Jump to content
IGNORED

Trazimo odgovornost za tragediju u Novom Sadu

Godfrey

Recommended Posts

Posted

Majka nastradalih devojcica zahvalna Vucicu.

Ne postoji adekvatna rec da opisem moj trenutni prezir prema skotu koji je ovo skovao za naslov.

• +1 7
Posted
3 minutes ago, Downforce said:

Majka nastradalih devojcica zahvalna Vucicu.

Ne postoji adekvatna rec da opisem moj trenutni prezir prema skotu koji je ovo skovao za naslov.

Nije prva

Možda čak nije ni najgora 

Ja nisam zaboravio oca koji je pričao da mu je ćerka prelazila na crveno kad je pokosio mali Mitrović

P. S.  Levi brži

Posted
12 minutes ago, James Marshall said:

Ti ljudi neka vide šta će sami sa sobom, ovdje je borba da više niko ne strada od korupcije, ovdje je borba za žive, njihovima nažalost više niko ne može pomoći, koga će oni kriviti i od koga će tražiti pomoć ili oprost i kome će ga dati, na njima je.

Ti si u pravu

Ali mučnina ostaje

• +1 4
Posted
1 hour ago, Caligula said:

Kojom li se rediteljskom i uredjivačkom logikom doslo do kritike petnaest minuta ćutanja, živo me interesuje.

direktnim izjavama članova porodice, naročito očeve sestre i deda-strica po ocu, ali i same majke, posredno.

majka devojčica je izjavila da gleda po tik-toku kako se ljudi tuku, i kako ne treba mešati politiku i kako ona samo želi da ožali svoju decu na miru. ako neko želi da uputi poruke saučešća i podrške, to je okej, ali da se ne meša politika.

njih troje (svi, izuzev bake po majci) se zahvaljuju predsedniku i valjda gradonačelniku što su ih obišli i pružili im podršku.

otac devojčica se ne pojavljuje u filmu (roditelji devojčica su razvedeni).

odgledala sam YT video koji ste okačili, iako sam lepo bila upozorena da ni slučajno većeras ne gledam TV Prva.

nemam reči kojima bih opisala ovo što sam pogledala, i užasne implikacije koje analiza pogledanog nameće.

potpuno sam sigurna da će osnova vučićevog nastupa sutra biti "vesele se po tim navodnim protestima, a nasuprot želja porodica preminulih, koje su izjavile direktno u kameru da ih tih 15 minuta ćutnje dodatno traumiraju i da im nanose bol" (jesu izjavili to).

• +1 2
Posted (edited)

Ali zato guraju svoje retardirane trolove da napadaju porodice koje ne saradjuju.

pogledati screen shot koji je @aram podelio na cedinoj temi o bezcascu. Ko god je napisao ono, neka ga cigla overi u beskorisnu tintaru ASAP.

Edited by Moonwalker
  • +1 6
Posted

Kao sto su forumasi rekli, ovo je iznad licnih tragedija. Protestujemo sto ne zelimo vise da zivimo u strahu da se nama ovo desi.

• +1 2
Posted

Ovo radikalske bitange ni ne rade da bi se normalni ljudi pecali, nego da učvrste i mobilišu svoje pristalice i da krenu sa nekakvim hendlanjem situacije, jer im za sada ne ide.

Na 15-min blokadama u podne uvek ima oblika života koji napadno žure, cokću ili nam se otvoreno obraćaju i provociraju. Ovo je za takve.

• +1 7
Posted

Ma @giuseppe vise me zabole sta je za koga, ko je za koga, ko sta misli... treba malo da pocnemo da mi mislimo na sebe i borimo se za sebe.

• +1 1
Posted

Nema zbora oko toga, samo eto tumačimo čemu služi najnoviji nitkovluk.

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Na kraju krajeva to su prljavi, lazljivi trikovi, koji nemaju veze sa realnoscu i istinom. Sve je kao i do sada, sto se tice njih i sto se tice nas

• +1 4
Posted

Videla sam juce najavu emisije ove na Prvoj sto je bila, ostala sam šokirana krajnje, upozorila sam drugaricu da nikako ne gleda i naravno i ja sam izbegla da gledam, ali sad vidim najavu jebene reprize danas, sa sve kao trejlerom i ja evo ne znam, mislim meni je jasno koliko je lose i jasno mi je bilo da ce i ove ljude da koriste za krizni pr i pranje, ali ovo je, da citiram Paris Hilton i sebe, beyond, bukvakno sam zabezeknuta koliko je lose i koliko je dno duboko

• +1 4