Popular Post aram Posted November 17 Popular Post Posted November 17 pička im materina da im pička materina 14
MeanM@ Posted November 17 Posted November 17 12 minutes ago, Nikodije said: Bukvalno me srce boli, 24 godine, prelepa. Ja ne znam kako ovi ljudi žive sa tim. Eno ga kako, nosi pljeskavice umobolnik. Prokleti ološ 4
renne Posted November 17 Posted November 17 15 minutes ago, aram said: pička im materina da im pička materina 1
đorđe geprat Posted November 17 Posted November 17 44 minutes ago, Nikodije said: Bukvalno me srce boli, 24 godine, prelepa. Ja ne znam kako ovi ljudi žive sa tim. lagodno 6
Mil@n Posted November 17 Posted November 17 53 minutes ago, Nikodije said: Bukvalno me srce boli, 24 godine, prelepa. Ja ne znam kako ovi ljudi žive sa tim. Onda će neko da kaže pustite medenog da nam ovde kenja i pripoveda i relativizuje sva ova sranja koja nam se svaki dan dešavaju. Svi su jebeni saučesnici, svako ko ih posle ovakvih stvari, i Jovanjice i Helikoptera i Savamale i Krušika i 2 minuta sa naplatne rampe i da ne nabrajam dalje - ne odjebe istog momenta nije ništa bolji od njih i što se mene tiče želim im sve najgore svima. Da pre svega na svojoj koži osete posledice svojih glasova i političkih izbora. 3 1
Svemir Zeka Posted November 17 Posted November 17 Užas, gde se ti obračunavaš i na koji način način s ljudima koje ne mirišeš 1
Mil@n Posted November 17 Posted November 17 (edited) 3 minutes ago, Svemir Zeka said: Užas, gde se ti obračunavaš i na koji način način s ljudima koje ne mirišeš Veći ili manji užas od 15 mrtvih zbog ovih govana smrdljivih na vlasti i njihovih podanika? Do explain. Zezam se, ne moraš, ravno me zabole šta misliš o tome. Edit: post nije nikakvo obračunavanje sa onima sa kojima si ti standardno umislila da je obračunavanje. Jebe te paranoja, no nije ni prvi put. Edited November 17 by Mil@n 1
Svemir Zeka Posted November 17 Posted November 17 Paranoja? Šta je danas pisano tamo dole ceo dan? I ti odmah da iskoristiš.taj argument, u ovakvoj priči ubacuješ priču za medenog?
bejzbolka Posted November 17 Posted November 17 Ko je sa foruma arhitekta Maldini, nek se sam prijavi. Čovek čita PPP po ceo dan. Prvo je izneo teoriju o kockama sa krova koja je potekla sa foruma, a sada u Utisku nedelje iznosi i teoriju da su kocke služile za reklame, isto sa foruma.
Mil@n Posted November 17 Posted November 17 Just now, Svemir Zeka said: Paranoja? Šta je danas pisano tamo dole ceo dan? I ti odmah da iskoristiš.taj argument, u ovakvoj priči ubacuješ priču za medenog? Nije bitan medeni niti ko ga je branio, ni u malom mozgu mi nije bio niko od njih kad sam napisao post. Bitno je da nam takvi ljudi ne trebaju ovde, to je poenta. Meni lično ne trebaju, a drago mi je da je moderacija iznela isti stav. Prosto, kada se ovako nešto desi, stoti put, ne mogu da ne pomislim i na sve te ljude koji besramno ignorišu sva ova sranja koja nam se dešavaju i i dalje ih podržavaju, glasaju, relativizuju njihove gadosti koje svakodnevno čine. 2 1
Popular Post cedo Posted November 17 Popular Post Posted November 17 (edited) devojka je studirala kineski, igrala kosarku, iz paracina bila kod momka u novom sadu i vracala se kuci zivela zivot, ali ne mozes to u lopovskoj srbiji pocivaj u miru Edited November 17 by cedo 1 15
Caligula Posted November 17 Posted November 17 (edited) 2 hours ago, igoraki said: Preminula devojka teško povređena u padu nadstrešnice u Novom Sadu Jedna od troje pacijenata teško povređenih usled obrušavanja nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu preminula je danas u 15 časova u Kliničkom centru Vojvodine, rekla je za Tanjug v.d. direktora Kliničkog centra Vojvodine dr Vesna Turkulov. Moji Paracinci dele vest i idu da pale svece na trgu, kako vidim na FB Idemo dalje, sve OK, bice jako tesko utvrditi odgovornost sto rece balava bolestina onomad. On je zapravo pickin dim u odnosu na gromoglasno cutanje majmuna koji su oko njega. Trpaj pare u dzepove i cuti, nece ovo zlo otici bez da naprave krvoprolice ovde. Jedino sto me tesi je da ce pobednik biti u fazonu revansizma jer drugacije na zalost ne moze. Mnogo su nas unazadili. Edited November 17 by Caligula 1 2
Djuro Posted November 17 Posted November 17 3 minutes ago, Caligula said: Moji Paracinci dele vest i idu da pale svece na trgu, kako vidim na FB Idemo dalje, sve OK, bice jako tesko utvrditi odgovornost sto rece balava bolestina onomad. On je zapravo pickin dim u odnosu na gromoglasno cutanje majmuna koji su oko njega. Trpaj pare u dzepove i cuti, nece ovo zlo otici bez da naprave krvoprolice ovde. Jedino sto me tesi je da ce pobednik biti u fazonu revansizma jer drugacije na zalost ne moze. Mnogo su nas unazadili. sta kazu paracinci, jel se zna sta je sa njenim roditeljima/porodicom? kako to da niko od roditelja/clanova porodice/prijatelja povredjene dece jos uvek nigde nije izasao u javnost?
Popular Post Caligula Posted November 17 Popular Post Posted November 17 (edited) 1 hour ago, Djuro said: sta kazu paracinci, jel se zna sta je sa njenim roditeljima/porodicom? kako to da niko od roditelja/clanova porodice/prijatelja povredjene dece jos uvek nigde nije izasao u javnost? Ranije sam bio u fazonu "da se to mom detetu desi jebo bi im mater" Sada, kada imam dete - mislim da bi imao mnogo drugacije brige i prioritete od proste osvete ili javnog delovanja. Mozda za mesec ili tri posle gubitka, ali ne umem da zamislim sta je u glavama ovih roditelja danas. Ne znam koliko razorna tuga i bes mogu da idu zajedno - mozda i mogu, ne umem da ocenim. Ja bih verovatno bio sledjen, paralizovan. Edited November 17 by Caligula 11
Popular Post dvb-t manijak Posted November 17 Popular Post Posted November 17 Nije mi dobro posle ovog teksta. Iako ne poznajem ni autorku ni jadnu devojku sa najlepšim osmehom. nek ide sve u pičku materinu 3 9
Recommended Posts