Hamlet Strašni Posted November 25 Posted November 25 1 hour ago, radisa said: Što ih Pjatara toliko žulja? Ili misle da je on ostao kao nešto loše u kolektivnom sećanju, pa igraju na to? Čovek je van politike, ne pada mu na pamet da se vrati, koliko znam... Ima precizne i bolno tačne analize i to je sve... ALi i to ih žulja... Boje se da bi mogao da se vrati. I daju mu tizer kako će izgledati ako se odluci na povratak. 8
slepa živana Posted November 25 Posted November 25 2 hours ago, radisa said: Što ih Pjatara toliko žulja? Ili misle da je on ostao kao nešto loše u kolektivnom sećanju, pa igraju na to? Čovek je van politike, ne pada mu na pamet da se vrati, koliko znam... Ima precizne i bolno tačne analize i to je sve... ALi i to ih žulja... pre neki dan pajtićeva žena se vraćala biciklom s posla i na sred ulice u pap pavla pao joj crep na glavu, završila u urgentnom. on pisao o tome u danasu, i kaže da su odlučili da ne idu u medije s tim da ih ne bi razvlačili i podmetali da se sama sebe udarila po glavi. mene nervira što im se titraju jajca kao da im se ne da povod da ovo da ono... kao da oni neće da izmisle šta god hoće i da o tome baljezgaju dan i noć na svojim medijima sad ih sve žulja mnogo su se nagojili znam po sebi 8
Filozof manijak Posted November 25 Posted November 25 19 minutes ago, Hamlet Strašni said: Boje se da bi mogao da se vrati. I daju mu tizer kako će izgledati ako se odluci na povratak. Ovo je standardna naprdna fora čim se malo ustalasa novosadska javnost: Pajtić lopov, Bora psiho, bilo je i Milica lažljivica, ali ona se u međuvremenu otkrila Neka vrsta naprednog ispiranja mozga propagandom ponavljanjem jedne te iste floskule 4
dunja Posted November 25 Posted November 25 22 minutes ago, Filozof manijak said: bilo je i Milica lažljivica, ali ona se u međuvremenu otkrila ona je to i ostala, samo je nadimak preuzela druga strana. 1
Caligula Posted November 25 Posted November 25 3 hours ago, radisa said: Što ih Pjatara toliko žulja? Ili misle da je on ostao kao nešto loše u kolektivnom sećanju, pa igraju na to? Čovek je van politike, ne pada mu na pamet da se vrati, koliko znam... Ima precizne i bolno tačne analize i to je sve... ALi i to ih žulja... Nikad ne reci nikad. Ja bih ga vrlo rado video u politici i nisam jedini 1
radisa Posted November 25 Posted November 25 6 minutes ago, Caligula said: Nikad ne reci nikad. Ja bih ga vrlo rado video u politici i nisam jedini pa naravno, mislimd abi on bio sasvim ok lik, na nekoj visokoj funkciji, misistar, predsednik vlade... Ali, isto tako , mislim d amu je pun kurac toga svega... 3 1
Time Crisis Posted November 25 Posted November 25 3 hours ago, radisa said: Što ih Pjatara toliko žulja? Ili misle da je on ostao kao nešto loše u kolektivnom sećanju, pa igraju na to? Čovek je van politike, ne pada mu na pamet da se vrati, koliko znam... Ima precizne i bolno tačne analize i to je sve... ALi i to ih žulja... Verovatno zato što realno nemaju koga da pomenu u NSu, a da taj neko nije već s njima i/ili da nije težak anonimus.
*edited by mod Posted November 25 Posted November 25 A evo javlja se i Toma Mona, šalje poruke podrške samo ne kaže odakle...
Shan Jan Posted November 26 Posted November 26 Kaze bljuc Vesara prebacen u Sremsku Kamenicu jer jadan vuce probleme sa srcem jos od ranije ali hrabro odbija da pije lekove dok strajkuje gladju.
jorma shparga Posted November 26 Posted November 26 Samo da ne manjka... Da ostanemo bez 2 svinje tik pred svinjokolj ne valja nikako 1 2
Zabalujev Posted November 26 Posted November 26 Lepo, Mone nema nigde i niko ga ne traži, dve nanogice i jedno štrajkovanje glađu po oprobanom naprednjačkom modelu. Jel Vesić rekao koji su mu zahtevi koje očekuje da se ispune pa da prestane sa štrajkom? 1 1
Popular Post Caligula Posted November 26 Popular Post Posted November 26 (edited) 38 minutes ago, Zabalujev said: Lepo, Mone nema nigde i niko ga ne traži, dve nanogice i jedno štrajkovanje glađu po oprobanom naprednjačkom modelu. Jel Vesić rekao koji su mu zahtevi koje očekuje da se ispune pa da prestane sa štrajkom? Sve je na holdu ako se pita Vucic - ceka se da ovo "prodje" Rekoh vec, Hrkalovicka je prosla kroz 10X goreg toplog zeca u Vucicevim tabloidima, bila hapsena, bila u pritvoru, naslovi su bili takvi da bi svako normalan rekao da je pustena niz vodu - evo je danas gostuje po televizijama i ima vise vremena na nacionalnim frekvencijama od cele opozicije zajedno. Isto i Koluvija. Da li zaista neko veruje da se tuzilastvo "probudilo" i da ce Vesic da, kao, robija - kapiram ja da smo zeljni pravde pa zelimo da verujemo i u ovu besmislicu ali aman daj da se ne primamo na istu vucicevu udicu po stoti put. Gledam Jesica na N1 - to je to (ne samo on licno, nego mislim na energiju, to nam sada zaista treba). Covek ima ljudske reakcije, coveku zasuze oci kada prica o svojim cerkama, prosto je covek a ne zombi iz radikalske jazbine. Edited November 26 by Caligula 15
igoraki Posted November 26 Posted November 26 15 minutes ago, Caligula said: Da li zaista neko veruje da se tuzilastvo "probudilo" i da ce Vesic da, kao, robija - kapiram ja da smo zeljni pravde pa zelimo da verujemo i u ovu besmislicu ali aman daj da se ne primamo na istu vucicevu udicu po stoti put. Definitivno. Vučić o Vesićevoj sudbini: On je moj drug, ja se svojih drugova ne odričem Ovo je navodno iz gostovanja na Pinku, nisam pratio ali ima članak na novoj, tom izjavim je održao suđenje i doneo presudu, sad samo treba da se sve to ozvaniči na sudu. 2
giuseppe Posted November 26 Posted November 26 Suzio i Đilas, pa eno ga kakav je 🙃 Ali ne sporim za Ješića uopšte. Pratio ga na Tviteru onoliko, ne sećam se da je bio govnar oko bilo čega, mada je često bio... Živopisan npr. A sad je u Đinđićevim godinama 2
Recommended Posts