Jump to content
IGNORED

Trazimo odgovornost za tragediju u Novom Sadu

Godfrey

Recommended Posts

Posted

Mislim da ovo nije bilo na temi:

Posted

Budući ministar, ako ispadne sve kako treba.

Ako!

Posted
27 minutes ago, James Marshall said:

Ja se iskreno plašim za ovog Đajića, čova ide glavom gdje centarhalf ne ide nogom.

Naprotiv, njega javni nastupi stite..

• +1 7
Posted
1 hour ago, Avatar said:

sedi čovek u zatvoru, moraću da proverim da li su ga pustili ili produžili pritvor...

Osumnjičenima za krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti u vezi sa krivičnim delom nepropisno i nepravilno izvođenje građevinskih radova S. N, M. J, Lj. M. M, M. S, J. S. M, Z. S. M, D. J, M.G. i D. T, takođe, produžen je pritvor do 30 dana

https://n1info.rs/vesti/produzen-pritvor-osumnjicenima-za-pad-nadstresnice-u-novom-sadu/

----------------

Evo ti inicijali kojima je produzen pritvor

• Tužno 1
Posted
1 minute ago, Milosh76 said:

Osumnjičenima za krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti u vezi sa krivičnim delom nepropisno i nepravilno izvođenje građevinskih radova S. N, M. J, Lj. M. M, M. S, J. S. M, Z. S. M, D. J, M.G. i D. T, takođe, produžen je pritvor do 30 dana

https://n1info.rs/vesti/produzen-pritvor-osumnjicenima-za-pad-nadstresnice-u-novom-sadu/

----------------

Evo ti inicijali kojima je produzen pritvor

E pa fak... Nisam danas još hteo da mu pišem, rekoh javiće mi možda i on sam...

Inače, ovo je njihovo udruženje dalo kao saopštenje za javnost:

https://www.via-vita.rs/saopstenja/saopstenje-uloga-glavnog-projektanta-saobracajnica-pri-izradi-linijskih-infrastrukturnih-projekata/

Posted

ovaj nesrećni urednik forbsa, radak gostuje kod šolaka skoro svaki dan jer se valjda najozbiljnije bavi ugovorima koji su dostupni.

danas je govorio o drugom javnom pozivu železnice za ponuđače koji bi proverili stanje ostatka stanične zgrade.

naglasio je da je počeo sneg da pada i da je to sad hitno

da se smrzneš

a na tviteru neko apeluje

Posted (edited)

pogresan topic

Edited by cedo
  • +1 1
Posted
6 minutes ago, slepa živana said:

ovaj nesrećni urednik forbsa, radak gostuje kod šolaka skoro svaki dan jer se valjda najozbiljnije bavi ugovorima koji su dostupni.

danas je govorio o drugom javnom pozivu železnice za ponuđače koji bi proverili stanje ostatka stanične zgrade.

da se smrzneš

Ma Radak radi u Forbes portalu koji je UM brže-bolje osnovala kad je Telekom uzeo licencu za Blomberg, pa kao da udare kontru. Inače pre toga bio u NALED-u gde su oni izigravali "vladu u senci" u stvari pajtali se sa S.Malim i ostalima i izlobirali brdo odvratnih zakona koji su imali jednu sigurnu osobinu: Napisani po volji korporacija i poslodavaca...

• Hvala 5
Posted
1 hour ago, slepa živana said:

da se smrzneš

Ne znam sta mu konkretno znaci ovo da se Petrovaradin koristi suprotno projektovanim uslovima. Da smo svi mi koji sada prinudno idemo do/od Petrovaradina u nekoj opasnosti ili sta?

Posted
1 minute ago, Jimmy Kowalski said:

Ne znam sta mu konkretno znaci ovo da se Petrovaradin koristi suprotno projektovanim uslovima. Da smo svi mi koji sada prinudno idemo do/od Petrovaradina u nekoj opasnosti ili sta?

Mogu da se kladim da ne zna ni on.

Dok neko kredibilan ne izjavi slično, sve što ovaj čovek kaže bih zanemarila.

• +1 1
Posted
13 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Predviđena za mnogo manji protok putnika.

Uži peroni? Kao i ostale pešačke trase? Manja stanična zgrada, samim tim uži evakuacioni izlazi ili njihov manji broj?

Da ne pričamo o broju šaltera, broju toaleta i sl.

• +1 2
  • Hvala 2