vememah Posted Friday at 17:20 Share Posted Friday at 17:20 Evo sad sam na brzinu vratio, RTS je koliko vidim, a neka me neko slobodno ispravi ako mi je nešto promaklo, bio sramotan - dok se političari tri sata posle nesreće nisu tamo nacrtali nisu se uopšte uključili na lice mesta ni išta menjali u redovnom programu iako je na osnovu prvih snimaka bilo jasno da sigurno ima poginulih jer su klupe za sedenje na okretnici autobusa za prigradska naselja (tzv. potkovica) ispod te ogromne i masivne nadstrešnice. U Dnevniku u 12, koji je trajao do 13, nije ništa spomenuto, iako se nesreća desila nešto pre podneva. Blic je prvu vest o nesreći na sajtu pustio još u 12:06. Newsmax je imao vest o događaju pre 12:30, uključenje reporterke s lica mesta pre 13 i kasnije su najviše i najdetaljnije pratili od svih. I Euronews i N1 su imali informacije i uključenja s lica mesta ubrzo posle nesreće. 3 Link to comment
Dsnake Posted Friday at 17:22 Share Posted Friday at 17:22 Pa u prvih pola sata na sajtu RTS nije bilo ničeg, a onda su narednih sat veći prioritet bili strahovi od novih nepogoda u valensiji nego ovaj događaj. Svaki sekund minimizacije štete se isplati. 3 Link to comment
MeanM@ Posted Friday at 17:24 Share Posted Friday at 17:24 3 minutes ago, vememah said: Evo sad sam na brzinu vratio, RTS je koliko vidim, a neka me neko slobodno ispravi ako mi je nešto promaklo, bio sramotan - dok se političari tri sata posle nesreće nisu tamo nacrtali nisu se uopšte uključili na lice mesta ni išta menjali u redovnom programu iako je na osnovu prvih snimaka bilo jasno da sigurno ima poginulih jer su klupe za sedenje na okretnici autobusa za prigradska naselja (tzv. potkovica) ispod te ogromne i masivne nadstrešnice. U Dnevniku u 12, koji je trajao do 13, nije ništa spomenuto, iako se nesreća desila nešto pre podneva. Blic je prvu vest o nesreći na sajtu pustio još u 12:06. Newsmax je imao vest o događaju pre 12:30, uključenje reporterke s lica mesta pre 13 i kasnije su najviše i najdetaljnije pratili od svih. I Euronews i N1 su imali informacije i uključenja s lica mesta ubrzo posle nesreće. Pa na tom rtsu integriteta ima u tragovima. Kontam da je u ovakvim situacijama procedura tipa ‘nista ne diraj, direktorat ceka instrukcije odozgo’. I onda to bude tih nemustih par sati. Javni servis jbt… 1 Link to comment
cedo Posted Friday at 17:25 Share Posted Friday at 17:25 svs policije kaze da jos ima ljudi ispod rusevina ... vest od pre 15 minuta Link to comment
Midžeta Posted Friday at 17:25 Share Posted Friday at 17:25 2 minutes ago, vememah said: Evo sad sam na brzinu vratio, RTS je koliko vidim, a neka me neko slobodno ispravi ako mi je nešto promaklo, bio sramotan - dok se političari tri sata posle nesreće nisu tamo nacrtali nisu se uopšte uključili na lice mesta ni išta menjali u redovnom programu Nije ti nista promaklo, sramotni do kosti, ja sam uhvatila oko 4 kako se nesreca pominje u vestima,procitala sta su kenjaki Dacic i Vucevic, neko kvazi ukljucenje, kaze voditeljka tom reporteru Urose ti ces nas izvestavati sa lica mesta i vise o ovome u vandrednim vestima i u emisiji veceras?! i onda su presli na neku kvazi emsiju, bukvalno pegla 1 Link to comment
cedo Posted Friday at 17:28 Share Posted Friday at 17:28 (edited) svaku jebenu laz dokumentovati ima slika i na doom temi jedna dve stao i novo Edited Friday at 17:33 by cedo Link to comment
Dsnake Posted Friday at 17:28 Share Posted Friday at 17:28 Samo da ne zaboravimo da, dok mi analiziramo šta je stvarno bilo i taktiziramo da nam ne nabiju na nos zloupotrebu tragedije, oni se šmrkovima peru od odgovornosti i navikavaju nas na novu realnost. 1 Link to comment
Djuro Posted Friday at 17:29 Share Posted Friday at 17:29 (edited) Govnar je, prema njegovim medijima, jos u 14:30 “hitno krenuo za Novi Sad”. stigao je? edit: bice tu 30 mrtvih, bojim se. Edited Friday at 17:30 by Djuro 1 Link to comment
bradilko Posted Friday at 17:29 Share Posted Friday at 17:29 uzas se nastavlja. nevini stradaju, ribnikar, helikopter, dubona, danas novi sad.. nista se ne menja sve prolazi. protesti par nedelja i kraj, do sledece " prilike". kao da smo svi zainteresovani da zaborav uradi svoje. valda ce rio tinto da uradi vise od svega i svakog. zemlja da se ocuva, kazu za decu.. to je prica o motivu i za zlocin i za dobro visili bi mi neki bez da trepnem 5 Link to comment
ragasto Posted Friday at 17:30 Share Posted Friday at 17:30 4 minutes ago, MeanM@ said: Pa na tom rtsu integriteta ima u tragovima. Kontam da je u ovakvim situacijama procedura tipa ‘nista ne diraj, direktorat ceka instrukcije odozgo’. I onda to bude tih nemustih par sati. Javni servis jbt… Njihovo je da smiruju, smiruju i smiruju. Link to comment
msv Posted Friday at 17:30 Share Posted Friday at 17:30 34 minutes ago, radnik said: Maldini na novoj, kritikuje osnovno resenje. Celik... 50 godina... Topla leta... Tanak krov... Ankeri.... On i za Savski most kaže da treba da leti u staro gvožđe 2 1 Link to comment
kralj Posted Friday at 17:31 Share Posted Friday at 17:31 https://www.gradnja.rs/srusila-se-nadstresnica-na-zeleznickoj-stanici-u-novom-sadu/?fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAaY6V49Dkdpn7AboDKNq2G1CpChX1ZZIpv6ECL6sWy85NpM2reIw-FW-CAg_aem_KRWP1xfbD8yvCmyLLVV2-g Verujem da će Gradnja da prećuti saznanja, ali evo koga zanima. Ima i nekoliko povezanih tekstova o rekonstrukciji. Link to comment
Jeremija Posted Friday at 17:32 Share Posted Friday at 17:32 Ono što ovde posebno zabrinjava je to što će nam "u amanet" ostati tona arhitektonskih i infrastrukturnih budjevina, od Beograda na Vodi, pa nadalje. Plašim se da je to nešto što ćemo teško sanirati, a ima užasan negativni potencijal. 2 Link to comment
zmanic Posted Friday at 17:32 Share Posted Friday at 17:32 Upravo to, svi pozovaju "kod Miletića" da se upale sveće umesto da gori sve drugo .... tj, ono što treba po pravdi.| 1 Link to comment
ToniAdams Posted Friday at 17:32 Share Posted Friday at 17:32 Pa ne mogu nikako da se operu od odgovornosti jebemu sve 3 2 Link to comment
Recommended Posts