Jump to content
IGNORED

Trazimo odgovornost za tragediju u Novom Sadu

Godfrey

Recommended Posts

Posted (edited)

Ok, fair enough.

Svakako je neaktivnost mainstream opozicije ka široj publici nažalost primetna i uobičajena. Ja mpr nisam imao pojma da se išta dešava, a trudim se da znam koliko god mogu.

U nedelju blokiramo raskrsnicu opet na 6h zbog STAV i SVIĆE. Nula ostalih 

Edited by giuseppe
  • +1 2
Posted
2 minutes ago, giuseppe said:

U nedelju blokiramo raskrsnicu opet na 6h zbog STAV i SVIĆE. Nula ostalih 

videla. od 12-18h.

bila bih tamo, ali sam se 2.x u 3-4 nedelje razbolela ko pas.

• Tužno 1
Posted
40 minutes ago, Hamlet Strašni said:

За посету у притвору потребна је дозвола

Verovatno je slično svuda, ali koliko su se meni svi ikada: sudovi, advokati, branioci, veštaci, članovi, stavovi, sudije, svedoci, you name it... Zgadili zauvek u ovoj imitaciji od države. Za svaku nepodopštinu će radikali naći član 3 stav 18, za svaku smrt član 7 stav 80, sve će zauvek obesmisliti, jer su napravili državu svojih radikalskih snova. Proizvode pravnike i ti nam se uredno svi useravaju u živote - ali miko fo, skroz po zakonu.

Mrzim i pravo i pravnike. Nateralo me.

Jedino svetlo ikad se naziralo kad je Jugoslaviju vodio INŽENJER.

• +1 1
Posted

Jebao me pas što pokušavam da normalno razgovaram. 

• +1 4
  • Haha 3
Posted

To što je pravnicima normalno, normalnom svetu nije.

Nema stvarno veze sa tobom, samo mi se esnaf ogadio.

Posted
10 minutes ago, giuseppe said:

A 'oces pravnu drzavu?

E, do kurca... :isuse:

• Haha 1
Posted

Ne znam ni šta je to. Jel ti znaš?

Posted
7 minutes ago, giuseppe said:

To što je pravnicima normalno normalnom svetu nije...

Super, ako se slucajno, ne daj boze, u borbi za slobodutm ogrebes privodjenje ili pritvor, zovi INZENJERA... :D

Nego, bice da si se ipak malo zaneo, a?

• +1 1
Posted
20 minutes ago, giuseppe said:

Verovatno je slično svuda, ali koliko su se meni svi ikada: sudovi, advokati, branioci, veštaci, članovi, stavovi, sudije, svedoci, you name it... Zgadili zauvek u ovoj imitaciji od države. Za svaku nepodopštinu će radikali naći član 3 stav 18, za svaku smrt član 7 stav 80, sve će zauvek obesmisliti, jer su napravili državu svojih radikalskih snova. Proizvode pravnike i ti nam se uredno svi useravaju u živote - ali miko fo, skroz po zakonu.

Jedino svetlo ikad se naziralo kad je Jugoslaviju vodio INŽENJER.

ja sam gledao neku americku seriju, gde novinar heralda ide da poseti sina od klinta istvuda u baby alcatraz, regularno sa ostalim robijasima ide u dzubaju na rucak, ono tacna i sve zakljucno sa cizkejkom, vodi intervjue, slikaju se, igraju sah, gledaju tv, pa onda novinaru u posetu dolazi supruga i donosi mu 2x dablciz... 

al jebena srbija

Posted (edited)

@namenski Svakako ću zavisiti od radikalskog suda, mogu zvati i morsko prase, sa istim ishodom. See: svi uhapšeni.

Edited by giuseppe
Posted

Ne znam ni šta je to. Jel ti znaš?

E, mani se fraza...

Nego bolje neguj nekog advokata da ti se nadje u nevolji, kaze se da od bede, zatvora i bolesti niko nije siguran... :D

Posted

@namenski Svakako ću zavisiti od radikalskog suda, mogu zvati i morsko prase, sa istim ishodom. See: svi uhapšeni.

Ipak ti advokata, poslusaj me...

Posted

See above, morsko prase imam, efekat isti.

Posted
1 minute ago, giuseppe said:

See above, morsko prase imam, efekat isti.

Sto bi Hamlet rek'o: koji je meni kurac... :D

Noćka...

Posted

E sad, lako je tako. Zašto to ne bismo prodiskutovali? Meni npr smeta što se ceo advokatski esnaf pretvara da je ovo pravna država, a svi savršeno dobro znaju da će se presude donositi kako radikali kažu. Da li su oni u tom imaginarijumu, pošto sve ovo znaju, samo glumci ili saučesnici? Pošto su fino plaćeni za svoje uloge, a znaju za celu mimikriju jer imaju tri unakrst, ja bih rekao da su saučesnici?