November 1, 2024Nov 1 Popular Post 2 minutes ago, 3opge said: malo se zajebo kogod je racunao statiku za tu visecu konstrukciju i ko zna sta jos Nisam ja ubedjen da je problem u racunanju... Pre ce biti u kradji i korupciji kod izgradnje...
November 1, 2024Nov 1 15 minutes ago, Mel said: Komunisti sto su gradili rusio je eventualno rok trajanja betona, ovo rusi gravitacija. Uzas. I ovo su gradili komunisti, samo ne naši: https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/365297/FOTO-Obnova-zeleznicke-stanice-u-Novom-Sadu-tajna-Kinezi-tako-zele-a-ministarstvo-poslusno.html
November 1, 2024Nov 1 kazu za rekonstrukcju Quote Rekonstrukcija željezničke stanice u Novom Sadu, odnosno, njenog centralnog hola sa šalterima, završena je u julu. Radove je izvodio konzorcij Kineskih željeznica, u okviru izgradnje brze pruge Novi Sad – Subotica za 200 kilometara na sat nemojte da se vozite tom prugom jbt, jbt, jbt
November 1, 2024Nov 1 Gde je onaj @samo_opusteno da izjavi nešto za Dnevnik?! kako ovi grade, je li?!?!
November 1, 2024Nov 1 Popular Post u linkovanoj vesti na blicu naglasavaju da se radi o starom delu stanice koji nije renovriran "Prema našim saznanjima, urušio se stari deo nadstrešnice ispred železničke stanice, koji nije skoro renoviran." ovo na radikalskom znaci: sjebali smo nesto tokom rekonstrukcije
November 1, 2024Nov 1 5 minutes ago, radisa said: Nisam ja ubedjen da je problem u racunanju... Pre ce biti u kradji i korupciji kod izgradnje... Ja sam cula za sta god da se sad radi tanak asfalt itd - cetvrta ruka. Ne kao figure of speech, nego komentarisu moji sa svojim poznanizima kolegama iz branse da dok dodje do ozvodjaca nemas do cega da izvodis.
November 1, 2024Nov 1 Popular Post Moja cerka je bila tamo. Pao je ceo krov, odjednom. Ima sigurno mrtvih.
November 1, 2024Nov 1 1 minute ago, pbg12345 said: cerka nije povredjena? Ne. Ona i drustvo na svu srecu na bezbednoj daljini. Kaze da ljudi zapomazu iz rusevina, da se njoj cini da ima puno povredjenih. Vatrogasci pokusavaju da stignu do ljudi, tamo su i nekih 5,6 kola hitne pomoci.
November 1, 2024Nov 1 9 minutes ago, pbg12345 said: u linkovanoj vesti na blicu naglasavaju da se radi o starom delu stanice koji nije renovriran "Prema našim saznanjima, urušio se stari deo nadstrešnice ispred železničke stanice, koji nije skoro renoviran." ovo na radikalskom znaci: sjebali smo nesto tokom rekonstrukcije to ako su renovirali unutra, a nadstresnicu ostavili nerenoviranu ili ja nesto propustam u videu Edited November 1, 2024Nov 1 by cedo