Downforce Posted December 28, 2024 Posted December 28, 2024 Majka nastradalih devojcica zahvalna Vucicu. Ne postoji adekvatna rec da opisem moj trenutni prezir prema skotu koji je ovo skovao za naslov. 7
Popular Post levi Posted December 28, 2024 Popular Post Posted December 28, 2024 nije za njih to ništa, već su to radili kad su vodili oca Andree Bojanić na Pink, a sad je ulog mnogo veći 12
April Posted December 28, 2024 Posted December 28, 2024 3 minutes ago, Downforce said: Majka nastradalih devojcica zahvalna Vucicu. Ne postoji adekvatna rec da opisem moj trenutni prezir prema skotu koji je ovo skovao za naslov. Nije prva Možda čak nije ni najgora Ja nisam zaboravio oca koji je pričao da mu je ćerka prelazila na crveno kad je pokosio mali Mitrović P. S. Levi brži
Popular Post James Marshall Posted December 28, 2024 Popular Post Posted December 28, 2024 Ti ljudi neka vide šta će sami sa sobom, ovdje je borba da više niko ne strada od korupcije, ovdje je borba za žive, njihovima nažalost više niko ne može pomoći, koga će oni kriviti i od koga će tražiti pomoć ili oprost i kome će ga dati, na njima je. 28 1 1
April Posted December 28, 2024 Posted December 28, 2024 12 minutes ago, James Marshall said: Ti ljudi neka vide šta će sami sa sobom, ovdje je borba da više niko ne strada od korupcije, ovdje je borba za žive, njihovima nažalost više niko ne može pomoći, koga će oni kriviti i od koga će tražiti pomoć ili oprost i kome će ga dati, na njima je. Ti si u pravu Ali mučnina ostaje 4
pt 2.0 Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 1 hour ago, Caligula said: Kojom li se rediteljskom i uredjivačkom logikom doslo do kritike petnaest minuta ćutanja, živo me interesuje. direktnim izjavama članova porodice, naročito očeve sestre i deda-strica po ocu, ali i same majke, posredno. majka devojčica je izjavila da gleda po tik-toku kako se ljudi tuku, i kako ne treba mešati politiku i kako ona samo želi da ožali svoju decu na miru. ako neko želi da uputi poruke saučešća i podrške, to je okej, ali da se ne meša politika. njih troje (svi, izuzev bake po majci) se zahvaljuju predsedniku i valjda gradonačelniku što su ih obišli i pružili im podršku. otac devojčica se ne pojavljuje u filmu (roditelji devojčica su razvedeni). odgledala sam YT video koji ste okačili, iako sam lepo bila upozorena da ni slučajno većeras ne gledam TV Prva. nemam reči kojima bih opisala ovo što sam pogledala, i užasne implikacije koje analiza pogledanog nameće. potpuno sam sigurna da će osnova vučićevog nastupa sutra biti "vesele se po tim navodnim protestima, a nasuprot želja porodica preminulih, koje su izjavile direktno u kameru da ih tih 15 minuta ćutnje dodatno traumiraju i da im nanose bol" (jesu izjavili to). 2
Popular Post Halvard Posted December 29, 2024 Popular Post Posted December 29, 2024 Neka zvučim bezobzirno, ne zanima me, ali neka ne gleda Tik Tok, a niko je ne tera da učestvuje u protestima. Poenta svega jeste da: 1) Ovo je moglo i može da se desi svakome od nas, na jedan ili drugi način 2) Direktni krivac za to je ovo što se predstsvlja kao država I upravo na tome treba insistirati i ne prepuštati se individualizaciji nastradalih. 15
Popular Post James Marshall Posted December 29, 2024 Popular Post Posted December 29, 2024 (edited) Apsolutno, ovdje je problem korupcija i to što su neki ljudi stradali a to su mogli biti neki sasvim drugi rendom ljudi, a ta korupcija je očigledno toliko stoglava da je jedna od glava i taj pritisak na sve moguće disonantne tonove i tolika bezobzirnost. Ali i oni nesretnici iz Dubone su nešto slično izjavljivali pa se grudva zakotrljala. Ovdje je u pitanju nešto više, opstanak svih nas. Ti ljudi neka žale u svojoj tišini. I neka izbjegavaju tik tok. Možda oni starinski običaji o nepaljenju TV dok si u žalosti nisu bili toliko iščašeni. Dakle, ovo je bitka protiv bolesti koja bi potencijalno mogla da nas sve pobije, ovi ljudi su svakako u stanju smanjene uračunljivosti i podložni pritisku mnogo više nego inače, zbog bola. I za ovo treba suditi ovim klošarima na vlasti. Edited December 29, 2024 by James Marshall 10
Moonwalker Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 (edited) Ali zato guraju svoje retardirane trolove da napadaju porodice koje ne saradjuju. pogledati screen shot koji je @aram podelio na cedinoj temi o bezcascu. Ko god je napisao ono, neka ga cigla overi u beskorisnu tintaru ASAP. Edited December 29, 2024 by Moonwalker 6
Shan Jan Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 Kao sto su forumasi rekli, ovo je iznad licnih tragedija. Protestujemo sto ne zelimo vise da zivimo u strahu da se nama ovo desi. 2
giuseppe Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 Ovo radikalske bitange ni ne rade da bi se normalni ljudi pecali, nego da učvrste i mobilišu svoje pristalice i da krenu sa nekakvim hendlanjem situacije, jer im za sada ne ide. Na 15-min blokadama u podne uvek ima oblika života koji napadno žure, cokću ili nam se otvoreno obraćaju i provociraju. Ovo je za takve. 7
Shan Jan Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 Ma @giuseppe vise me zabole sta je za koga, ko je za koga, ko sta misli... treba malo da pocnemo da mi mislimo na sebe i borimo se za sebe. 1
giuseppe Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 Nema zbora oko toga, samo eto tumačimo čemu služi najnoviji nitkovluk. 1
villiem Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 Na kraju krajeva to su prljavi, lazljivi trikovi, koji nemaju veze sa realnoscu i istinom. Sve je kao i do sada, sto se tice njih i sto se tice nas 4
Midžeta Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 Videla sam juce najavu emisije ove na Prvoj sto je bila, ostala sam šokirana krajnje, upozorila sam drugaricu da nikako ne gleda i naravno i ja sam izbegla da gledam, ali sad vidim najavu jebene reprize danas, sa sve kao trejlerom i ja evo ne znam, mislim meni je jasno koliko je lose i jasno mi je bilo da ce i ove ljude da koriste za krizni pr i pranje, ali ovo je, da citiram Paris Hilton i sebe, beyond, bukvakno sam zabezeknuta koliko je lose i koliko je dno duboko 4
Recommended Posts