Jump to content
IGNORED

Trazimo odgovornost za tragediju u Novom Sadu

Godfrey

Recommended Posts

Posted

Sad je odjednom srčani bolesnik. :puke: Toliko su navikli da se izvlače nekažnjeno i da im se sve zaboravi u roku od 3 dana, pa su besni što to ne može i ovaj put.

Evo i meni je pozlilo, kad sam saznao da postoje dva Vesića.

• Haha 1
Posted (edited)
1 hour ago, Кристофер Лумумбо said:

Caligula, brate, prijatelju, 12 godina intenzivno pratis vucicevu vladavinu, metode rada i onda dodjes do zakljucka da je vesic izasao zato sto je pretio vucicu i drzi ga u saci. Kako, brate rodjeni? 

Ne kazem da ga drzi u saci no da je moze biti malo poludeo u pritvoru. Kako da ti kazem, mogao je da izdrzi mesec dana u renoviranoj celiji ako je zaista hteo da pomogne drugaru Vucicu, ovakvo ekspresno pustanje mi lici na pretnje.

Nije Vesic uopste budala iako izgleda tako. I nije sam svakako. Videcemo sta ce predstojeci dan da nam donesu.

Na stranu nesposobni Toma Mona u bekstvu, bice da su u nekoj vrsti rasula i ne znaju gde udaraju. Svako bi na njihovom mestu.

Edited by Caligula
  • +1 1
Posted (edited)

naravno, ispregovarali su, nasli su se. moglo je da prodje i bez hapsenja, a nije proslo, dok za monu jeste.

drugo je sto vesica ozbiljan ishod nekakvog sudskog procesa nece ni stici.

Edited by morgana
  • +1 1
Posted
2 hours ago, Caligula said:

Pustilo Vesica hihi

Zajeban igrac. Kapiram da ce mu se ubrzo desiti nesto™ jer da ovako ekspresno izadje mora da je nesto konkretno pretio balavom.

Ako, samo neka ratuju medjusobno.

precenjuješ Vesića, on je samo jedan od jadnih mediokriteta željnih love i vlasti. Nije uspeo ni u svom naumu da bude gradonačelnik a to mu je veća želja bila nego ministarstvo, mislim da je sanjao i sanja da mu slika bude u onom nizu slika  gradonačelnika u gradskoj skuštini pa da tu bude u svom izvrnutom mozgiću u ravni sa Djindjićem. Vučić ga je poslao u zatvor i iz istog izvadio, prvo da bi mogao d akaže što je i rekao, eto mi hapsimo i ministre, onda da kritikuje tužilaštvo i sudije da njegov drug nije kriv i da on ne napušta drugove ali šta se tu može, a onda da ga slavodobitno oslobode. Pokazna vežba svim ostalim njegovim paćenicima da se to eto može desiti svakome od njih. Av je mislim u dubokoj paranoji  od svakoga od njih, pa ih drži ili velikim parama ili velikim strahovima jer on sam veruje možda jedino bratu. i kraj ovoga svega neće nastupiti zato što će neko od njih da propeva ili preleti  o koruptivnim radnjama jer neće, onda bi se svi porušili ( eno primera blajhane Zorane fol napustila ih al love nikad dosta, tu je kad god zatreba ) kraj će biti samo kad av jednom pukne ko kesa puna govana . Možda se i načekamo ali  stanje njegovog  poremećenog uma nije da može da drži ono mlohavo telo do u beskraj, sam od sebe ima da se razlije, što više pritisaka bude,  to pre. 

• +1 4
Posted
1 hour ago, morgana said:

naravno, ispregovarali su, nasli su se. moglo je da prodje i bez hapsenja, a nije proslo, dok za monu jeste.

Neće ni biti procesa

To je to, tako su napakovali delo da je ovo kraj

Tako kažu pravnici

SLobodan čovek

Eno Ješić xuje kako se vesele u slankamenu, andrej, on i kompanija

• +1 2
Posted (edited)

Slavi se kad te strefi nešto neočekivano, tipa dobiješ na lotu, šta ovi imaju da slave, da nisu možda očekivali drugačiji ishod, da nije možda bilo neizvjesno

Mislim šta, sad odjednom je neko povjerovao u nezavisno sudstvo nakon ovih 12 godina razvaljivanje istog, a i prije toga je bilo felerično do jaja, kad se sjetim Snežane Malović dobro mi nije. 

Edited by James Marshall
Posted
1 minute ago, James Marshall said:

Slavi se kad te strefi nešto neočekivano, tipa dobiješ na lotu, šta ovi imaju da slave, da nisu možda očekivali drugačiji ishod, da nije možda bilo neizvjesno

Mislim šta, sad odjednom je neko povjerovao u nezavisno sudstvo nakon ovih 12 godina razvaljivanje istog, a i prije toga je bilo felerično do jaja, kad se sjetim Snežane Malović dobro mi nije. 

valjda što je pobedila zvezda

a verovatno ova prebijanja i ubijanja od danas. za sada je sve po njihovom planu.

• +1 2
Posted
1 hour ago, morgana said:

Mislim da nije moglo bez hapšenja, mora malo predstave za narod, već vidjeno sa Miškovićem i sličnima.

