Popular Post James Marshall Posted Saturday at 12:41 Popular Post Posted Saturday at 12:41 Ja se iskreno plašim za ovog Đajića, čova ide glavom gdje centarhalf ne ide nogom. 12
zmanic Posted Saturday at 12:43 Posted Saturday at 12:43 Budući ministar, ako ispadne sve kako treba. Ako!
Jimmy Kowalski Posted Saturday at 13:10 Posted Saturday at 13:10 27 minutes ago, James Marshall said: Ja se iskreno plašim za ovog Đajića, čova ide glavom gdje centarhalf ne ide nogom. Naprotiv, njega javni nastupi stite.. 7
Popular Post MeanM@ Posted Saturday at 13:15 Popular Post Posted Saturday at 13:15 Treba nam vise kompetentnih ljudi koji su spremni da istupe. A za to nam je potreban povratak solidarnosti i stajanja u odbranu uzbunjivaca. Elementarna stvar gradjanskog drustva 16
Popular Post Avatar Posted Sunday at 06:24 Popular Post Posted Sunday at 06:24 Hteo sam samo da ovde javim oko uhapšenih za stanicu, drugar mi je rekao da su mu oca uhapsili, njegova firma je radila na putevima okolo. Em zgradu nije pipala, em sa profesionalne strane ne bi ni smela da se meša u rekonstrukciju stanice jer im to nije ekspertiza... Juče je trebalo da mu istekne 30 dana, sedi čovek u zatvoru, moraću da proverim da li su ga pustili ili produžili pritvor... Pa vi vidite onda (nije kao da nam nije bilo jasno ko je hapšen već doduše)... 1 9
Milosh76 Posted Sunday at 07:57 Posted Sunday at 07:57 1 hour ago, Avatar said: sedi čovek u zatvoru, moraću da proverim da li su ga pustili ili produžili pritvor... Osumnjičenima za krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti u vezi sa krivičnim delom nepropisno i nepravilno izvođenje građevinskih radova S. N, M. J, Lj. M. M, M. S, J. S. M, Z. S. M, D. J, M.G. i D. T, takođe, produžen je pritvor do 30 dana https://n1info.rs/vesti/produzen-pritvor-osumnjicenima-za-pad-nadstresnice-u-novom-sadu/ ---------------- Evo ti inicijali kojima je produzen pritvor 1
Avatar Posted Sunday at 08:00 Posted Sunday at 08:00 1 minute ago, Milosh76 said: Osumnjičenima za krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti u vezi sa krivičnim delom nepropisno i nepravilno izvođenje građevinskih radova S. N, M. J, Lj. M. M, M. S, J. S. M, Z. S. M, D. J, M.G. i D. T, takođe, produžen je pritvor do 30 dana https://n1info.rs/vesti/produzen-pritvor-osumnjicenima-za-pad-nadstresnice-u-novom-sadu/ ---------------- Evo ti inicijali kojima je produzen pritvor E pa fak... Nisam danas još hteo da mu pišem, rekoh javiće mi možda i on sam... Inače, ovo je njihovo udruženje dalo kao saopštenje za javnost: https://www.via-vita.rs/saopstenja/saopstenje-uloga-glavnog-projektanta-saobracajnica-pri-izradi-linijskih-infrastrukturnih-projekata/
slepa živana Posted Monday at 16:25 Posted Monday at 16:25 ovaj nesrećni urednik forbsa, radak gostuje kod šolaka skoro svaki dan jer se valjda najozbiljnije bavi ugovorima koji su dostupni. danas je govorio o drugom javnom pozivu železnice za ponuđače koji bi proverili stanje ostatka stanične zgrade. naglasio je da je počeo sneg da pada i da je to sad hitno da se smrzneš a na tviteru neko apeluje
cedo Posted Monday at 16:30 Posted Monday at 16:30 (edited) pogresan topic Edited Monday at 16:33 by cedo 1
Frank Pembleton Posted Monday at 16:36 Posted Monday at 16:36 6 minutes ago, slepa živana said: ovaj nesrećni urednik forbsa, radak gostuje kod šolaka skoro svaki dan jer se valjda najozbiljnije bavi ugovorima koji su dostupni. danas je govorio o drugom javnom pozivu železnice za ponuđače koji bi proverili stanje ostatka stanične zgrade. naglasio je da je počeo sneg da pada i da je to sad hitno da se smrzneš a na tviteru neko apeluje Ma Radak radi u Forbes portalu koji je UM brže-bolje osnovala kad je Telekom uzeo licencu za Blomberg, pa kao da udare kontru. Inače pre toga bio u NALED-u gde su oni izigravali "vladu u senci" u stvari pajtali se sa S.Malim i ostalima i izlobirali brdo odvratnih zakona koji su imali jednu sigurnu osobinu: Napisani po volji korporacija i poslodavaca... 5
Jimmy Kowalski Posted Monday at 17:42 Posted Monday at 17:42 1 hour ago, slepa živana said: ovaj nesrećni urednik forbsa, radak gostuje kod šolaka skoro svaki dan jer se valjda najozbiljnije bavi ugovorima koji su dostupni. danas je govorio o drugom javnom pozivu železnice za ponuđače koji bi proverili stanje ostatka stanične zgrade. naglasio je da je počeo sneg da pada i da je to sad hitno da se smrzneš a na tviteru neko apeluje Ne znam sta mu konkretno znaci ovo da se Petrovaradin koristi suprotno projektovanim uslovima. Da smo svi mi koji sada prinudno idemo do/od Petrovaradina u nekoj opasnosti ili sta?
pt 2.0 Posted Monday at 17:45 Posted Monday at 17:45 1 minute ago, Jimmy Kowalski said: Ne znam sta mu konkretno znaci ovo da se Petrovaradin koristi suprotno projektovanim uslovima. Da smo svi mi koji sada prinudno idemo do/od Petrovaradina u nekoj opasnosti ili sta? Mogu da se kladim da ne zna ni on. Dok neko kredibilan ne izjavi slično, sve što ovaj čovek kaže bih zanemarila. 1
Tihajeza Posted Monday at 17:58 Posted Monday at 17:58 13 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Ne znam sta mu konkretno znaci ovo da se Petrovaradin koristi suprotno projektovanim uslovima. Da smo svi mi koji sada prinudno idemo do/od Petrovaradina u nekoj opasnosti ili sta? Predviđena za mnogo manji protok putnika. Uži peroni? Kao i ostale pešačke trase? Manja stanična zgrada, samim tim uži evakuacioni izlazi ili njihov manji broj? Da ne pričamo o broju šaltera, broju toaleta i sl. 2 2
Recommended Posts