Jump to content

Trazimo odgovornost za tragediju u Novom Sadu

Featured Replies

Mislim da ovo nije bilo na temi:

• Replies 2.8k
  • Views 261.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nista preciznije ne opisuje Srbiju od toga da je vlasnik firme koji je kao izvodjac radova direktno odgovoran za ovo masovno ubistvo sinoc dosao na mesto zlocina i sit se ismejao u razgovoru sa nekim

• U velikom broju zemalja (ne samo evropskih nego i africkih) kada drzava ubije svojih 14 gradjana vlada bi danas kolektivno izasla na konferenciju dala ostavku i zauvek napustila politicku scenu.

• Republika: "Povodom tragičnog događaja koji se odigrao dana 01.11.2024. godine u Novom Sadu, kada je došlo do obrušavanja dela zgrade Železničke stanice Novi Sada, Više javno tužilaštvo u Novom S

Posted Images

• Popular Post

Ja se iskreno plašim za ovog Đajića, čova ide glavom gdje centarhalf ne ide nogom.

Budući ministar, ako ispadne sve kako treba.

Ako!

27 minutes ago, James Marshall said:

Ja se iskreno plašim za ovog Đajića, čova ide glavom gdje centarhalf ne ide nogom.

Naprotiv, njega javni nastupi stite..

• Popular Post

Treba nam vise kompetentnih ljudi koji su spremni da istupe. A za to nam je potreban povratak solidarnosti i stajanja u odbranu uzbunjivaca. Elementarna stvar gradjanskog drustva

• Popular Post

Hteo sam samo da ovde javim oko uhapšenih za stanicu, drugar mi je rekao da su mu oca uhapsili, njegova firma je radila na putevima okolo.

Em zgradu nije pipala, em sa profesionalne strane ne bi ni smela da se meša u rekonstrukciju stanice jer im to nije ekspertiza...

Juče je trebalo da mu istekne 30 dana, sedi čovek u zatvoru, moraću da proverim da li su ga pustili ili produžili pritvor...

Pa vi vidite onda (nije kao da nam nije bilo jasno ko je hapšen već doduše)...

1 hour ago, Avatar said:

sedi čovek u zatvoru, moraću da proverim da li su ga pustili ili produžili pritvor...

Osumnjičenima za krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti u vezi sa krivičnim delom nepropisno i nepravilno izvođenje građevinskih radova S. N, M. J, Lj. M. M, M. S, J. S. M, Z. S. M, D. J, M.G. i D. T, takođe, produžen je pritvor do 30 dana

https://n1info.rs/vesti/produzen-pritvor-osumnjicenima-za-pad-nadstresnice-u-novom-sadu/

----------------

Evo ti inicijali kojima je produzen pritvor

1 minute ago, Milosh76 said:

Osumnjičenima za krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti u vezi sa krivičnim delom nepropisno i nepravilno izvođenje građevinskih radova S. N, M. J, Lj. M. M, M. S, J. S. M, Z. S. M, D. J, M.G. i D. T, takođe, produžen je pritvor do 30 dana

https://n1info.rs/vesti/produzen-pritvor-osumnjicenima-za-pad-nadstresnice-u-novom-sadu/

----------------

Evo ti inicijali kojima je produzen pritvor

E pa fak... Nisam danas još hteo da mu pišem, rekoh javiće mi možda i on sam...

Inače, ovo je njihovo udruženje dalo kao saopštenje za javnost:

https://www.via-vita.rs/saopstenja/saopstenje-uloga-glavnog-projektanta-saobracajnica-pri-izradi-linijskih-infrastrukturnih-projekata/

ovaj nesrećni urednik forbsa, radak gostuje kod šolaka skoro svaki dan jer se valjda najozbiljnije bavi ugovorima koji su dostupni.

danas je govorio o drugom javnom pozivu železnice za ponuđače koji bi proverili stanje ostatka stanične zgrade.

naglasio je da je počeo sneg da pada i da je to sad hitno

da se smrzneš

a na tviteru neko apeluje

pogresan topic

Edited by cedo

6 minutes ago, slepa živana said:

ovaj nesrećni urednik forbsa, radak gostuje kod šolaka skoro svaki dan jer se valjda najozbiljnije bavi ugovorima koji su dostupni.

danas je govorio o drugom javnom pozivu železnice za ponuđače koji bi proverili stanje ostatka stanične zgrade.

da se smrzneš

Ma Radak radi u Forbes portalu koji je UM brže-bolje osnovala kad je Telekom uzeo licencu za Blomberg, pa kao da udare kontru. Inače pre toga bio u NALED-u gde su oni izigravali "vladu u senci" u stvari pajtali se sa S.Malim i ostalima i izlobirali brdo odvratnih zakona koji su imali jednu sigurnu osobinu: Napisani po volji korporacija i poslodavaca...

1 hour ago, slepa živana said:

da se smrzneš

Ne znam sta mu konkretno znaci ovo da se Petrovaradin koristi suprotno projektovanim uslovima. Da smo svi mi koji sada prinudno idemo do/od Petrovaradina u nekoj opasnosti ili sta?

1 minute ago, Jimmy Kowalski said:

Ne znam sta mu konkretno znaci ovo da se Petrovaradin koristi suprotno projektovanim uslovima. Da smo svi mi koji sada prinudno idemo do/od Petrovaradina u nekoj opasnosti ili sta?

Mogu da se kladim da ne zna ni on.

Dok neko kredibilan ne izjavi slično, sve što ovaj čovek kaže bih zanemarila.

13 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Predviđena za mnogo manji protok putnika.

Uži peroni? Kao i ostale pešačke trase? Manja stanična zgrada, samim tim uži evakuacioni izlazi ili njihov manji broj?

Da ne pričamo o broju šaltera, broju toaleta i sl.