Ali nemam sumnje da je ceo proces sa Vesićem čisto pozorište, od A do Š.

• +1 1
Posted

“Na spisku uhapšenih neko fali. Ne vidim nikog iz Startinga, a ni kineske državljane”: Zoran Đajić o krivičnim prijavama zbog pada nadstrešnice

On navodi da je čudno što na spisku Tužilaštva nema kineskih državljana, a ne primećuje niko ni iz firme Startig, koja je glavni podizvođač.

On je ranije izjavio da je firma Starting koja je bila glavni podizvodač radova ignorisala sve što joj je tražio nadzor, pa i on lično, iako je to nekoliko puta zahtevao. 

“Nisam video nikog iz Startinga. Iz kineskih firmi na spisku su naši ljudi, ali nema kineskih državljana. Čudno mi je što su odgovorni samo naši. Čudno mi je da ne postoji nijedan Kinez koji je osumnjičen. Verovatno je u ugovoru potpisano da naš sud nije nadležan za Kineze. Po meni je to apsurdno i nebulizno, ali je moguće da u ugovoru stoji klauzula da naši sudovi ne mogu da sude Kinezima”, zaključuje Đajić.

U krivičnoj prijavi koja je podneta protiv Nebojše Šurlana navodi se i kako je došlo do pada nadstrešnice. Piše i da je na konstrukciji stanične zgrade došlo do korozije na spoju zatege i krovnog nosača što je prouzrokovalo deterioraciju kablova u zategama, te smanjenu nosivost zatega.

“S obzirom da je 40 odsto žica u zategama bilo van funkcije, što je uz neuklanjane nearmiranog betona i dodavanjem novog sloja uzrokovalo lom krutih veza poprečnih greda nadstrešnice u stubove prednje fasade objekta, te do potpunog otkazivanja zatega i pojave krtog loma i obrušavanja nadstrešnice na tlo ispred prednje fasade vestibila B stanične zgrade 1. novembra“, piše u prijavi protiv Šurlana.

Đajić kaže da bi se videlo da su te utege zarđale, samo da su skinuli ploče.

Posted

ja sam cula da je vesic veoma informisan i jako, jako osvetoljubiv i da nije (samo) jos jedan od vucicevih mediokriteta, koliko god tako izgledalo. takodje je navodno ovo sve trebalo da traje bar malo duze. 

kako god, uzasna su vremena. ovo je faza u kojoj samo sticaj okolnosti odredjuje gde ce biti sledeca nadstresnica i ko ce biti pod njom.

ono nesrecno dete iz leskovca je danas ubila sns srbija, neka mu je laka zemlja.

• +1 4
  • Tužno 3
Posted

Pisao sam već, tužilaštvo je crna rupa. Niste svesni kakvi bolidi tamo sede. Mada u nekim situacijama, kao što je ova ne možeš biti siguran da li su bolidi ili je dogovor da budu bolidi. U svakom slučaju, ovo pravosuđe neće nikad procesuirati nikoga sem običnog naroda ili protivnika vlasti.

• +1 2
  • Hvala 1
  • Tužno 3
Posted
37 minutes ago, copkillah said:

Porodica pak izdala saopštenje da je Vesić i dalje na intenzivnoj nezi u Kamenici jer mu se baš slošilo. E sad mene jako zanima da i je moguće da ako lažu i ako ga nisu odmah otuda izveli, ima ikoga od lekara, med. osoblja, ikoga baš ko bi hteo i smeo da kaže da li je tamo ili nije. Ni Tito nije imao bezmalo taj zavet ćutanja i nema šanse da je Vesić sposoban da to sve sam organizuje i smisli bez vrhovnog  

Posted
6 hours ago, cedo said:

“Na spisku uhapšenih neko fali. Ne vidim nikog iz Startinga, a ni kineske državljane”: Zoran Đajić o krivičnim prijavama zbog pada nadstrešnice

On navodi da je čudno što na spisku Tužilaštva nema kineskih državljana, a ne primećuje niko ni iz firme Startig, koja je glavni podizvođač.

On je ranije izjavio da je firma Starting koja je bila glavni podizvodač radova ignorisala sve što joj je tražio nadzor, pa i on lično, iako je to nekoliko puta zahtevao. 

“Nisam video nikog iz Startinga. Iz kineskih firmi na spisku su naši ljudi, ali nema kineskih državljana. Čudno mi je što su odgovorni samo naši. Čudno mi je da ne postoji nijedan Kinez koji je osumnjičen. Verovatno je u ugovoru potpisano da naš sud nije nadležan za Kineze. Po meni je to apsurdno i nebulizno, ali je moguće da u ugovoru stoji klauzula da naši sudovi ne mogu da sude Kinezima”, zaključuje Đajić.

Đajić kaže da bi se videlo da su te utege zarđale, samo da su skinuli ploče.

Kinezi su dosli u Srbiju da investiraju i zaradjuju, ne da budu odgovorna lica. I tako su udesili sve svoje kompanije. Verujem da su poprilicno nedodirljivi u praksi. I tu se zavrsava autoritet Vuciceve Srbije. Na svojoj teritoriji 😂. Daj pare i radi sta hoces. Tuga.

Malo naivno zvuci ovaj Djajic.

• +1 4