Jump to content
IGNORED

Trazimo odgovornost za tragediju u Novom Sadu

Godfrey

Recommended Posts

Posted
12 minutes ago, Nikodije said:

Bukvalno me srce boli, 24 godine, prelepa. Ja ne znam kako ovi ljudi žive sa tim.

Eno ga kako, nosi pljeskavice umobolnik. Prokleti ološ

• +1 4
Posted
15 minutes ago, aram said:

pička im materina da im pička materina

• +1 1
Posted
44 minutes ago, Nikodije said:

Bukvalno me srce boli, 24 godine, prelepa. Ja ne znam kako ovi ljudi žive sa tim.

lagodno

• +1 6
Posted
53 minutes ago, Nikodije said:

Onda će neko da kaže pustite medenog da nam ovde kenja i pripoveda i relativizuje sva ova sranja koja nam se svaki dan dešavaju. 

Svi su jebeni saučesnici, svako ko ih posle ovakvih stvari, i Jovanjice i Helikoptera i Savamale i Krušika i 2 minuta sa naplatne rampe i da ne nabrajam dalje - ne odjebe istog momenta nije ništa bolji od njih i što se mene tiče želim im sve najgore svima. Da pre svega na svojoj koži osete posledice svojih glasova i političkih izbora.

• +1 3
  • -1 1
Posted

Užas, gde se ti obračunavaš i na koji način način s ljudima koje ne mirišeš

• -1 1
Posted (edited)
3 minutes ago, Svemir Zeka said:

Užas, gde se ti obračunavaš i na koji način način s ljudima koje ne mirišeš

Veći ili manji užas od 15 mrtvih zbog ovih govana smrdljivih na vlasti i njihovih podanika?

Do explain.

Zezam se, ne moraš, ravno me zabole šta misliš o tome. 

Edit: post nije nikakvo obračunavanje sa onima sa kojima si ti standardno umislila da je obračunavanje. Jebe te paranoja, no nije ni prvi put. 

Edited by Mil@n
  • +1 1
Posted

Paranoja? Šta je danas pisano tamo dole ceo dan? I ti odmah da iskoristiš.taj argument, u ovakvoj priči ubacuješ priču za medenog? 

Posted

Ko je sa foruma arhitekta Maldini, nek se sam prijavi. Čovek čita PPP po ceo dan. Prvo je izneo teoriju o kockama sa krova koja je potekla sa foruma, a sada u Utisku nedelje iznosi i teoriju da su kocke služile za reklame, isto sa foruma.

Posted
Just now, Svemir Zeka said:

Paranoja? Šta je danas pisano tamo dole ceo dan? I ti odmah da iskoristiš.taj argument, u ovakvoj priči ubacuješ priču za medenog? 

Nije bitan medeni niti ko ga je branio, ni u malom mozgu mi nije bio niko od njih kad sam napisao post. 

Bitno je da nam takvi ljudi ne trebaju ovde, to je poenta. Meni lično ne trebaju, a drago mi je da je moderacija iznela isti stav.

Prosto, kada se ovako nešto desi, stoti put, ne mogu da ne pomislim i na sve te ljude koji besramno ignorišu sva ova sranja koja nam se dešavaju i i dalje ih podržavaju, glasaju, relativizuju njihove gadosti koje svakodnevno čine. 

• +1 2
  • Hvala 1
Posted (edited)
2 hours ago, igoraki said:

Preminula devojka teško povređena u padu nadstrešnice u Novom Sadu

Jedna od troje pacijenata teško povređenih usled obrušavanja nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu preminula je danas u 15 časova u Kliničkom centru Vojvodine, rekla je za Tanjug v.d. direktora Kliničkog centra Vojvodine dr Vesna Turkulov.

Moji Paracinci dele vest i idu da pale svece na trgu, kako vidim na FB

Idemo dalje, sve OK, bice jako tesko utvrditi odgovornost sto rece balava bolestina onomad. On je zapravo pickin dim u odnosu na gromoglasno cutanje majmuna koji su oko njega. Trpaj pare u dzepove i cuti, nece ovo zlo otici bez da naprave krvoprolice ovde. Jedino sto me tesi je da ce pobednik biti u fazonu revansizma jer drugacije na zalost ne moze. Mnogo su nas unazadili.

Edited by Caligula
  • +1 1
  • Tužno 2
Posted
3 minutes ago, Caligula said:

Moji Paracinci dele vest i idu da pale svece na trgu, kako vidim na FB

Idemo dalje, sve OK, bice jako tesko utvrditi odgovornost sto rece balava bolestina onomad. On je zapravo pickin dim u odnosu na gromoglasno cutanje majmuna koji su oko njega. Trpaj pare u dzepove i cuti, nece ovo zlo otici bez da naprave krvoprolice ovde. Jedino sto me tesi je da ce pobednik biti u fazonu revansizma jer drugacije na zalost ne moze. Mnogo su nas unazadili.

sta kazu paracinci,
jel se zna sta je sa njenim roditeljima/porodicom?

kako to da niko od roditelja/clanova porodice/prijatelja povredjene dece jos uvek nigde nije izasao u javnost?