Popular Post giuseppe Posted December 29, 2024 Popular Post Posted December 29, 2024 Ja nisam uopšte iznenađen. To su srpski radikali, lešinari koji su skrivili smrt desetina i stotina hiljada i raseljavanje miliona. Nisu se rodili iz morske pene 2012. 17
Shan Jan Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 Ne znam samo ko je tu gori: ovi sto im izginula porodica i zahvaljuju se vucicu, radikali i njihovi mediji koji od toga prave PR ili stoka koja to gleda i klima glavom. 5
gsb Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 1 minute ago, Shan Jan said: Ne znam samo ko je tu gori: ovi sto im izginula porodica i zahvaljuju se vucicu, radikali i njihovi mediji koji od toga prave PR ili stoka koja to gleda i klima glavom. Ovi drugi su najgori. To je koren svog zla. Porodicu pustiti da boluje. Dobili su verovatno neke novce, Ali njihov zivot ce biti sve gori I besmisleniji kako vreme prilazi. Posebno majke i oca. Ovi sto gledaju su isti oni koji su pre 2k godina gledali gladijatore, sada rialitije, sutra zaviruju kod saobracajnih nesreca ko je poginuo. Samo imenovati Mariju Stamenic, imenom i prezimenom, kao tvorca ovog zla. I raspitati se da li se moze krivicno goniti jednog dana. Kako ovaj Zvaljo uspeva iz svih and da izvuce ono najgore. 5
morgana Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 (edited) mos mislit, jedna od 17 porodica su budale. ili 3/17. zrtve su nasumicne, nemar je za kaznu bez obzira na stav prezivjelih clanova porodica. Edited December 29, 2024 by morgana 9
giuseppe Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 Ozalošćena tedka botulja. Ugasila nalog. 3 1
de Sisti Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 (edited) Jos jedan nacin izvrsi pritisak na studente preko roditelja i baba i deda. Nista mu nije sveto, zlo. Ovo je bilo ocekivano ali opet mi izazove mucninu ne vredi. Ne sumnjam i da ce da ih voda na mitinge za neke buduce izbore, tipujem na tetku bota Edited December 29, 2024 by de Sisti 6
Popular Post Frank Pembleton Posted December 29, 2024 Popular Post Posted December 29, 2024 Čuo sam od nekih kolega da se sprema ovako nešto. Ovakva svinjarija. Inače su tri produkcione ekipe promenili. Ljudi kad su shvatili o čemu se radi, nisu se više "javljali na telefon". Izgleda da iza svega stoji "lakirana bubašvaba"... Crko dabogda... 6 9
napadaj Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 Marija Stamenić je u rangu DJV-a i sličnih nakaza. 9
giuseppe Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 Praznici ne pomažu ubrzavanju. Pošto od opozicije teško može nešto pametno da stigne (nažalost), jedino se nadam da će Ješara uskoro da izađe sa konkretnim planom. 2
Shan Jan Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 (edited) 22 minutes ago, giuseppe said: Ozalošćena tedka botulja. Ugasila nalog. 17 ljudi pod nastresnicom, jedno 100 ljudi koji su najblizi rod koji su ozalosceni - bilo je ocekivati da ce neko biti govno koje radi za SNS i/ili jadnik koji pije pricu iz njihovih medija. No, njihova savest je njihova stvar. Mi da pomognemo studentima i ostalim protestantima da se nama i nasim dragima ovako nesto ne desi. Hladno je, dosta ljudi je vec na odmorima, ne zaostravaju se akcije... bice jako tesko da se ovo ne izduva, drzim palceve. Edited December 29, 2024 by Shan Jan 1 1 1
Tsai Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 Ovo je bas veliko sranje, na tolko nivoa... Necu da mracim ali mi se cini da se polako izduvava sve, ne mogu samo studenti da vuku, mora jos neko da se pridruzi 6 1
Popular Post Snow Posted December 29, 2024 Popular Post Posted December 29, 2024 Не раде они свесно за снс. Од родбине погинулих неко је морао да буде и за снс, неко од родбине је сигурно и запослен преко странке,такви су бројеви. Окривљујући снс, такви би морали да признају да су и сами саучесници, јер су учествовали у градњи система који је убио њихове најближе, што је превелики терет за психу. Од њих 100 има сигурно и оних који нису баш способни да разумеју узрочно-последичне везе, као и поводљивих који ће понављати приче оних који су им први пришли са својим виђењем. Не треба придавати посебан значај њиховим изјавама. 10
Shan Jan Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 8 minutes ago, Tsai said: Ovo je bas veliko sranje, na tolko nivoa... Necu da mracim ali mi se cini da se polako izduvava sve, ne mogu samo studenti da vuku, mora jos neko da se pridruzi Pa eno okacio drug forumas kako su poceli glumice koji podrzavaju proteste da mlate posle predstava. I nikom nista. Previse je anesteziran ovaj narod od svih sranja. Mislim da vecina ljudi bezi u neki svoj svet, ne zeli da pogleda realnosti u oci. 2
kralj Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 (edited) Kakvi su vam to rezoni, zaboga? Ok, mora neko u 17 porodica da radi za SNS, ali majku mu jebem poginu ti sesetrina deca od 5-6 godina zbog njihovog svesnog žrtvovanja bezbednosti zarad lapanja. Pa nije taj porodični SNS isklesan u kamenu. Koja god da si gnjida, posle takvih stvari se presabereš, ali izgleda da ni dva života deteta (i oca?!) iz najuže porodice ne uspevaju da pretegnu na pravu stranu. To nisu ljudi. Nema šanse. Treba alternativna anatomija da se uči po školama zbog takvih. Edited December 29, 2024 by kralj 3 1 1
Recommended Posts