Jump to content
IGNORED

Trazimo odgovornost za tragediju u Novom Sadu

Godfrey

Recommended Posts

6 minutes ago, levi said:

manemoj

ako mislis da ti neki plafon nece pasti na glavu jer ga nije gradio kinez nego neki drugi izvodjac namestenog tendera, varas se

• +1 7

U Kini postoji tofu dreg fenomen, gde uvaljuju škart od materijala (npr lažne armature) i nove zgrade se ponekad ruše. 

Kinezi su majstori gradnje ali verujem da im treba oooozbiljan nadzor, pogotovo kad grade po vukojebinama kao što smo mi.

• +1 2
  • Tužno 1

Ma naravno da je radjeno na toj nastresici, ako nije 'rekonstrukcija' pa radjen je redizajn.
To moze da potvrdi na hiljade ljudi koji godinama putuju autobusom/vozom i prolazi tom trasom.

I stanica u Subotici je navrat-nanos renovirana i 'rekonstruisana' za otvaranje Nov 25 (ajd da vidimo sta ce sa time biti), prosto me hvata strava kad pomislim koliko stvari je uradjeno ishitreno, ubrzano i bez svih potrebnih mera paznje, sigurnosti i bezbednosti da se ispostuju napredni i nikad brzi rokovi.

• +1 1
5 minutes ago, radisa said:

Nije to rekonstrukcija, to je nešto drugo... :fantom:

Drugar iz NS...

Rekonstruisali su u smislu da su promenili i učvrstili spoljne mermerne ploče duž cele nadstrešice....zato što su neke otpale i msm da je i neko bio povredjen....

Znači samo "šminka" nadstrešice, a ne ozbiljna rekonstrukcija

Opa, stizu i pretnje zato sto sam rekao da  ova tema mora da se nazove pravim imenom.

Skupite muda i nazovite je pravim imenom iz postovanja prema ubijenima, a nemojte meni da pretite

Screenshot-20241101-211035-Chrome.jpg

• +1 2
8 minutes ago, radisa said:

Nije to rekonstrukcija, to je nešto drugo... :fantom:

Pa ok, tehnicki je u pravu, nijedna njihova rekonstrukcija nije rekonstrukcija nego sviranje kurcu. Jel Slavija rekonstruisana, jel se ono moze tako nazvati?

3 minutes ago, Hele said:

Opa, stizu i pretnje zato sto sam rekao da  ova tema mora da se nazove pravim imenom.

Skupite muda i nazovite je pravim imenom iz postovanja prema ubijenima, a nemojte meni da pretite

Wtf???

ZAHTEVAM promenu imena teme. Iz ovih stopa.

5 minutes ago, Sammael said:

U Kini postoji tofu dreg fenomen, gde uvaljuju škart od materijala (npr lažne armature) i nove zgrade se ponekad ruše. 

Kinezi su majstori gradnje ali verujem da im treba oooozbiljan nadzor, pogotovo kad grade po vukojebinama kao što smo mi.

Mi bas i nismo vukojebina vec srediste sveta manje vise, vukojebine nam vladaju

Ovaj video bi trebalo da smeni Vesica?

2 hours ago, bradilko said:

uzas se nastavlja. nevini stradaju, ribnikar, helikopter, dubona, danas novi sad..

nista se ne menja

sve prolazi. protesti par nedelja i kraj, do sledece " prilike".

kao da smo svi zainteresovani da zaborav uradi svoje.

valda ce rio tinto da uradi vise od svega i svakog.

zemlja da se ocuva, kazu za decu..

to je prica o motivu i za zlocin i za dobro

visili bi mi neki bez da trepnem

zna li se koliko je majstora poginulo po gradilistima. smrt tih ljudi je bukvalno gurbuta pod tepih, kao da su duhovi. 

• +1 5

Plašim se da smo mi koji živimo ovde osudjeni da do kraja života strepimo da li će voz ispasti iz šina, zgrada srušiti, autobus raspasti, fasada pasti na glavu, neko obesno dete zgaziti i slično.

Zato uvek kažem, ko ima decu, a u mogućnosti je, treba da gleda da šalje odavde.

• +1 5
5 minutes ago, villiem said:

Mi bas i nismo vukojebina vec srediste sveta manje vise, vukojebine nam vladaju

Ovaj video bi trebalo da smeni Vesica?

EDIT: obrisao, nije vreme ni mesto

Edited by Sammael
7 minutes ago, Hele said:

Sme li se znati ko ovo voli da se igra SNS/Južnog vetra?

• +1 1