Popular Post pt 2.0 Posted 13 hours ago Popular Post Posted 13 hours ago (edited) 52 minutes ago, James Marshall said: Ali šta je fora generalno sa ovim brendovima koji prave ultra skupe a ultra ružne stvari, ajde kapiram ono odijela Bossova ili cipele ručno rađene od 2000 evra, talijanska koža, Brajtlinzi, ali ova Balensijaga sranja i nagorjele najke, pa jbt, ako je skupo neka makar i izgleda do jaja. Ovaj neki dan dijelio pljeke u nekom kao prsluku od 2000 evra, ne izgleda ništa bolje od mog iz devedesetih onog zelenog "Bears" što sad koristim za dane svinjokolja. Do čoveka je. Odeća može samo delimično da pomogne. On je psihofizički odvratan, hodajuća negacija kalokagatije. Njegova nova žena nije ružna, i isto je preskupo oblače, a opet večito deluje kao da tu nešto fali, ili kao da je umotana u draperiju. Fali stil i fali ličnost. Money can only take you this far. ON TOPIC: Ne smeju se gubiti iz vida žrtve iz novosadske tragedije. Sudjenje će trajati deceniju i duže. Moja 3 bedna sudjenja, pravnički kristalno jasna, evo gaze 4. godinu i kraj im se ne nazire. Ne zaboravite žrtve. Ako ih zaboravimo biće ih još. Edited 13 hours ago by pt 2.0 10
jezovuk Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 19 minutes ago, pbg12345 said: verovatno je nasao negde jeftinije veće svinje FTFY
harper lee Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) 17 minutes ago, pt 2.0 said: Do čoveka je. Odeća može samo delimično da pomogne. On je psihofizički odvratan, hodajuća negacija kalokgatije. Njegova nova žena nije ružna, i isto je preskupo oblače, a opet večito deluje kao da tu nešto fali, ili kao da je umotana u draperiju. Fali stil i fali ličnost. Money can only take you this far. Pre nekih petnaestak godina jos dok je retard bio mladji mimoisli smo se na ulici kod stare republicke skupstine gde je sad spomenik Nikolaju II i imao sam prilike izbliza da vidim kako izgleda. Osim sto je izuzetno visok sve drugo na njemu je nekako podnadulo, slampavo, nezdrave boje kozhe. Nosio je dobro skrojeno odelo i odlicne kozne cipele ali nekako je delovalo kao da ga je na silu obuklo. Za Seselja je ipak Apolon licno. Edited 13 hours ago by harper lee 2
Popular Post slepa živana Posted 13 hours ago Popular Post Posted 13 hours ago 3 hours ago, Lo Zingaro said: Uh, kad prebrodi sve ove nepravde, Vesara ce prvo do keve na klot grasak. miran pogačar je jutros na tviteru napisao Quote Vesića dovode iz stanice u Radničkoj sad u 9:45 h kod tužioca. Inače, Vesić je sinoć pre štrajka glađu pojeo veliku picu iz Tramontane, a zatim je jutros zvao hitnu pomoć. tramontana jebem ti život ovo je toliko glupo da je sigurno istinito ubice lažu ubice su i sve lažu ubice lažu 4 7
Popular Post Caligula Posted 12 hours ago Popular Post Posted 12 hours ago (edited) Ko nema stomak neka ne cita ovo ispod: svezi apdejt iz Paracina, gde je sahranjena nesrecna devojka kao petnaesta Vuciceva zrtva koja je umrla u Novom Sadu pre nekoliko dana. - SNS otvara most po treci put od nesrece, uz muziku (bilo je incidenata, neki ljudi su trubili i vikali na govna) - dan zalosti zbog smrti devojke u Paracinu odlozen da ne propadne slavlje za dan skole Djura Jaksic - gradsko komunalno pod hitno krenulo da sredjuje od korova i shuta groblje na kome je devojka trebala da bude sahranjena, valjda zbog novinara - mnogi ljudi su otisli na sahranu devojke, u zgradi opstine Paracin SNS pravio spiskove onih koji su u radno vreme otisli na sahranu Ja ne znam sta su Turci radili ovom narodu, ali ako ova govna prodju bez revansizma - ovo drustvo nema sanse. Edited 12 hours ago by Caligula 7 10
