Jump to content
IGNORED

Trazimo odgovornost za tragediju u Novom Sadu

Godfrey

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, radisa said:

Što ih Pjatara toliko žulja? Ili misle da je on ostao kao nešto loše u kolektivnom sećanju, pa igraju na to?

Čovek je van politike, ne pada mu na pamet da se vrati, koliko znam... Ima precizne i bolno tačne analize i to je sve... ALi i to ih žulja...

Boje se da bi mogao da se vrati. I daju mu tizer kako će izgledati ako se odluci na povratak. 

• +1 8
Posted
2 hours ago, radisa said:

Što ih Pjatara toliko žulja? Ili misle da je on ostao kao nešto loše u kolektivnom sećanju, pa igraju na to?

Čovek je van politike, ne pada mu na pamet da se vrati, koliko znam... Ima precizne i bolno tačne analize i to je sve... ALi i to ih žulja...

pre neki dan pajtićeva žena se vraćala biciklom s posla i na sred ulice u pap pavla pao joj crep na glavu, završila u urgentnom. on pisao o tome u danasu, i kaže da su odlučili da ne idu u medije s tim da ih ne bi razvlačili i podmetali da se sama sebe udarila po glavi.

mene nervira što im se titraju jajca kao da im se ne da povod da ovo da ono... kao da oni neće da izmisle šta god hoće i da o tome baljezgaju dan i noć na svojim medijima

sad ih sve žulja

mnogo su se nagojili

znam po sebi :lol: 

• +1 8
Posted
19 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Boje se da bi mogao da se vrati. I daju mu tizer kako će izgledati ako se odluci na povratak. 

Ovo je standardna naprdna fora čim se malo ustalasa novosadska javnost: Pajtić lopov, Bora psiho, bilo je i Milica lažljivica, ali ona se u međuvremenu otkrila

Neka vrsta naprednog ispiranja mozga propagandom ponavljanjem jedne te iste floskule 

• +1 4
Posted
22 minutes ago, Filozof manijak said:

bilo je i Milica lažljivica, ali ona se u međuvremenu otkrila

ona je to i ostala, samo je nadimak preuzela druga strana.

• +1 1
Posted
3 hours ago, radisa said:

Nikad ne reci nikad.

Ja bih ga vrlo rado video u politici i nisam jedini

• +1 1
Posted
6 minutes ago, Caligula said:

Nikad ne reci nikad.

Ja bih ga vrlo rado video u politici i nisam jedini

pa naravno, mislimd abi on bio sasvim ok lik, na nekoj visokoj funkciji, misistar, predsednik vlade...

Ali, isto tako , mislim d amu je pun kurac toga svega...

• +1 3
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
3 hours ago, radisa said:

Verovatno zato što realno nemaju koga da pomenu u NSu, a da taj neko nije već s njima i/ili da nije težak anonimus.

Posted

A evo javlja se i Toma Mona, šalje poruke podrške samo ne kaže odakle...

Posted

Kaze bljuc Vesara prebacen u Sremsku Kamenicu jer jadan vuce probleme sa srcem jos od ranije ali hrabro odbija da pije lekove dok strajkuje gladju.

Posted

Mozda da pojaca sa vodom...

• Haha 9
Posted

Samo da ne manjka... 

Da ostanemo bez 2 svinje tik pred svinjokolj ne valja nikako:gospode:

• +1 1
  • Haha 2
Posted

Lepo, Mone nema nigde i niko ga ne traži, dve nanogice i jedno štrajkovanje glađu po oprobanom naprednjačkom modelu. Jel Vesić rekao koji su mu zahtevi koje očekuje da se ispune pa da prestane sa štrajkom?

• +1 1
  • Haha 1
Posted
15 minutes ago, Caligula said:

Da li zaista neko veruje da se tuzilastvo "probudilo" :lolol: i da ce Vesic da, kao, robija - kapiram ja da smo zeljni pravde pa zelimo da verujemo i u ovu besmislicu ali aman daj da se ne primamo na istu vucicevu udicu po stoti put.

Definitivno.

Vučić o Vesićevoj sudbini: On je moj drug, ja se svojih drugova ne odričem

Ovo je navodno iz gostovanja na Pinku, nisam pratio ali ima članak na novoj, tom izjavim je održao suđenje i doneo presudu, sad samo treba da se sve to ozvaniči na sudu.

• +1 2
Posted

Suzio i Đilas, pa eno ga kakav je 🙃

Ali ne sporim za Ješića uopšte. Pratio ga na Tviteru onoliko, ne sećam se da je bio govnar oko bilo čega, mada je često bio... Živopisan npr.

A sad je u Đinđićevim godinama :rolleyes:

• +1 2