Filozof manijak Posted Friday at 19:41 Share Posted Friday at 19:41 Mislio sam na postovanje bezbednosnih standarda i kvalitet izrade. Uslov svih uslova je da se odjebe SNS i da se uredi kompletan reset drustva. Inace smo gotovi za kraće od 2 generacije 6 Link to comment
Filozof manijak Posted Friday at 19:42 Share Posted Friday at 19:42 A ovaj gmaz da visi za primer! 3 Link to comment
Eleniko Posted Friday at 19:42 Share Posted Friday at 19:42 28 minutes ago, giuseppe said: Na trgu sveće i tišina. Ima ljudi. Valjda sutra bude neki bešnji skup. ako ga već nije tiho preuzeo db kao nemojte nasilje, zbog pijeteta biće taj rad, kao lečić pre 100 godina na terazijama sad znamo da je udbaska dzukela ali smo izgubili silne godine 3 Link to comment
Eleniko Posted Friday at 19:44 Share Posted Friday at 19:44 48 minutes ago, Klara said: Među nastradalima mi je drugarica, malopre su mi javili, momentalno sam izašla na vazduh...čovek samo da ode odavde i nikad, nikad više da se ne okrene. :(( Budi dobro Klara, mislimo na tebe u ovom trenutku. Mnogo mi je žao.... 5 1 2 Link to comment
radisa Posted Friday at 19:45 Share Posted Friday at 19:45 9 minutes ago, Filozof manijak said: Da li iko posle ove katastrofe ima imalo dileme oko litijuma?!? Luter? Link to comment
levi Posted Friday at 19:46 Share Posted Friday at 19:46 3 minutes ago, Filozof manijak said: Mislio sam na postovanje bezbednosnih standarda i kvalitet izrade. Uslov svih uslova je da se odjebe SNS i da se uredi kompletan reset drustva. Inace smo gotovi za kraće od 2 generacije jel i dalje imaš dilemu Kina ili Amerika? 1 Link to comment
giuseppe Posted Friday at 19:46 Share Posted Friday at 19:46 2 minutes ago, Filozof manijak said: Mislio sam na postovanje bezbednosnih standarda i kvalitet izrade. Uslov svih uslova je da se odjebe SNS i da se uredi kompletan reset drustva. Inace smo gotovi za kraće od 2 generacije Mnogo kraće. Naravno da svako normalan vidi da će iole kompleksniji tehnološki proces da nam svima ekaplodira u lice. Samo mislim da zbog pijeteta prema mrtvima na ovoj temi treba da se bavimo KAZNOM za ubistva. 3 Link to comment
villiem Posted Friday at 19:48 Share Posted Friday at 19:48 14 minutes ago, slepa živana said: ovo nema ni u filmovima o serijskim ubicama... ovakvi bolesni umovi nakaze zlotvori zlikovci uf bože gospode šta je ovo bre Svi su ovi ono sto smo mislili da jesu i uvek ce biti zlotvori i nista ne moze da nikne, sve uniste kako god da deluje da nije moguce i da je dosta, evo nas tragedije rastavljaju od kad postoje kao nekakvi politicki faktori il sta su vec i kako su se docepali svega Link to comment
Popular Post Filozof manijak Posted Friday at 19:49 Popular Post Share Posted Friday at 19:49 Just now, levi said: jel i dalje imaš dilemu Kina ili Amerika? Zajebi me sad toga, ovde se pre svega radi o našim smradovima 14 Link to comment
LaLinea Posted Friday at 19:52 Share Posted Friday at 19:52 Bagra je svojom nestručnošću, nemarom i neodgovornošću pobila ove ljude danas. I sad su hitro pustili Viktore čistače da uklanjaju sve tragove njihove umešanosti u zločin. Pa redom ih treba pohapsiti još noćas i onemogućiti ih da naprave još jedan falsifikat stvarnosti. Besna sam ko ris. Verovatno laže stoka i za ovih 30 povredjenih, ako iz KC kažu da su primili samo troje ljudi, a sigurno nisu ispod one skalamerije išetali nepovredjeni. Besna sam ko ris. @Klara, mnogo mi je žao 6 Link to comment
Dsnake Posted Friday at 19:57 Share Posted Friday at 19:57 8 minutes ago, villiem said: Svi su ovi ono sto smo mislili da jesu i uvek ce biti zlotvori i nista ne moze da nikne, sve uniste kako god da deluje da nije moguce i da je dosta, evo nas tragedije rastavljaju od kad postoje kao nekakvi politicki faktori il sta su vec i kako su se docepali svega Ilustrovano: Link to comment
gsb Posted Friday at 20:01 Share Posted Friday at 20:01 Iz prve ruke znam da kovid bolnice (ni jedna) nisu dobile upotrebnu dozvolu tj. prosle tehnicki prijem. Tako da me ne bi iznenadilo da i ova zgrada nema upotrebnu dozvolu posle rekonstrukcije. To onda povlaci direktnu Vesicevu, i krivicnu, odgovornost. 5 3 Link to comment
levi Posted Friday at 20:01 Share Posted Friday at 20:01 10 minutes ago, Filozof manijak said: Zajebi me sad toga, ovde se pre svega radi o našim smradovima manemoj 3 Link to comment
radisa Posted Friday at 20:08 Share Posted Friday at 20:08 Just now, gsb said: Nije to rekonstrukcija, to je nešto drugo... 3 Link to comment
Recommended Posts