slepa živana Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago ljudi, ješić opsovao u etar šta ćemo sad da radimo? 1 6 Link to comment
ragasto Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Treba napraviti specijalnu emisiju o vulgarnom izražavanju. 2 Link to comment
Ratamahatta Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 14 minutes ago, slepa živana said: ljudi, ješić opsovao u etar šta ćemo sad da radimo? Alal mu kurac! Treba svi tako uvek. I ona bakuta sto kaze da ce dobiti po picki je carica isto. Ko ne psuje nije covek 6 1 3 Link to comment
Tsai Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Sad sam tek ispratio celu situaciju sa Jesicem. Svaka mu cast, bas me je kupio ovim potezom. Malo ko bi od politicara to uradio, ako iko. 1 Link to comment
Mil@n Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 1 hour ago, slepa živana said: ljudi, ješić opsovao u etar šta ćemo sad da radimo? Samo da ne postane aktivan na protestima, ne trebaju nam ti što psuju. 2 Link to comment
copkillah Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 1 hour ago, Tsai said: Sad sam tek ispratio celu situaciju sa Jesicem. Svaka mu cast, bas me je kupio ovim potezom. Malo ko bi od politicara to uradio, ako iko. meni je neko vreme išao na kurac, ali sad se resetovao na rispekt. 2 Link to comment
Ratamahatta Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Ubaceni element Pa zar nije mogao da kaze lebac im sunkin ili sto mu gromova, ovo je stvarno degutantno 2 Link to comment
nautilus Posted 31 minutes ago Share Posted 31 minutes ago 4 hours ago, MeanM@ said: Kakva crna upotrebna, ko zna koji procenat objekta je nedovrsen, kako su definisali faze uvodjenja u upotrebu. To samo neke kerefeke mogu da prodju po nekim politicki definisanim funkc delovima. Jutros izbegavajuci guzvu prodjoh pored s one druge strane ka autoputu, goli beton. Imamo na delu klasicno izvrgavanje ruglu svake smislene procedure i posla. Jer su to sad sve braća burazeri kojima se može. Nova zgrada urgentnog je u danima nakon otvaranja bila 50% nedovrsena po pitanju enterijera. Oni su predali zahtev za upotrebnu dozvolu i odbačen je. 1 Link to comment
Hamlet Strašni Posted 26 minutes ago Share Posted 26 minutes ago 35 minutes ago, copkillah said: meni je neko vreme išao na kurac, ali sad se resetovao na rispekt. Pa on je takav lik. Hejter je i kontras po sklopu licnosti ali je ovako gotivan i sposoban lik. Link to comment
gsb Posted 13 minutes ago Share Posted 13 minutes ago 2 minutes ago, Eleniko said: + je zatucan grobar Meni kad kazes grobar, ja pomislim Toma. 1 Link to comment
Recommended Posts