Jump to content
IGNORED

Trazimo odgovornost za tragediju u Novom Sadu

Godfrey

Recommended Posts

Posted

Ne znam samo ko je tu gori: ovi sto im izginula porodica i zahvaljuju se vucicu, radikali i njihovi mediji koji od toga prave PR ili stoka koja to gleda i klima glavom. 

• +1 5
Posted
1 minute ago, Shan Jan said:

Ne znam samo ko je tu gori: ovi sto im izginula porodica i zahvaljuju se vucicu, radikali i njihovi mediji koji od toga prave PR ili stoka koja to gleda i klima glavom. 

Ovi drugi su najgori. To je koren svog zla. Porodicu pustiti da boluje. Dobili su verovatno neke novce, Ali njihov zivot ce biti sve gori I besmisleniji kako vreme prilazi. Posebno majke i oca. Ovi sto gledaju su isti oni koji su pre 2k godina gledali gladijatore, sada rialitije, sutra zaviruju kod saobracajnih nesreca ko je poginuo. 

Samo imenovati Mariju Stamenic, imenom i prezimenom, kao tvorca ovog zla. I raspitati se da li se moze krivicno goniti jednog dana.

Kako ovaj Zvaljo uspeva iz svih and da izvuce ono najgore.

• +1 5
Posted (edited)

mos mislit, jedna od 17 porodica su budale. ili 3/17. 

zrtve su nasumicne, nemar je za kaznu bez obzira na stav prezivjelih clanova porodica.

Edited by morgana
  • +1 9
Posted

Ozalošćena tedka botulja.

Ugasila nalog.

• +1 3
  • Hvala 1
Posted (edited)

Jos jedan nacin izvrsi pritisak na studente preko roditelja i baba i deda. Nista mu nije sveto, zlo. 

Ovo je bilo ocekivano ali opet mi izazove mucninu ne vredi.

Ne sumnjam i da ce da ih voda na mitinge za neke buduce izbore, tipujem na tetku bota

Edited by de Sisti
  • +1 6
Posted

Marija Stamenić je u rangu DJV-a i sličnih nakaza.

• +1 9
Posted

Praznici ne pomažu ubrzavanju.

Pošto od opozicije teško može nešto pametno da stigne (nažalost), jedino se nadam da će Ješara uskoro da izađe sa konkretnim planom. 

• +1 2
Posted (edited)
22 minutes ago, giuseppe said:

Ozalošćena tedka botulja.

Ugasila nalog.

17 ljudi pod nastresnicom, jedno 100 ljudi koji su najblizi rod koji su ozalosceni - bilo je ocekivati da ce neko biti govno koje radi za SNS i/ili jadnik koji pije pricu iz njihovih medija. No, njihova savest je njihova stvar. Mi da pomognemo studentima i ostalim protestantima da se nama i nasim dragima ovako nesto ne desi. Hladno je, dosta ljudi je vec na odmorima, ne zaostravaju se akcije... bice jako tesko da se ovo ne izduva, drzim palceve.

Edited by Shan Jan
  • +1 1
  • Hvala 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Ovo je bas veliko sranje, na tolko nivoa...

Necu da mracim ali mi se cini da se polako izduvava sve, ne mogu samo studenti da vuku, mora jos neko da se pridruzi

• +1 6
  • -1 1
Posted
8 minutes ago, Tsai said:

Ovo je bas veliko sranje, na tolko nivoa...

Necu da mracim ali mi se cini da se polako izduvava sve, ne mogu samo studenti da vuku, mora jos neko da se pridruzi

Pa eno okacio drug forumas kako su poceli glumice koji podrzavaju proteste da mlate posle predstava. I nikom nista. Previse je anesteziran ovaj narod od svih sranja. Mislim da vecina ljudi bezi u neki svoj svet, ne zeli da pogleda realnosti u oci.

• +1 2
Posted (edited)

Kakvi su vam to rezoni, zaboga? Ok, mora neko u 17 porodica da radi za SNS, ali majku mu jebem poginu ti sesetrina deca od 5-6 godina zbog njihovog svesnog žrtvovanja bezbednosti zarad lapanja. Pa nije taj porodični SNS isklesan u kamenu. Koja god da si gnjida, posle takvih stvari se presabereš, ali izgleda da ni dva života deteta (i oca?!) iz najuže porodice ne uspevaju da pretegnu na pravu stranu.

To nisu ljudi. Nema šanse. Treba alternativna anatomija da se uči po školama zbog takvih.

Edited by kralj
  • +1 3
  • Tužno 1
  • Vojvodo,serdare 1