Popular Post radisa Posted Friday at 11:59 Popular Post Share Posted Friday at 11:59 2 minutes ago, 3opge said: malo se zajebo kogod je racunao statiku za tu visecu konstrukciju i ko zna sta jos Nisam ja ubedjen da je problem u racunanju... Pre ce biti u kradji i korupciji kod izgradnje... 15 Link to comment
Sammael Posted Friday at 12:01 Share Posted Friday at 12:01 15 minutes ago, Mel said: Komunisti sto su gradili rusio je eventualno rok trajanja betona, ovo rusi gravitacija. Uzas. I ovo su gradili komunisti, samo ne naši: https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/365297/FOTO-Obnova-zeleznicke-stanice-u-Novom-Sadu-tajna-Kinezi-tako-zele-a-ministarstvo-poslusno.html Link to comment
cedo Posted Friday at 12:02 Share Posted Friday at 12:02 kazu za rekonstrukcju Quote Rekonstrukcija željezničke stanice u Novom Sadu, odnosno, njenog centralnog hola sa šalterima, završena je u julu. Radove je izvodio konzorcij Kineskih željeznica, u okviru izgradnje brze pruge Novi Sad – Subotica za 200 kilometara na sat nemojte da se vozite tom prugom jbt, jbt, jbt Link to comment
Filozof manijak Posted Friday at 12:03 Share Posted Friday at 12:03 Gde je onaj @samo_opusteno da izjavi nešto za Dnevnik?! kako ovi grade, je li?!?! 6 Link to comment
mackenzie Posted Friday at 12:05 Share Posted Friday at 12:05 svaki dan neko sranje u Srbiji, jel moguće 4 Link to comment
morgana Posted Friday at 12:05 Share Posted Friday at 12:05 jebem im mater, govna lopovska i fasisticka nema dana da se nesto ne desi 8 Link to comment
Popular Post pbg12345 Posted Friday at 12:06 Popular Post Share Posted Friday at 12:06 u linkovanoj vesti na blicu naglasavaju da se radi o starom delu stanice koji nije renovriran "Prema našim saznanjima, urušio se stari deo nadstrešnice ispred železničke stanice, koji nije skoro renoviran." ovo na radikalskom znaci: sjebali smo nesto tokom rekonstrukcije 19 Link to comment
Mel Posted Friday at 12:06 Share Posted Friday at 12:06 5 minutes ago, radisa said: Nisam ja ubedjen da je problem u racunanju... Pre ce biti u kradji i korupciji kod izgradnje... Ja sam cula za sta god da se sad radi tanak asfalt itd - cetvrta ruka. Ne kao figure of speech, nego komentarisu moji sa svojim poznanizima kolegama iz branse da dok dodje do ozvodjaca nemas do cega da izvodis. Link to comment
Mel Posted Friday at 12:07 Share Posted Friday at 12:07 Jel se zna nesto, to je pre vise od sat bilo..? Link to comment
Popular Post dacha Posted Friday at 12:11 Popular Post Share Posted Friday at 12:11 Moja cerka je bila tamo. Pao je ceo krov, odjednom. Ima sigurno mrtvih. 25 Link to comment
dacha Posted Friday at 12:11 Share Posted Friday at 12:11 video_2024-11-01_12-56-35.mp4 1 Link to comment
bejzbolka Posted Friday at 12:12 Share Posted Friday at 12:12 Javljaju da ima mrtvih i veliki broj povređenih. 6 Link to comment
dacha Posted Friday at 12:14 Share Posted Friday at 12:14 1 minute ago, pbg12345 said: cerka nije povredjena? Ne. Ona i drustvo na svu srecu na bezbednoj daljini. Kaze da ljudi zapomazu iz rusevina, da se njoj cini da ima puno povredjenih. Vatrogasci pokusavaju da stignu do ljudi, tamo su i nekih 5,6 kola hitne pomoci. 2 4 Link to comment
cedo Posted Friday at 12:15 Share Posted Friday at 12:15 (edited) 9 minutes ago, pbg12345 said: u linkovanoj vesti na blicu naglasavaju da se radi o starom delu stanice koji nije renovriran "Prema našim saznanjima, urušio se stari deo nadstrešnice ispred železničke stanice, koji nije skoro renoviran." ovo na radikalskom znaci: sjebali smo nesto tokom rekonstrukcije to ako su renovirali unutra, a nadstresnicu ostavili nerenoviranu ili ja nesto propustam u videu Edited Friday at 12:15 by cedo Link to comment
Recommended Posts