bice smenjena sekretarica zamenika sekretara privremenog pomocnika ministra za gradjevinu, a sebe ce naravno da proglasi najvecom zrtvom ove tragedije. ocekujem sutra i DJVa na Pinku kako place nad teskom sudbinom predsednika koji dok resava pitanje Kosova bolje nego iko igde ikada, gradjevinska mafija prevodjena Djilasom i Kurtijem ubija ljude. 10 Link to comment
Recommended Posts