Jump to content
IGNORED

Trazimo odgovornost za tragediju u Novom Sadu

Godfrey

Recommended Posts

Posted
12 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Pa piše u dopisu. 

Pise za sta ga terete ali nije mi jasno na osnovu cega ako on nije bio uopste involviran sa tim vec Toma Mona? Ili jeste?

Posted (edited)

On je ministar Infrastrukture od oktobra 2022, a Toma Mona pre njega, dakle poklapaju se obojica.

Jelena Tanaskovic jedina nema direktne veze, jer je postala direktor u maju 2024 i sve sto je uradila je da je bila na otvaranju.

Cisto sumnjam da je mogla ista da uradi za svojih 6 meseci.

Cudi me da nena tu i direktora CIPa, recimo, jer je tu njegov projektant.

Edited by Milosh76
  • +1 2
  • Hvala 1
Posted

Ma ovo su u startu proceduralna sralja, čovek je viđen za odštetu države. Ne znam kako je pod imunitetom uhapšen na 30 dana, bilo bi lepo da se čuju pravnici ovde 

• +1 1
Posted (edited)

Sve mi miriše na to da idu da ga oslobde usled nedostatka dokaza, i onda ako bi se kasnije ihteo voditi postupak po ovom pitanju primenjivalo bi se pravilo ne bis in idem, a ovaj bi u medjuvremenu tražio odštetu od države zbog neosnovanog pritvora, optužbe. Ne bi me čudilo da u nekom momentu kad bi osetili da im se ljulja stolica da bi preventivno pokretali postupke protiv svojih tako da bi bili za neke stvari "čisti" pred zakonom.

Edited by Oniks
  • Hvala 1
Posted
33 minutes ago, Oniks said:

Ne bi me čudilo da u nekom momentu kad bi osetili da im se ljulja stolica da bi preventivno pokretali postupke protiv svojih tako da bi bili za neke stvari "čisti" pred zakonom.

to bi morali biti baš ekspresno vođeni sudski procesi, bez ičije žalbe.

а ne znam ni jedan takav.

ni vesiću ni tanasković ovo nije prvo krivično gonjenje, ako se ne varam.

šta je epilog njihovih prethodnih sudskih postupaka?

SNS će pasti pre nego što se sudski proces za pad nadstrešnice u novom sadu okonča.

• +1 1
Posted

Dajte ljudi, ovo je pozoriste. On sad koordinira naslove u tabloidima sa pink i informer emisijama, pritisni ovde, popusti tamo, digni ovde prasinu a tamo zamuti vodu, bukvalno kupuje vreme i racuna na pilece pamcenje ovog naroda.

Sta je bio sa Nesom Slinom, Hrkalovickom, Koluvijom? Slina izneo milione u Grcku, ovo dvoje gostuju po nacionalnim frekvencijama. Sada ce i Vesara da im se pridruzi i da krcka milione na karirane sakoe i pantalonice.

Kokeza se kupa negde u parama.

Hocu reci, kakav kurac tuzilac i imunitet, sve ce to prekriti snjegovi i šaš. Ono sto je dobro je da se najzad probudila neka opozicija a i narod uz nju. Nece Vesic sam da padne, kada padnu, padaju svi.

• +1 1
  • Vojvodo,serdare 1