Venom Posted December 16 Posted December 16 Ne treba da se izvuče, ali nije mi žao nijednog "pomoćnika". 6 1
Shan Jan Posted December 16 Posted December 16 13 minutes ago, Venom said: Ne treba da se izvuče, ali nije mi žao nijednog "pomoćnika". Vec sam pricao da ovako funkcionisu sve kombine. Niko od njih nista ne potpisuje, to rade neke ucenjene slavice i miroslavi. Al da, ko ih jebe, neka padnu. Taman da sledeci put neke zivke i radomiri odbiju. 1
Popular Post svashtabezneshto Posted December 16 Popular Post Posted December 16 znam dva čoveka koja su godinama bez svog posla, rade poslove ispod svojih kvalifikacija) posla jer nisu hteli pristati na ovakav način rada (+pt na forumu), i zbog njih mi ni malo nije žao ološa koji su za sitne povlastice prodali svoje znanje. 21 1
cedo Posted December 16 Posted December 16 6 hours ago, cedo said: edit: i ima to napismeno Ona navodi da je pisanu instrukciju o kojoj je pričala sa Vesićem zaista dobila, i to 28. maja, preko Vesićeve pomoćnice Anite Dimoski. cita ninic forum 1 2
MeanM@ Posted December 16 Posted December 16 Anita je u principu bila glavni operativac. Par ljudi koji su ucestvovali na nekim sastancima oko nekih delova projekta spominju da je ona bila prisutna najcesce. 1 1
Oniks Posted December 16 Posted December 16 Aleksića bi trebalo izbaciti iz komore a njegovu kancelariju rasformirati. To nije ni advokatska kancelarija već preduzeće. 4
pt 2.0 Posted December 16 Posted December 16 (edited) Na stranu vesićevo delegiranje i ovi "mentori" , ali meni zaista nije jasno kako je ministarstvo moglo da preuzme ulogu JP Infrastruktura železnice Srbije u projektima? Ako se ne varam, oni su (Ministarstvo i JP) bili navođeni u ugovorima koji su se odnosili na te projekte u različitim pozicijama, odnosno svaki entitet je bio ugovorna strana za sebe, za tačno određenom ulogom? Meni to kao laiku za pravo deluje potpuno WTF. Ili to što je Vesić došao i rekao ovoj guski "e, ti se ne baviš projektima, to radi tebi podređen"... kako je moguće da direktor JP bude PRAVNO izuzet od odgovornosti (zanemarimo sad to kako je mala grupa mafijaških dileja zamišljala projekte, poslove, ugovore i funkcionisanje različitih institucija i drugih pravnih lica)? Edited December 16 by pt 2.0 1
Milosh76 Posted December 16 Posted December 16 (edited) Pa Vesic (Ministarstvo) preko svog coveka u IZS, Novovica, koji je tada bio Izvrsni direktor tj drugi covek firme (Generalni i 2 Izvrsna). Tako je bar Jelena Tanaskovic rekla. Ona pere ruke i siri pricu, naravno da je odgovorna i da je sve znala. Mene zanima Surlan, on je bio 4 godine Generalni, ko zna sta on zna. Edited December 16 by Milosh76
ultra plasticni Posted December 16 Posted December 16 17 minutes ago, pt 2.0 said: Na stranu vesićevo delegiranje i ovi "mentori" , ali meni zaista nije jasno kako je ministarstvo moglo da preuzme ulogu JP Infrastruktura železnice Srbije u projektima? Ako se ne varam, oni su (Ministarstvo i JP) bili navođeni u ugovorima koji su se odnosili na te projekte u različitim pozicijama, odnosno svaki entitet je bio ugovorna strana za sebe, za tačno određenom ulogom? Meni to kao laiku za pravo deluje potpuno WTF. Ili to što je Vesić došao i rekao ovoj guski "e, ti se ne baviš projektima, to radi tebi podređen"... kako je moguće da direktor JP bude PRAVNO izuzet od odgovornosti (zanemarimo sad to kako je mala grupa mafijaških dileja zamišljala projekte, poslove, ugovore i funkcionisanje različitih institucija i drugih pravnih lica)? ma naravno, mlati Ninic 1
gsb Posted December 17 Posted December 17 2 hours ago, pt 2.0 said: Na stranu vesićevo delegiranje i ovi "mentori" , ali meni zaista nije jasno kako je ministarstvo moglo da preuzme ulogu JP Infrastruktura železnice Srbije u projektima? Ako se ne varam, oni su (Ministarstvo i JP) bili navođeni u ugovorima koji su se odnosili na te projekte u različitim pozicijama, odnosno svaki entitet je bio ugovorna strana za sebe, za tačno određenom ulogom? Meni to kao laiku za pravo deluje potpuno WTF. Ili to što je Vesić došao i rekao ovoj guski "e, ti se ne baviš projektima, to radi tebi podređen"... kako je moguće da direktor JP bude PRAVNO izuzet od odgovornosti (zanemarimo sad to kako je mala grupa mafijaških dileja zamišljala projekte, poslove, ugovore i funkcionisanje različitih institucija i drugih pravnih lica)? ona meni samo na prvi pogled deluje guskasto, ali imam neki deep feeling da je ona kao Malijev covek sa njegove strane poslata tamo sa drugim zadatkom: Secate se Surlanovog snimka na kome se cuje kako Mali (u Vucicevo ime) trazi neke pare za Zvezdu ili nesto slicno. E pa ja mislim da je tu bilo, skoro sigurno, jos kojecega sto je znao Surlan, a i Mali, i da je guska, kao poznavalac finansija/knjigovodstva poslata tamo da "doradi" papirologije da se Maliju izgube svi tragovi. To se slaze sa time sto je Vesic navodno rekao da ona treba da se bavi internim finansijama a ne kapitalnim projektima. Ovo je neko moje umisljanje teorije zavere, ali guska mi uopste ne deluje kao osoba kojoj neko moze da kaze, samo ti tu sedi i figuriraj, bez da ona ima neki razlog da to prihvati.
pt 2.0 Posted December 17 Posted December 17 (edited) 23 minutes ago, gsb said: ali guska mi uopste ne deluje kao osoba kojoj neko moze da kaze, samo ti tu sedi i figuriraj, bez da ona ima neki razlog da to prihvati. “Ja sam prihvatila da se ne interesujem, niti da se na bilo koji način bavim projektima, iako su AD Infrastruktura železnice Srbije bile investitor u projektu rekonstrukcije, između ostalog i stanične zgrade u Novom Sadu”, navela je Tanasković. ovo iznad može samo idiot da izjavi i da uradi. drugo, suviše se ona šetala da bi bila bitna i kvalifikovana za nešto, ajde što ju je siniša povukao iz grada u MF, ali je ona posle otišla u životnu sredinu pa u poljoprivredu, pa u železnice. što se tiče tvoje teorije zavere, ne znam kakav je taj šurlan, ali samo megaidiot ne bi dokumentovao i poneo sa sobom kad je odlazio sve eventualne dokaze tuđih muljanja i pritisaka. ne može to da anulira, niti da mu zametne bilo kakve tragove (ako ih je bilo). Edited December 17 by pt 2.0 1
pt 2.0 Posted December 17 Posted December 17 p.s. pogledaj joj biografiju. deset godina jedno te isto (ono gde je završila sa rukama u pekmezu i tužbi), a onda se seli sa mesta na mesto na godinu-dve dana... raspon od nirvane do silvane... https://www.istinomer.rs/akter/jelena-tanaskovic/
Recommended Posts