vememah Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Evo sad sam na brzinu vratio, RTS je koliko vidim, a neka me neko slobodno ispravi ako mi je nešto promaklo, bio sramotan - dok se političari tri sata posle nesreće nisu tamo nacrtali nisu se uopšte uključili na lice mesta ni išta menjali u redovnom programu iako je na osnovu prvih snimaka bilo jasno da sigurno ima poginulih jer su klupe za sedenje na okretnici autobusa za prigradska naselja (tzv. potkovica) ispod te ogromne i masivne nadstrešnice. U Dnevniku u 12, koji je trajao do 13, nije ništa spomenuto, iako se nesreća desila nešto pre podneva. Blic je prvu vest o nesreći na sajtu pustio još u 12:06. Newsmax je imao vest o događaju pre 12:30, uključenje reporterke s lica mesta pre 13 i kasnije su najviše i najdetaljnije pratili od svih. I Euronews i N1 su imali informacije i uključenja s lica mesta ubrzo posle nesreće. 3
Dsnake Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Pa u prvih pola sata na sajtu RTS nije bilo ničeg, a onda su narednih sat veći prioritet bili strahovi od novih nepogoda u valensiji nego ovaj događaj. Svaki sekund minimizacije štete se isplati. 3
MeanM@ Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 3 minutes ago, vememah said: Evo sad sam na brzinu vratio, RTS je koliko vidim, a neka me neko slobodno ispravi ako mi je nešto promaklo, bio sramotan - dok se političari tri sata posle nesreće nisu tamo nacrtali nisu se uopšte uključili na lice mesta ni išta menjali u redovnom programu iako je na osnovu prvih snimaka bilo jasno da sigurno ima poginulih jer su klupe za sedenje na okretnici autobusa za prigradska naselja (tzv. potkovica) ispod te ogromne i masivne nadstrešnice. U Dnevniku u 12, koji je trajao do 13, nije ništa spomenuto, iako se nesreća desila nešto pre podneva. Blic je prvu vest o nesreći na sajtu pustio još u 12:06. Newsmax je imao vest o događaju pre 12:30, uključenje reporterke s lica mesta pre 13 i kasnije su najviše i najdetaljnije pratili od svih. I Euronews i N1 su imali informacije i uključenja s lica mesta ubrzo posle nesreće. Pa na tom rtsu integriteta ima u tragovima. Kontam da je u ovakvim situacijama procedura tipa ‘nista ne diraj, direktorat ceka instrukcije odozgo’. I onda to bude tih nemustih par sati. Javni servis jbt… 1
cedo Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 svs policije kaze da jos ima ljudi ispod rusevina ... vest od pre 15 minuta
Midžeta Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 2 minutes ago, vememah said: Evo sad sam na brzinu vratio, RTS je koliko vidim, a neka me neko slobodno ispravi ako mi je nešto promaklo, bio sramotan - dok se političari tri sata posle nesreće nisu tamo nacrtali nisu se uopšte uključili na lice mesta ni išta menjali u redovnom programu Nije ti nista promaklo, sramotni do kosti, ja sam uhvatila oko 4 kako se nesreca pominje u vestima,procitala sta su kenjaki Dacic i Vucevic, neko kvazi ukljucenje, kaze voditeljka tom reporteru Urose ti ces nas izvestavati sa lica mesta i vise o ovome u vandrednim vestima i u emisiji veceras?! i onda su presli na neku kvazi emsiju, bukvalno pegla 1
cedo Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 (edited) svaku jebenu laz dokumentovati ima slika i na doom temi jedna dve stao i novo Edited November 1, 2024 by cedo
Dsnake Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Samo da ne zaboravimo da, dok mi analiziramo šta je stvarno bilo i taktiziramo da nam ne nabiju na nos zloupotrebu tragedije, oni se šmrkovima peru od odgovornosti i navikavaju nas na novu realnost. 1
Djuro Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 (edited) Govnar je, prema njegovim medijima, jos u 14:30 “hitno krenuo za Novi Sad”. stigao je? edit: bice tu 30 mrtvih, bojim se. Edited November 1, 2024 by Djuro 1
bradilko Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 uzas se nastavlja. nevini stradaju, ribnikar, helikopter, dubona, danas novi sad.. nista se ne menja sve prolazi. protesti par nedelja i kraj, do sledece " prilike". kao da smo svi zainteresovani da zaborav uradi svoje. valda ce rio tinto da uradi vise od svega i svakog. zemlja da se ocuva, kazu za decu.. to je prica o motivu i za zlocin i za dobro visili bi mi neki bez da trepnem 5
ragasto Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 4 minutes ago, MeanM@ said: Pa na tom rtsu integriteta ima u tragovima. Kontam da je u ovakvim situacijama procedura tipa ‘nista ne diraj, direktorat ceka instrukcije odozgo’. I onda to bude tih nemustih par sati. Javni servis jbt… Njihovo je da smiruju, smiruju i smiruju.
msv Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 34 minutes ago, radnik said: Maldini na novoj, kritikuje osnovno resenje. Celik... 50 godina... Topla leta... Tanak krov... Ankeri.... On i za Savski most kaže da treba da leti u staro gvožđe 2 1
kralj Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 https://www.gradnja.rs/srusila-se-nadstresnica-na-zeleznickoj-stanici-u-novom-sadu/?fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAaY6V49Dkdpn7AboDKNq2G1CpChX1ZZIpv6ECL6sWy85NpM2reIw-FW-CAg_aem_KRWP1xfbD8yvCmyLLVV2-g Verujem da će Gradnja da prećuti saznanja, ali evo koga zanima. Ima i nekoliko povezanih tekstova o rekonstrukciji.
Jeremija Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Ono što ovde posebno zabrinjava je to što će nam "u amanet" ostati tona arhitektonskih i infrastrukturnih budjevina, od Beograda na Vodi, pa nadalje. Plašim se da je to nešto što ćemo teško sanirati, a ima užasan negativni potencijal. 2
zmanic Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Upravo to, svi pozovaju "kod Miletića" da se upale sveće umesto da gori sve drugo .... tj, ono što treba po pravdi.| 1
ToniAdams Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Pa ne mogu nikako da se operu od odgovornosti jebemu sve 3 2
Recommended Posts