Popular Post radnik Posted Friday at 16:04 Popular Post Share Posted Friday at 16:04 11 mrtvih, najnovije 25 Link to comment
Popular Post gsb Posted Friday at 16:07 Popular Post Share Posted Friday at 16:07 (edited) Apsolutna vlast. Apsolutna odgovornost. Edited Friday at 16:07 by gsb 11 1 Link to comment
Mel Posted Friday at 16:07 Share Posted Friday at 16:07 28 minutes ago, Milosh76 said: Od drugara iz NS koji radi u Zeleznici... Taj deo što je pao nije renoviran i star je 60 god..... Stanica je radovima nekoliko godina....to se sve razdrndalo.... Ta nadsrešica je dugačka preko 50m i oslanjala se samo na zgradu.....debela je barem 50cm.....betončina....to je ogromna težina....i da to nisu obezbedili od pada? Samo jedna strana je "okačena" na zgradu stanice na nekoliko mesta....i visi!!! Ogromna tezina....visi 60 god... Neko je pomerio nesto, poremetio balans i cao... Na onom sajtu kazu Nova celicna nastresnica - sta je sad tacno? Link to comment
Miki_belavista Posted Friday at 16:08 Share Posted Friday at 16:08 4 minutes ago, radnik said: 11 mrtvih, najnovije uzas,sto puta sam isao tuda,NS je moj rodni grad. Link to comment
Popular Post duda Posted Friday at 16:09 Popular Post Share Posted Friday at 16:09 Beton je dobar na pritisak, čelik na istezanje. Znali su inženjeri pre 60 godina posao, iako nisu imali računare. Ovde čelične cevi nose nadstrešnicu, ne krov. One su na taj način izložene istezanju (što je i logično), ne pritisku. @pbg12345 Ovde je veliko pitanje šta se radilo na krovu i da li je prilikom tih radova došlo do nekog oslabljenja spojeva ili nešto slično. Ovo sad već lupam, ali zbilja ne mogu da dođem sebi da je sve tako istovremeno popustilo. 4 1 15 Link to comment
mire Posted Friday at 16:12 Share Posted Friday at 16:12 (edited) + koeficijent sigurnosti tada nije bilo zajebancije Edited Friday at 16:13 by mire 7 Link to comment
Milosh76 Posted Friday at 16:14 Share Posted Friday at 16:14 Građevinski inženjer Vladimir Tijanić izjavio je za N1 da je moguće da se tokom radova koji su vršeni unutar zgrade stanice u Novom Sadu desila neka promena u konstrukciji i da je to uzrokovalo i obrušavanje nadstrešnice. 2 1 Link to comment
mire Posted Friday at 16:15 Share Posted Friday at 16:15 šta, sekli najdeblju armaturu? ej, bre 1 Link to comment
Popular Post Choda Posted Friday at 16:15 Popular Post Share Posted Friday at 16:15 Polako postaje jasno da je u ovoj zemlji svaki dan ruski rulet, ali nazalost vecinski majndset ljudi je i dalje ma nece mene valjda. 20 Link to comment
radisa Posted Friday at 16:15 Share Posted Friday at 16:15 Desio se Nece Valjda.... Detalje necemo nikad saznati, verovatno... Neizmerno sam tužan i besan... 2 Link to comment
gsb Posted Friday at 16:16 Share Posted Friday at 16:16 4 minutes ago, duda said: Beton je dobar na pritisak, čelik na istezanje. Znali su inženjeri pre 60 godina posao, iako nisu imali računare. Ovde čelične cevi nose nadstrešnicu, ne krov. One su na taj način izložene istezanju (što je i logično), ne pritisku. @pbg12345 Ovde je veliko pitanje šta se radilo na krovu i da li je prilikom tih radova došlo do nekog oslabljenja spojeva ili nešto slično. Ovo sad već lupam, ali zbilja ne mogu da dođem sebi da je sve tako istovremeno popustilo. Komentar za jako malo ostecenja na krovu na spoju sa celicnim cevima? Kao da se spoju drzao na spenadlama i kao da ga nema... Ja to onako laicki Link to comment
Miki_belavista Posted Friday at 16:16 Share Posted Friday at 16:16 Just now, Choda said: Polako postaje jasno da je u ovoj zemlji svaki dan ruski rulet, ali nazalost vecinski majndset ljudi je i dalje ma nece mene valjda. pa sta drugo da rade,zivot u strahu nema smisla. vecina nas koji smo mogli smo se odselili. 2 Link to comment
Vapad Posted Friday at 16:19 Share Posted Friday at 16:19 6 minutes ago, Mel said: Na onom sajtu kazu Nova celicna nastresnica - sta je sad tacno? Prvo... ovo je užas, i ne znam šta još da kažem... A za pitanje, @Mel ali pre svega i na stručne kolege. Sa beobilda, skupljeni info, pre no što počnu da ribaju. Kažu ljudi da je ranije bilo samo šuplje ovo iznad ulaza, kao svetlarnici a da su oni stavili, ma šta tvrdili sada, neki mozaik i neko staklo sa konstrukcijom i to je ono što se vidi na paloj nastrešnici neki tamo procenjuju da je to drastično povećalo težinu i sve poremetilo. Nemam pojma. Šta mislite??? Nadam se da će svi odgovorni platiti, ne zatvorom, nego onako kako treba 1 1 6 Link to comment
Recommended Posts