James Marshall Posted November 26 Posted November 26 Čitava ova farsa sa štrajkom i jeste da ga izvuku u bolnicu. 7
bejzbolka Posted November 26 Posted November 26 6 minutes ago, James Marshall said: Čitava ova farsa sa štrajkom i jeste da ga izvuku u bolnicu. Pa onda iz bolnice na lečenje u kućnim uslovima. 1
bejzbolka Posted November 26 Posted November 26 Evo i Šurlan prebačen u bolnicu. Ovo je pokazatelj kako će dalje da izgleda taj "proces". 3
Shan Jan Posted November 26 Posted November 26 Da su opozicionari pametni da posalju tamo tajno nekog reportera da malo snimi sve ove bolesne sta rade. 3
dragance Posted November 26 Posted November 26 Ni Tomu nisu onomad prebacivali u bolnicu nakon dva dana tokom one farse sa striroporom. Nesrećom, neće (još) crknuti u najgorim mukama. 1
Nikodije Posted November 26 Posted November 26 58 minutes ago, Nikodije said: Vesaru prebacuju u bolnicu, kolorizovano Sad me malo grize savest što sam ovo okačio na ovaj topik koji se bavi tragedijom. Možda ne bi bilo loše da se otvori novi topik tipa "proces optuženima za tragediju u NS", na kojem bi se pratila ta farsa.
Caligula Posted November 26 Posted November 26 27 minutes ago, Nikodije said: Sad me malo grize savest što sam ovo okačio na ovaj topik koji se bavi tragedijom. Možda ne bi bilo loše da se otvori novi topik tipa "proces optuženima za tragediju u NS", na kojem bi se pratila ta farsa. Brt proces optuzenima je takodje tragedija, ovde i ako se smejemo, smejemo se od muke. 1
Nikodije Posted November 26 Posted November 26 Just now, Caligula said: Brt proces optuzenima je takodje tragedija, ovde i ako se smejemo, smejemo se od muke. I to što kažeš
Caligula Posted November 26 Posted November 26 WTF Baculov sa PUFovcima? ŠUPIČKUMTRNU https://x.com/i/status/1861150116809175308
đorđe geprat Posted November 26 Posted November 26 ja sam bio ubeđen da u zatvorima ostoji bolničko odeljenje.
cedo Posted November 26 Posted November 26 12 minutes ago, Caligula said: WTF Baculov sa PUFovcima? ŠUPIČKUMTRNU https://x.com/i/status/1861150116809175308 sad malo guglam taj na videu sa baculovim, milan pernat je suprug sonje pernat koja je istupila iz ssp-a ovih dana
Dsnake Posted November 26 Posted November 26 1 hour ago, bejzbolka said: Evo i Šurlan prebačen u bolnicu. Ovo je pokazatelj kako će dalje da izgleda taj "proces". Priznali su da su bolesni.
Choda Posted November 26 Posted November 26 17 minutes ago, Caligula said: WTF Baculov sa PUFovcima? ŠUPIČKUMTRNU Ko su oni I sto su za pickunmaterinu?
Caligula Posted November 26 Posted November 26 2 minutes ago, cedo said: sad malo guglam taj na videu sa baculovim, milan pernat je suprug sonje pernat koja je istupila iz ssp-a ovih dana Ne samo to (zbog nje nema diskusije u parlamentu odnosno vidljivosti za opoziciju na RTSu), idi na njihov twiter profil da vidis kakve gadosti objavljuju. Debilcine ozbiljne. 1
Recommended Posts