Dsnake Posted Friday at 20:09 Share Posted Friday at 20:09 6 minutes ago, levi said: manemoj ako mislis da ti neki plafon nece pasti na glavu jer ga nije gradio kinez nego neki drugi izvodjac namestenog tendera, varas se 7 Link to comment
Dsnake Posted Friday at 20:09 Share Posted Friday at 20:09 1 minute ago, radisa said: Nije to rekonstrukcija, to je nešto drugo... dekonstrukcija? destrukcija? 1 Link to comment
radisa Posted Friday at 20:10 Share Posted Friday at 20:10 Just now, Dsnake said: dekonstrukcija? destrukcija? To je bila nadogradnja... Nadogradili su sa novim nosačima koji su nosili mozaik... 2 Link to comment
Sammael Posted Friday at 20:12 Share Posted Friday at 20:12 U Kini postoji tofu dreg fenomen, gde uvaljuju škart od materijala (npr lažne armature) i nove zgrade se ponekad ruše. Kinezi su majstori gradnje ali verujem da im treba oooozbiljan nadzor, pogotovo kad grade po vukojebinama kao što smo mi. 2 1 Link to comment
lord_s Posted Friday at 20:13 Share Posted Friday at 20:13 Ma naravno da je radjeno na toj nastresici, ako nije 'rekonstrukcija' pa radjen je redizajn. To moze da potvrdi na hiljade ljudi koji godinama putuju autobusom/vozom i prolazi tom trasom. I stanica u Subotici je navrat-nanos renovirana i 'rekonstruisana' za otvaranje Nov 25 (ajd da vidimo sta ce sa time biti), prosto me hvata strava kad pomislim koliko stvari je uradjeno ishitreno, ubrzano i bez svih potrebnih mera paznje, sigurnosti i bezbednosti da se ispostuju napredni i nikad brzi rokovi. 1 Link to comment
Popular Post Filozof manijak Posted Friday at 20:13 Popular Post Share Posted Friday at 20:13 11 minutes ago, levi said: manemoj Odjebi, budalo 17 2 Link to comment
Milosh76 Posted Friday at 20:14 Share Posted Friday at 20:14 5 minutes ago, radisa said: Nije to rekonstrukcija, to je nešto drugo... Drugar iz NS... Rekonstruisali su u smislu da su promenili i učvrstili spoljne mermerne ploče duž cele nadstrešice....zato što su neke otpale i msm da je i neko bio povredjen.... Znači samo "šminka" nadstrešice, a ne ozbiljna rekonstrukcija Link to comment
Hele Posted Friday at 20:15 Share Posted Friday at 20:15 Opa, stizu i pretnje zato sto sam rekao da ova tema mora da se nazove pravim imenom. Skupite muda i nazovite je pravim imenom iz postovanja prema ubijenima, a nemojte meni da pretite 2 Link to comment
Hele Posted Friday at 20:17 Share Posted Friday at 20:17 8 minutes ago, radisa said: Nije to rekonstrukcija, to je nešto drugo... Pa ok, tehnicki je u pravu, nijedna njihova rekonstrukcija nije rekonstrukcija nego sviranje kurcu. Jel Slavija rekonstruisana, jel se ono moze tako nazvati? Link to comment
giuseppe Posted Friday at 20:19 Share Posted Friday at 20:19 3 minutes ago, Hele said: Opa, stizu i pretnje zato sto sam rekao da ova tema mora da se nazove pravim imenom. Skupite muda i nazovite je pravim imenom iz postovanja prema ubijenima, a nemojte meni da pretite Wtf??? ZAHTEVAM promenu imena teme. Iz ovih stopa. Link to comment
villiem Posted Friday at 20:20 Share Posted Friday at 20:20 5 minutes ago, Sammael said: U Kini postoji tofu dreg fenomen, gde uvaljuju škart od materijala (npr lažne armature) i nove zgrade se ponekad ruše. Kinezi su majstori gradnje ali verujem da im treba oooozbiljan nadzor, pogotovo kad grade po vukojebinama kao što smo mi. Mi bas i nismo vukojebina vec srediste sveta manje vise, vukojebine nam vladaju Ovaj video bi trebalo da smeni Vesica? Link to comment
Mr.Mxyzptlk Posted Friday at 20:20 Share Posted Friday at 20:20 2 hours ago, bradilko said: uzas se nastavlja. nevini stradaju, ribnikar, helikopter, dubona, danas novi sad.. nista se ne menja sve prolazi. protesti par nedelja i kraj, do sledece " prilike". kao da smo svi zainteresovani da zaborav uradi svoje. valda ce rio tinto da uradi vise od svega i svakog. zemlja da se ocuva, kazu za decu.. to je prica o motivu i za zlocin i za dobro visili bi mi neki bez da trepnem zna li se koliko je majstora poginulo po gradilistima. smrt tih ljudi je bukvalno gurbuta pod tepih, kao da su duhovi. 5 Link to comment
Jeremija Posted Friday at 20:21 Share Posted Friday at 20:21 Plašim se da smo mi koji živimo ovde osudjeni da do kraja života strepimo da li će voz ispasti iz šina, zgrada srušiti, autobus raspasti, fasada pasti na glavu, neko obesno dete zgaziti i slično. Zato uvek kažem, ko ima decu, a u mogućnosti je, treba da gleda da šalje odavde. 5 Link to comment
Sammael Posted Friday at 20:22 Share Posted Friday at 20:22 (edited) 5 minutes ago, villiem said: Mi bas i nismo vukojebina vec srediste sveta manje vise, vukojebine nam vladaju Ovaj video bi trebalo da smeni Vesica? EDIT: obrisao, nije vreme ni mesto Edited Friday at 20:26 by Sammael Link to comment
ragasto Posted Friday at 20:22 Share Posted Friday at 20:22 7 minutes ago, Hele said: Opa, stizu i pretnje zato sto sam rekao da ova tema mora da se nazove pravim imenom. Skupite muda i nazovite je pravim imenom iz postovanja prema ubijenima, a nemojte meni da pretite Sme li se znati ko ovo voli da se igra SNS/Južnog vetra? 1 Link to comment
Recommended Posts