Eleniko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 4 minutes ago, Caligula said: Ja ne znam sta su Turci radili ovom narodu, ali ako ova govna prodju bez revansizma - ovo drustvo nema sanse. u poređenju sa ovim ništa, turski zulum znači da je morao da se plaća porez a srbinu to teško padalo to ti je sve rad srpske pravoslavne crkve, istorijske izmišljotine koje su počele od turaka a završile na kosovu ukratko, jebali su nas ružno a i dalje nas jebu. 4
James Marshall Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago mali oftopik, a zapravo nije https://spc.rs/molitveni-ispracaj-sluskinje-bozje-ksenije-nakic/ Quote Чин опела над телом новопрестављене слушкиње Божје Ксеније служио је, у Вазнесенском храму, Његова Светост Патријарх српски г. Порфирије. Светејшем Патријарху су саслуживали високопреосвећена господа митрополити бачки Иринеј, шумадијски Јован и нишки Арсеније; преосвећена господа епископи ваљевски Исихије, западноевропски Јустин, ремезијански Стефан, мохачки Дамаскин, топлички Петар и јенопољски Никон, као и свештенство више епархија Српске Православне Цркве. Inače gospođa je majka ovog domaćina, a priča se da mu je pravi tata zapravo bio blaženopočivši patrijarh Irinej Elem, za gospođu opelo drže patrijarh i 10 vladika, a za ove stradale biće neki pomenčić kad nađu slobodnog vremena. Patrijarh je kažu na dan nesreće i bio u NS ali je zapalio sa nekog banketa direktno kući. 1 1
Popular Post Eleniko Posted 12 hours ago Popular Post Posted 12 hours ago jebo im ja pas mater pravoslavnu govnarsku lopovčine, manipulatori, izvor svih zala u koje je potopljena srbija 13
Eleniko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 35 minutes ago, James Marshall said: mali oftopik, a zapravo nije https://spc.rs/molitveni-ispracaj-sluskinje-bozje-ksenije-nakic/ Inače gospođa je majka ovog domaćina, a priča se da mu je pravi tata zapravo bio blaženopočivši patrijarh Irinej Elem, za gospođu opelo drže patrijarh i 10 vladika, a za ove stradale biće neki pomenčić kad nađu slobodnog vremena. Patrijarh je kažu na dan nesreće i bio u NS ali je zapalio sa nekog banketa direktno kući. što samo meni da se sloši https://soundcloud.com/beseda/patrijarh-srpski-porfirije-beseda-na-opelu-ksenije-nakic-kulpin-20-11-2024 i soundcloud da crkne kad daju prostor ovima
Mel Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 39 minutes ago, Eleniko said: u poređenju sa ovim ništa, turski zulum znači da je morao da se plaća porez a srbinu to teško padalo to ti je sve rad srpske pravoslavne crkve, istorijske izmišljotine koje su počele od turaka a završile na kosovu ukratko, jebali su nas ružno a i dalje nas jebu. Ima kod Djilasa, poznatog komunistickog svestenika, nekih usputnih zabeleski o lokalnim Turcima u besudnoj zemlji. Recimo nesto kao danasnji Rusi pa na jos spida, e to su ti bili Turci. Kapiram naravno da kad se zive samo ti demokracki izvori, onda moze i ovako nesto da de lupi, al opet nije lepo.
giuseppe Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 hour ago, harper lee said: Za Seselja je ipak Apolon licno. Srpski napredak, 1991-2024
gsb Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) 7 minutes ago, Eleniko said: što samo meni da se sloši https://soundcloud.com/beseda/patrijarh-srpski-porfirije-beseda-na-opelu-ksenije-nakic-kulpin-20-11-2024 i soundcloud da crkne kad daju prostor ovima Pokusala sam... Ja kad cujem glas njegov, setim se onog "bednice, jadnice" u zenskom rodu dok kao argumentuje protiv rodno-senzitovnog jezika. Glup je i zao! Edited 11 hours ago by gsb 4 2
Recommended Posts