giuseppe Posted November 15 Posted November 15 (edited) Ok, fair enough. Svakako je neaktivnost mainstream opozicije ka široj publici nažalost primetna i uobičajena. Ja mpr nisam imao pojma da se išta dešava, a trudim se da znam koliko god mogu. U nedelju blokiramo raskrsnicu opet na 6h zbog STAV i SVIĆE. Nula ostalih Edited November 15 by giuseppe 2
pt 2.0 Posted November 15 Posted November 15 2 minutes ago, giuseppe said: U nedelju blokiramo raskrsnicu opet na 6h zbog STAV i SVIĆE. Nula ostalih videla. od 12-18h. bila bih tamo, ali sam se 2.x u 3-4 nedelje razbolela ko pas. 1
giuseppe Posted November 15 Posted November 15 40 minutes ago, Hamlet Strašni said: За посету у притвору потребна је дозвола Verovatno je slično svuda, ali koliko su se meni svi ikada: sudovi, advokati, branioci, veštaci, članovi, stavovi, sudije, svedoci, you name it... Zgadili zauvek u ovoj imitaciji od države. Za svaku nepodopštinu će radikali naći član 3 stav 18, za svaku smrt član 7 stav 80, sve će zauvek obesmisliti, jer su napravili državu svojih radikalskih snova. Proizvode pravnike i ti nam se uredno svi useravaju u živote - ali miko fo, skroz po zakonu. Mrzim i pravo i pravnike. Nateralo me. Jedino svetlo ikad se naziralo kad je Jugoslaviju vodio INŽENJER. 1
Hamlet Strašni Posted November 15 Posted November 15 Jebao me pas što pokušavam da normalno razgovaram. 4 3
giuseppe Posted November 15 Posted November 15 To što je pravnicima normalno, normalnom svetu nije. Nema stvarno veze sa tobom, samo mi se esnaf ogadio.
namenski Posted November 15 Posted November 15 10 minutes ago, giuseppe said: Mrzim i pravo i pravnike. Nateralo me. A 'oces pravnu drzavu? E, do kurca... 1
namenski Posted November 15 Posted November 15 7 minutes ago, giuseppe said: To što je pravnicima normalno normalnom svetu nije... Super, ako se slucajno, ne daj boze, u borbi za slobodutm ogrebes privodjenje ili pritvor, zovi INZENJERA... Nego, bice da si se ipak malo zaneo, a? 1
ultra plasticni Posted November 15 Posted November 15 20 minutes ago, giuseppe said: Verovatno je slično svuda, ali koliko su se meni svi ikada: sudovi, advokati, branioci, veštaci, članovi, stavovi, sudije, svedoci, you name it... Zgadili zauvek u ovoj imitaciji od države. Za svaku nepodopštinu će radikali naći član 3 stav 18, za svaku smrt član 7 stav 80, sve će zauvek obesmisliti, jer su napravili državu svojih radikalskih snova. Proizvode pravnike i ti nam se uredno svi useravaju u živote - ali miko fo, skroz po zakonu. Mrzim i pravo i pravnike. Nateralo me. Jedino svetlo ikad se naziralo kad je Jugoslaviju vodio INŽENJER. ja sam gledao neku americku seriju, gde novinar heralda ide da poseti sina od klinta istvuda u baby alcatraz, regularno sa ostalim robijasima ide u dzubaju na rucak, ono tacna i sve zakljucno sa cizkejkom, vodi intervjue, slikaju se, igraju sah, gledaju tv, pa onda novinaru u posetu dolazi supruga i donosi mu 2x dablciz... al jebena srbija
giuseppe Posted November 15 Posted November 15 (edited) @namenski Svakako ću zavisiti od radikalskog suda, mogu zvati i morsko prase, sa istim ishodom. See: svi uhapšeni. Edited November 15 by giuseppe
namenski Posted November 15 Posted November 15 2 minutes ago, giuseppe said: Ne znam ni šta je to. Jel ti znaš? E, mani se fraza... Nego bolje neguj nekog advokata da ti se nadje u nevolji, kaze se da od bede, zatvora i bolesti niko nije siguran...
namenski Posted November 15 Posted November 15 2 minutes ago, giuseppe said: @namenski Svakako ću zavisiti od radikalskog suda, mogu zvati i morsko prase, sa istim ishodom. See: svi uhapšeni. Ipak ti advokata, poslusaj me...
namenski Posted November 15 Posted November 15 1 minute ago, giuseppe said: See above, morsko prase imam, efekat isti. Sto bi Hamlet rek'o: koji je meni kurac... Noćka...
giuseppe Posted November 16 Posted November 16 E sad, lako je tako. Zašto to ne bismo prodiskutovali? Meni npr smeta što se ceo advokatski esnaf pretvara da je ovo pravna država, a svi savršeno dobro znaju da će se presude donositi kako radikali kažu. Da li su oni u tom imaginarijumu, pošto sve ovo znaju, samo glumci ili saučesnici? Pošto su fino plaćeni za svoje uloge, a znaju za celu mimikriju jer imaju tri unakrst, ja bih rekao da su saučesnici?
Recommended Posts