Godfrey Posted 17 hours ago Author Posted 17 hours ago Mediji pišu da je tek danas saslušanje. Pa šta kog đavola ovaj već štrajkuje glađu 2
SNARC Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 2 minutes ago, Godfrey said: Mediji pišu da je tek danas saslušanje. Pa šta kog đavola ovaj već štrajkuje glađu Covek koji cetvrt veka zivi najbolji od najboljih zivota, sve mu je dostupno, nije se umorio ili uprljao..Sad odjednom na momenat ostaje bez svega toga. Njemu je to skandalozno. Da sam Vucic, rekao bih mu "Aj ne sviraj qrcu i cuti tamo". 1
Lo Zingaro Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Uh, kad prebrodi sve ove nepravde, Vesara ce prvo do keve na klot grasak. 1
Venom Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Čisto sumnjam da stvarno štrajkuje glađu, ali mi nije jasno koja je ovo predstava i za koga. Bizarno je, Vesić zna da mu nikakav štrajk glađu ne pomaže ako ga je gazda uzeo na zub. S druge strane ako je predstava ne znam za koga je, jer koga boli uvo za Vesića, sve se plašim da će javnost da se uzbudi od toga kako je njemu. I ako je da pokaže javnosti da su za ozbiljno uhapšeni, malo su poranili. Jedan dan piše da nije uhapšen i da nema problema, drugi dan eskalacija nivo kita na panj. Možda je najbolje ne baviti se njihovim nebulozama. 7 1
villiem Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Lici da ne znaju sta tacno da urade, uhapsili su i sta sada. Neko tamo sedi, ne zna se ko, i smislja sta bi mogao danas da prodaje 3
James Marshall Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Nema šanse da je Vesić ovako nešto na svoju ruku radio. Ovo je još jedna od koski da skrenemo misli i da se rasipa pažnja. 7
kralj Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 4 minutes ago, Venom said: Čisto sumnjam da stvarno štrajkuje glađu, ali mi nije jasno koja je ovo predstava i za koga. Bizarno je, Vesić zna da mu nikakav štrajk glađu ne pomaže ako ga je gazda uzeo na zub. S druge strane ako je predstava ne znam za koga je, jer koga boli uvo za Vesića, sve se plašim da će javnost da se uzbudi od toga kako je njemu. I ako je da pokaže javnosti da su za ozbiljno uhapšeni, malo su poranili. Jedan dan piše da nije uhapšen i da nema problema, drugi dan eskalacija nivo kita na panj. Možda je najbolje ne baviti se njihovim nebulozama. A iznenadilo bi te da dovedu 39 autobusa ispred CZ i onda uzmu da prebrojavaju koga je bilo više: Free Vesić ekipe ili Free uhapšeni studenti po protestima? 1
jorma shparga Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) 57 minutes ago, nautilus said: Eh huda sudbo. 30 oktobra si ministar, imaš svoje botove, ljubavnice, kokain, člansku kartu udružena književnika i boriš se za kandidaturu za gradonačelnika a 22. novembra štrajkuješ glađu u CZu jer te je gazda žrtvovao da zaštiti Tomu Monu. ljubavnice ??? Edited 16 hours ago by jorma shparga 1
Eleniko Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago i šta, sad nam smeta kada štrajkuje glađu a žeđu, zna li neko nešto politička borba, ae bre
Popular Post napadaj Posted 15 hours ago Popular Post Posted 15 hours ago https://nova.rs/vesti/politika/uspon-i-pad-gorana-vesica-od-nudjenja-djilasu-preko-sluzenja-vucicu-do-hapsenja/ Na šta liči ovaj. Ko maturant koji se sam oblačio. 2 10
Popular Post James Marshall Posted 14 hours ago Popular Post Posted 14 hours ago Ali šta je fora generalno sa ovim brendovima koji prave ultra skupe a ultra ružne stvari, ajde kapiram ono odijela Bossova ili cipele ručno rađene od 2000 evra, talijanska koža, Brajtlinzi, ali ova Balensijaga sranja i nagorjele najke, pa jbt, ako je skupo neka makar i izgleda do jaja. Ovaj neki dan dijelio pljeke u nekom kao prsluku od 2000 evra, ne izgleda ništa bolje od mog iz devedesetih onog zelenog "Bears" što sad koristim za dane svinjokolja. 6 2 2 2
Eleniko Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 27 minutes ago, James Marshall said: dane svinjokolja. a ne zoveš drugare s foruma, a 2 1
Recommended Posts