Popular Post radisa Posted November 1 Popular Post Posted November 1 2 minutes ago, 3opge said: malo se zajebo kogod je racunao statiku za tu visecu konstrukciju i ko zna sta jos Nisam ja ubedjen da je problem u racunanju... Pre ce biti u kradji i korupciji kod izgradnje... 15
Sammael Posted November 1 Posted November 1 15 minutes ago, Mel said: Komunisti sto su gradili rusio je eventualno rok trajanja betona, ovo rusi gravitacija. Uzas. I ovo su gradili komunisti, samo ne naši: https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/365297/FOTO-Obnova-zeleznicke-stanice-u-Novom-Sadu-tajna-Kinezi-tako-zele-a-ministarstvo-poslusno.html
cedo Posted November 1 Posted November 1 kazu za rekonstrukcju Quote Rekonstrukcija željezničke stanice u Novom Sadu, odnosno, njenog centralnog hola sa šalterima, završena je u julu. Radove je izvodio konzorcij Kineskih željeznica, u okviru izgradnje brze pruge Novi Sad – Subotica za 200 kilometara na sat nemojte da se vozite tom prugom jbt, jbt, jbt
Filozof manijak Posted November 1 Posted November 1 Gde je onaj @samo_opusteno da izjavi nešto za Dnevnik?! kako ovi grade, je li?!?! 6
morgana Posted November 1 Posted November 1 jebem im mater, govna lopovska i fasisticka nema dana da se nesto ne desi 8
Popular Post pbg12345 Posted November 1 Popular Post Posted November 1 u linkovanoj vesti na blicu naglasavaju da se radi o starom delu stanice koji nije renovriran "Prema našim saznanjima, urušio se stari deo nadstrešnice ispred železničke stanice, koji nije skoro renoviran." ovo na radikalskom znaci: sjebali smo nesto tokom rekonstrukcije 19
Mel Posted November 1 Posted November 1 5 minutes ago, radisa said: Nisam ja ubedjen da je problem u racunanju... Pre ce biti u kradji i korupciji kod izgradnje... Ja sam cula za sta god da se sad radi tanak asfalt itd - cetvrta ruka. Ne kao figure of speech, nego komentarisu moji sa svojim poznanizima kolegama iz branse da dok dodje do ozvodjaca nemas do cega da izvodis.
Popular Post dacha Posted November 1 Popular Post Posted November 1 Moja cerka je bila tamo. Pao je ceo krov, odjednom. Ima sigurno mrtvih. 25
dacha Posted November 1 Posted November 1 1 minute ago, pbg12345 said: cerka nije povredjena? Ne. Ona i drustvo na svu srecu na bezbednoj daljini. Kaze da ljudi zapomazu iz rusevina, da se njoj cini da ima puno povredjenih. Vatrogasci pokusavaju da stignu do ljudi, tamo su i nekih 5,6 kola hitne pomoci. 2 4
cedo Posted November 1 Posted November 1 (edited) 9 minutes ago, pbg12345 said: u linkovanoj vesti na blicu naglasavaju da se radi o starom delu stanice koji nije renovriran "Prema našim saznanjima, urušio se stari deo nadstrešnice ispred železničke stanice, koji nije skoro renoviran." ovo na radikalskom znaci: sjebali smo nesto tokom rekonstrukcije to ako su renovirali unutra, a nadstresnicu ostavili nerenoviranu ili ja nesto propustam u videu Edited November 1 by cedo
Recommended Posts