Jump to content
IGNORED

Trazimo odgovornost za tragediju u Novom Sadu

Godfrey

Recommended Posts

Posted

Mediji pišu da je tek danas saslušanje.

Pa šta kog đavola ovaj već štrajkuje glađu

• Haha 2
Posted
2 minutes ago, Godfrey said:

Mediji pišu da je tek danas saslušanje.

Pa šta kog đavola ovaj već štrajkuje glađu

Covek koji cetvrt veka zivi najbolji od najboljih zivota, sve mu je dostupno, nije se umorio ili uprljao..Sad odjednom na momenat ostaje bez svega toga.

Njemu je to skandalozno. Da sam Vucic, rekao bih mu "Aj ne sviraj qrcu i cuti tamo".

• +1 1
Posted

Uh, kad prebrodi sve ove nepravde, Vesara ce prvo do keve na klot grasak.

443855_gn_f.jpg

• +1 1
Posted

Čisto sumnjam da stvarno štrajkuje glađu, ali mi nije jasno koja je ovo predstava i za koga. Bizarno je, Vesić zna da mu nikakav štrajk glađu ne pomaže ako ga je gazda uzeo na zub. S druge strane ako je predstava ne znam za koga je, jer koga boli uvo za Vesića, sve se plašim da će javnost da se uzbudi od toga kako je njemu. I ako je da pokaže javnosti da su za ozbiljno uhapšeni, malo su poranili. Jedan dan piše da nije uhapšen i da nema problema, drugi dan eskalacija nivo kita na panj.

Možda je najbolje ne baviti se njihovim nebulozama.

• +1 7
  • Hvala 1
Posted

Lici da ne znaju sta tacno da urade, uhapsili su i sta sada.

Neko tamo sedi, ne zna se ko, i smislja sta bi mogao danas da prodaje

• +1 3
Posted

Nema šanse da je Vesić ovako nešto na svoju ruku radio. Ovo je još jedna od koski da skrenemo misli i da se rasipa pažnja.

• +1 7
Posted
4 minutes ago, Venom said:

Čisto sumnjam da stvarno štrajkuje glađu, ali mi nije jasno koja je ovo predstava i za koga. Bizarno je, Vesić zna da mu nikakav štrajk glađu ne pomaže ako ga je gazda uzeo na zub. S druge strane ako je predstava ne znam za koga je, jer koga boli uvo za Vesića, sve se plašim da će javnost da se uzbudi od toga kako je njemu. I ako je da pokaže javnosti da su za ozbiljno uhapšeni, malo su poranili. Jedan dan piše da nije uhapšen i da nema problema, drugi dan eskalacija nivo kita na panj.

Možda je najbolje ne baviti se njihovim nebulozama.

A iznenadilo bi te da dovedu 39 autobusa ispred CZ i onda uzmu da prebrojavaju koga je bilo više: Free Vesić ekipe ili Free uhapšeni studenti po protestima?

• +1 1
Posted (edited)
57 minutes ago, nautilus said:

Eh huda sudbo. 30 oktobra si ministar, imaš svoje botove, ljubavnice, kokain, člansku kartu udružena književnika i boriš se za kandidaturu za gradonačelnika a 22. novembra štrajkuješ glađu u CZu jer te je gazda žrtvovao da zaštiti Tomu Monu.

ljubavnice :unsure::gospode::rolf: ???

Edited by jorma shparga
  • Haha 1
Posted

i šta, sad nam smeta kada štrajkuje glađu 

a žeđu, zna li neko nešto

politička borba, ae bre

Posted

Ove patike kad vidim prva mi asocijacija 

30 Rock Fellow Kids GIF by Peacock

• Haha 5
Posted