reg Posted yesterday at 14:16 Posted yesterday at 14:16 Sada je na N1 objavljena informacija da postoji oko 200 podizvođača i dobavljača čiji ugovori nisu objavljeni. 3 1 2
cedo Posted yesterday at 14:29 Posted yesterday at 14:29 11 minutes ago, reg said: Sada je na N1 objavljena informacija da postoji oko 200 podizvođača i dobavljača čiji ugovori nisu objavljeni. to zato sto nadstresnica jos nije zavrsena (by prddendink) 1
radisa Posted yesterday at 14:32 Posted yesterday at 14:32 2 minutes ago, cedo said: to zato sto nadstresnica jos nije zavrsena (by prddendink) Ja cuo od predsednika da je to najvelelepniji objelat koji se pusta u rad na korist gradjana Novog Sada... Koji predsednik laže? 2
Mel Posted yesterday at 14:33 Posted yesterday at 14:33 Just now, radisa said: Ja cuo od predsednika da je to najvelelepniji objelat koji se pusta u rad na korist gradjana Novog Sada... Koji predsednik laže? Ja cula da nastresnica nije renovirana. Mora da sa nama nesto nije u redu :/ 2
radisa Posted yesterday at 14:36 Posted yesterday at 14:36 2 minutes ago, Mel said: Ja cula da nastresnica nije renovirana. Mora da sa nama nesto nije u redu :/ Jbt ovaj tvoj ima neku trecu izjavu... Koji sad laže, a koji govori istinu?
Mel Posted yesterday at 14:40 Posted yesterday at 14:40 (edited) 4 minutes ago, radisa said: Jbt ovaj tvoj ima neku trecu izjavu... Koji sad laže, a koji govori istinu? Spoiler Na kraju ce se ispostaviti da smo svi mi ziveli u razlicitim svetivima, paralelnim dimenzijama, a da je PPP jedan od portala koji se povremeno otvaraju i prave ovu konfuziju, te da ustvari postoje tri realnosti, i da je svaki scenario bio tacan u jednoj od njih. Ok, 3 realnosti su premalo, mozda nesto kao 333 realnosti, za svaki njegov govor po godini po jedna realnost, ali you get the concept. Edited yesterday at 14:41 by Mel
Serena Posted yesterday at 15:15 Posted yesterday at 15:15 3 hours ago, cedo said: Jel ima negde cela emisija da se pogleda? Nije mi bas jasno sta prica ovaj covek. Ko je presekao brusilicom kablove?
James Marshall Posted yesterday at 15:23 Posted yesterday at 15:23 Ima, guglaj "N1 Newsnight" sa jučerašnjim datumom ili na YT
Serena Posted yesterday at 15:40 Posted yesterday at 15:40 16 minutes ago, James Marshall said: Ima, guglaj "N1 Newsnight" sa jučerašnjim datumom ili na YT Nema guglala, mozda bude kasnije
Sokrat Posted yesterday at 15:46 Posted yesterday at 15:46 (edited) 7 minutes ago, Serena said: Nema guglala, mozda bude kasnije Maldini je na 55:30 Edited yesterday at 15:48 by Sokrat 2
Fins fleet Posted yesterday at 15:48 Posted yesterday at 15:48 Zna li se kad ce biti gotova nadstresnica, pa da konacno dobijemo dokumentaciju? 1
gagilija Posted yesterday at 16:24 Posted yesterday at 16:24 a sta je sa onim da je nadzor kostao 50 miliona evra? ako se dobro secam, s pocetka je cifra od 65 miliona bila u opticaju, od toga 50 za nadzor stranim kompanijama utiber madjari ili kako vec bese
Recommended Posts