James Marshall Posted November 20 Posted November 20 Sad može iz VD direktora da pređe u status direktora u ostavci, ne vidim problem da nastavi da radi brže jače bolje 1
Oniks Posted November 20 Posted November 20 Ne bi bilo loše ovima kojima su u VD statusu u skoro svim javnim ustanovama i preduzećima se obraćati i na neki način im isticati da su u tom statusu u milosti i nemilosti onog koji ih je imenovao, jer je postupak za smenu lakši. Naravno oni to znaju, ali nije lako mnogima ako slušaju da su sluge i da nemaju nezavisnost, pre ili ko neko će od njih pući. 1
ultra plasticni Posted November 20 Posted November 20 3 hours ago, Milosh76 said: Kako vd status moze da traje 4 godine? Sve se moze kad se hoce meni apelaciono vece u obrazlozenju napisalo da vd, koji je vd od 2017 do danas, nije razresen sa fukcije vd-a, tako da njegov pojedinacni akt proizvodi pravno dejstvo. inace, po zakonu, vd status prestaje po sili zakona nakon isteka 6 meseci od imenovanja na funkciju vda. bas mi danas stigla presuda 3
Ayatollah Posted November 20 Posted November 20 Ja i ne znam da li imamo bilo koju javnu ustanovu, javno preduzeće ili agenciju, a da nije u VD ili VF statusu. Čak su i sudovi u tom statusu. 5
Filozof manijak Posted November 20 Posted November 20 Direktorka moje firme je u VD statusu već 4 godine. Pa šta! 2
Chika Spale Posted November 21 Posted November 21 https://n1info.rs/vesti/uhapseno-11-osoba-zbog-pada-nadstresnice-na-zeleznickoj-stanici-u-novom-sadu/ 1 1
SNARC Posted November 21 Posted November 21 1 minute ago, Godfrey said: G.V.? Govno Vucicevo ? Odradis dva meseca pritvora..pa te pustimo da se branis sa slobode..pa te oslobodimo..i onda budes ambasador u zemlji Safari.. 1
Filozof manijak Posted November 21 Posted November 21 Ko će vama udovoljiti... ne valjaju vam ostavke, ne valjaju vam ni hapšenja... 1
simetrije Posted November 21 Posted November 21 2 minutes ago, yabadaba said: N. Š. Je onda Šurlan Jeste on, tvrdi jedan od glasnika Službe, portal "Republika"
radisa Posted November 21 Posted November 21 (edited) J.T. - Jelena Tanaković, VD... ko je onda A.D.? Zašto nema T.M.? Edited November 21 by radisa
Svemir Zeka Posted November 21 Posted November 21 (edited) Čula sam da je Vesić i Tanasković i Šurlan Edited November 21 by Svemir Zeka
Recommended Posts