Popular Post Avatar Posted Friday at 18:06 Popular Post Share Posted Friday at 18:06 Šta da radimo..... E moj kretenu mombrilski, bar da ćutiš, nego nemaš grama čovečnosti u sebi.... 21 Link to comment
lord_s Posted Friday at 18:09 Share Posted Friday at 18:09 (edited) Sta da radimo Nezapamcena mu... Joj muko, bedo. Ako podmetnu neke kineze kao zrtvene jaganjce ja stvarno ne znam sta vise treba da se stvarno desi nekakav prevrat u ovoj drzavi Edited Friday at 18:09 by lord_s 2 Link to comment
Svemir Zeka Posted Friday at 18:10 Share Posted Friday at 18:10 Moja sestra arhitekta misli da je narušena statika. Da je greška u izvođenju a ne u projektovanju. I komentarisala je ove slike, da je galerija ozbiljan problem: 1 Link to comment
morgana Posted Friday at 18:11 Share Posted Friday at 18:11 1 minute ago, lord_s said: Ako podmetnu neke kineze kao zrtvene jaganjce ja stvarno ne znam sta vise treba da se stvarno desi nekakav prevrat u ovoj drzavi da nisu kinezi radili i nadzor i prijem 3 1 Link to comment
Dsnake Posted Friday at 18:11 Share Posted Friday at 18:11 Ne razumem ove apele za davanje krvi dok je povredjenih samo troje? Link to comment
Stela Posted Friday at 18:14 Share Posted Friday at 18:14 Cak i da nije bilo rekonstrukcije, zar o zgradi zeleznicke stanice (javnoj zgradi kroz koju prolaze hiljade ljudi) ne brine niko i niko nije odgovoran za njeno stanje i bezbednost koriscenja? 8 Link to comment
zmanic Posted Friday at 18:15 Share Posted Friday at 18:15 Izgleda da je troje teško povređeno a ne smeju da daju ukupan broj. Ništa, sačekajmo do 20:00h, pa krenimo da .... 1 Link to comment
gone fishing Posted Friday at 18:15 Share Posted Friday at 18:15 gledam na pinku, da li su oni razbili betonske grede ili su one isklizle i ostavili armature gole da vise iz noseće grede Link to comment
zmanic Posted Friday at 18:18 Share Posted Friday at 18:18 Bilo je spojeno uz razmake od do pola metrana prvim snimcima. Link to comment
mraki Posted Friday at 18:22 Share Posted Friday at 18:22 4 minutes ago, morgana said: da nisu kinezi radili i nadzor i prijem Upravo. Ako nadrešnica nije rekonstruisana, neko je procenio da joj rekontrukcija i ne treba. Na isto mu dodje, ovde je lako pronaći odgovorne u čitavom lancu, imenom i prezimenom. Ne svidja mi se relativizacija u pravcu današnjeg obrazovanja i neznanja. Nije to ovde slučaj. 6 Link to comment
morgana Posted Friday at 18:25 Share Posted Friday at 18:25 Just now, mraki said: Upravo. Ako nadrešnica nije rekonstruisana, neko je procenio da joj rekontrukcija i ne treba. Na isto mu dodje, ovde je lako pronaći odgovorne u čitavom lancu, imenom i prezimenom. Ne svidja mi se relativizacija u pravcu današnjeg obrazovanja i neznanja. Nije to ovde slučaj. krenula je relativizacija itekako, eno i na beobildu izmedju ostalog i kineski ugao (plasiraju nedavno registrovani) i na reditu kladim se i u komentarima vijesti i na tviteru 2 Link to comment
Milosh76 Posted Friday at 18:25 Share Posted Friday at 18:25 Na stanici su vecinski radili Kinezi, bilo je i ljudi iz Infrastrukture zeleznice i nekih drugih podizvodjaca. Ugovori se kriju kao zmija noge, a cisto sumnjam da ce neki Djing Djang da preuzme krivicu. Pre ce biti neki direktorcic iz Zeleznice ili tako neki nebitan lik. 1 Link to comment
slepa živana Posted Friday at 18:25 Share Posted Friday at 18:25 5 hours ago, samo_opusteno said: Otuzna banalizacija. ''Ovi'' nisu gradili licno nego platili strane kompanije koje se bave tim poslom i sigurno im nije drago sto se to desilo. ubico!!! 3 hours ago, cedo said: ma video sam ja njega devedesetih kako reaguje na iskretanje zgloba na malom fudbalu njemu je smrt biznis. u pravu je plastični. 1 hour ago, Vapad said: neki tamo procenjuju da je to drastično povećalo težinu i sve poremetilo. Nemam pojma. Šta mislite??? ma jok... staklo i drveni okviri, to je ko pero 33 minutes ago, Babu Bhatt said: Zna li se koliko je povrijeđenih, koliko je otprilike bilo ljudi ispod? 14 mrtvih, u bolnici samo troje... nema lakše povređenih, nema više nikog u zvaničnoj statistici 8 minutes ago, Dsnake said: Ne razumem ove apele za davanje krvi dok je povredjenih samo troje? kako ne razumeš? lažu od početka do kraja. sve lažu 5 1 Link to comment
lord_s Posted Friday at 18:29 Share Posted Friday at 18:29 Ovo za apel za davanje krvi jer verujem da su se u tom prvom satu uplasili da ce biti toliko i toliko povredjenih A verovatno su im rezerve nikakve Dobro, to i ima pomalo smisla u citavoj nesrecnoj prici. Link to comment
Recommended Posts