Popular Post aram Posted Sunday at 19:40 Popular Post Posted Sunday at 19:40 pička im materina da im pička materina 14
MeanM@ Posted Sunday at 19:46 Posted Sunday at 19:46 12 minutes ago, Nikodije said: Bukvalno me srce boli, 24 godine, prelepa. Ja ne znam kako ovi ljudi žive sa tim. Eno ga kako, nosi pljeskavice umobolnik. Prokleti ološ 4
renne Posted Sunday at 19:55 Posted Sunday at 19:55 15 minutes ago, aram said: pička im materina da im pička materina 1
đorđe geprat Posted Sunday at 20:13 Posted Sunday at 20:13 44 minutes ago, Nikodije said: Bukvalno me srce boli, 24 godine, prelepa. Ja ne znam kako ovi ljudi žive sa tim. lagodno 6
Mil@n Posted Sunday at 20:25 Posted Sunday at 20:25 53 minutes ago, Nikodije said: Bukvalno me srce boli, 24 godine, prelepa. Ja ne znam kako ovi ljudi žive sa tim. Onda će neko da kaže pustite medenog da nam ovde kenja i pripoveda i relativizuje sva ova sranja koja nam se svaki dan dešavaju. Svi su jebeni saučesnici, svako ko ih posle ovakvih stvari, i Jovanjice i Helikoptera i Savamale i Krušika i 2 minuta sa naplatne rampe i da ne nabrajam dalje - ne odjebe istog momenta nije ništa bolji od njih i što se mene tiče želim im sve najgore svima. Da pre svega na svojoj koži osete posledice svojih glasova i političkih izbora. 3 1
Svemir Zeka Posted Sunday at 20:29 Posted Sunday at 20:29 Užas, gde se ti obračunavaš i na koji način način s ljudima koje ne mirišeš 1
Mil@n Posted Sunday at 20:32 Posted Sunday at 20:32 (edited) 3 minutes ago, Svemir Zeka said: Užas, gde se ti obračunavaš i na koji način način s ljudima koje ne mirišeš Veći ili manji užas od 15 mrtvih zbog ovih govana smrdljivih na vlasti i njihovih podanika? Do explain. Zezam se, ne moraš, ravno me zabole šta misliš o tome. Edit: post nije nikakvo obračunavanje sa onima sa kojima si ti standardno umislila da je obračunavanje. Jebe te paranoja, no nije ni prvi put. Edited Sunday at 20:33 by Mil@n 1
Svemir Zeka Posted Sunday at 20:36 Posted Sunday at 20:36 Paranoja? Šta je danas pisano tamo dole ceo dan? I ti odmah da iskoristiš.taj argument, u ovakvoj priči ubacuješ priču za medenog?
bejzbolka Posted Sunday at 20:38 Posted Sunday at 20:38 Ko je sa foruma arhitekta Maldini, nek se sam prijavi. Čovek čita PPP po ceo dan. Prvo je izneo teoriju o kockama sa krova koja je potekla sa foruma, a sada u Utisku nedelje iznosi i teoriju da su kocke služile za reklame, isto sa foruma.
Mil@n Posted Sunday at 20:38 Posted Sunday at 20:38 Just now, Svemir Zeka said: Paranoja? Šta je danas pisano tamo dole ceo dan? I ti odmah da iskoristiš.taj argument, u ovakvoj priči ubacuješ priču za medenog? Nije bitan medeni niti ko ga je branio, ni u malom mozgu mi nije bio niko od njih kad sam napisao post. Bitno je da nam takvi ljudi ne trebaju ovde, to je poenta. Meni lično ne trebaju, a drago mi je da je moderacija iznela isti stav. Prosto, kada se ovako nešto desi, stoti put, ne mogu da ne pomislim i na sve te ljude koji besramno ignorišu sva ova sranja koja nam se dešavaju i i dalje ih podržavaju, glasaju, relativizuju njihove gadosti koje svakodnevno čine. 2 1
Popular Post cedo Posted Sunday at 20:39 Popular Post Posted Sunday at 20:39 (edited) devojka je studirala kineski, igrala kosarku, iz paracina bila kod momka u novom sadu i vracala se kuci zivela zivot, ali ne mozes to u lopovskoj srbiji pocivaj u miru Edited Sunday at 20:40 by cedo 1 15
Caligula Posted Sunday at 20:55 Posted Sunday at 20:55 (edited) 2 hours ago, igoraki said: Preminula devojka teško povređena u padu nadstrešnice u Novom Sadu Jedna od troje pacijenata teško povređenih usled obrušavanja nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu preminula je danas u 15 časova u Kliničkom centru Vojvodine, rekla je za Tanjug v.d. direktora Kliničkog centra Vojvodine dr Vesna Turkulov. Moji Paracinci dele vest i idu da pale svece na trgu, kako vidim na FB Idemo dalje, sve OK, bice jako tesko utvrditi odgovornost sto rece balava bolestina onomad. On je zapravo pickin dim u odnosu na gromoglasno cutanje majmuna koji su oko njega. Trpaj pare u dzepove i cuti, nece ovo zlo otici bez da naprave krvoprolice ovde. Jedino sto me tesi je da ce pobednik biti u fazonu revansizma jer drugacije na zalost ne moze. Mnogo su nas unazadili. Edited Sunday at 20:56 by Caligula 1 2
Djuro Posted Sunday at 21:00 Posted Sunday at 21:00 3 minutes ago, Caligula said: Moji Paracinci dele vest i idu da pale svece na trgu, kako vidim na FB Idemo dalje, sve OK, bice jako tesko utvrditi odgovornost sto rece balava bolestina onomad. On je zapravo pickin dim u odnosu na gromoglasno cutanje majmuna koji su oko njega. Trpaj pare u dzepove i cuti, nece ovo zlo otici bez da naprave krvoprolice ovde. Jedino sto me tesi je da ce pobednik biti u fazonu revansizma jer drugacije na zalost ne moze. Mnogo su nas unazadili. sta kazu paracinci, jel se zna sta je sa njenim roditeljima/porodicom? kako to da niko od roditelja/clanova porodice/prijatelja povredjene dece jos uvek nigde nije izasao u javnost?
Popular Post Caligula Posted Sunday at 22:12 Popular Post Posted Sunday at 22:12 (edited) 1 hour ago, Djuro said: sta kazu paracinci, jel se zna sta je sa njenim roditeljima/porodicom? kako to da niko od roditelja/clanova porodice/prijatelja povredjene dece jos uvek nigde nije izasao u javnost? Ranije sam bio u fazonu "da se to mom detetu desi jebo bi im mater" Sada, kada imam dete - mislim da bi imao mnogo drugacije brige i prioritete od proste osvete ili javnog delovanja. Mozda za mesec ili tri posle gubitka, ali ne umem da zamislim sta je u glavama ovih roditelja danas. Ne znam koliko razorna tuga i bes mogu da idu zajedno - mozda i mogu, ne umem da ocenim. Ja bih verovatno bio sledjen, paralizovan. Edited Sunday at 22:13 by Caligula 11
Popular Post dvb-t manijak Posted Sunday at 23:17 Popular Post Posted Sunday at 23:17 Nije mi dobro posle ovog teksta. Iako ne poznajem ni autorku ni jadnu devojku sa najlepšim osmehom. nek ide sve u pičku materinu 3 9
Recommended Posts