yabadaba Posted November 27 Posted November 27 Dobro to je možda i nespretna interpretacija tužioca, on verovatno kad kaže kruta veza ne misli isto što i mi. Ne znam kako to ide, da li oni urade copy paste iz nalaza veštaka ili skraćuju i prilagođavaju? Ja bih jako voleo da vidim taj nalaz ftna. Što se mene tiče ono što je tu novo i na čemu bi insistirao "što je uz neuklanjane nearmiranog betona i dodavanjem novog sloja" . To pokazuje da je i izvođač morao da bude uhapšen odnosno veliki propust projektanta ako je tako projektovano. Ajde ok dodaš stakla al da dodaš na to i novu košuljicu to već ne ide. To bi bio ekvivalent da ti pri 200km/h otpadne točak. Ok kriv je onaj što nije održavao pa je otpao točak, al je bogami kriv i onaj što je gazio 200. 2 3
slepa živana Posted November 27 Posted November 27 svi nešto zamuckuju goran vesić goran ješić... ja mislila da će voditeljka da pročita novu vest ovo za ješića... još se mislim, šta je sad ovo, pa pušten je pre nekoliko dana kad ovo vest još od 13h
mraki Posted November 27 Posted November 27 (edited) Koliko nemaju srama, ovo je zaista neverovatno. Mogli su bar taj pritvor podneti dostojanstveno, svi ionako znamo da je farsa… Ali ne, radikali su to, mora štrajk gladju i cirkus na max. 15 osoba poginulo, preživeloj devojci amputirane nego i deo karlice… i neko sad treba pasti na priču o njihovoj bolesti i teškom stanju zbog hapšenja… Edited November 27 by mraki 7 2
Djuro Posted November 27 Posted November 27 (edited) srbija brale. studente i Jesica u zatvor a nasa deca, pod maskama, slobodno lincuju navijace stutgarta. tradicionalno 100 na jednog. Edited November 27 by Djuro 4
đorđe geprat Posted November 27 Posted November 27 (edited) kako vam nije jasno. tužilac je đilasov. ješić i bačulov da idu u bajbok da ne bi mutili opzicionu™ scenu Edited November 27 by đorđe geprat
cedo Posted November 27 Posted November 27 19 minutes ago, Djuro said: srbija brale. studente i Jesica u zatvor a nasa deca, pod maskama, slobodno lincuju navijace stutgarta. tradicionalno 100 na jednog. znaci nije jedan
MeanM@ Posted November 27 Posted November 27 36 minutes ago, Djuro said: srbija brale. studente i Jesica u zatvor a nasa deca, pod maskama, slobodno lincuju navijace stutgarta. tradicionalno 100 na jednog. Treba nam jebati mater. Iznova i iznova i opet i u krug tako generacijama. Razjebati sve. 2
Caligula Posted November 27 Posted November 27 (edited) Pustilo Vesica hihi Zajeban igrac. Kapiram da ce mu se ubrzo desiti nesto™ jer da ovako ekspresno izadje mora da je nesto konkretno pretio balavom. Ako, samo neka ratuju medjusobno. Edited November 27 by Caligula 2
Recommended Posts