copkillah Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 3 minutes ago, April said: Plus milion Čemu postoji identifikacija ako nije vidljiva? Imaš broj koji pamtiš da bi znao s kim pričaš. Ako nije vidljiv, to je automatski razlog za suspenziju. Neverovatno da svi prelaze preko procedure. mislim da to advokati momka, a i Ješića, sigurno neće iskulirati ja sad ne znam kako se to tačno tretira, tj koja je težina toga, ali sam uveren da je nezakonit 2 Link to comment
MeanM@ Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 8 minutes ago, April said: Plus milion Čemu postoji identifikacija ako nije vidljiva? Imaš broj koji pamtiš da bi znao s kim pričaš. Ako nije vidljiv, to je automatski razlog za suspenziju. Neverovatno da svi prelaze preko procedure. Koje procedure, zivimo u drzavi koja je rob DB sluzbi. I to se nece nikad promeniti. Bio jedan pokusaj i znamo kako se zavrsio. Link to comment
April Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 9 minutes ago, MeanM@ said: Koje procedure, zivimo u drzavi koja je rob DB sluzbi. I to se nece nikad promeniti. Bio jedan pokusaj i znamo kako se zavrsio. Ne bi verovao, ali policija za ovakve proceduralne greške redovno gubi na sudu. Recimo, siroti drajveri u policiji iz svog džepa plaćaju prekršaje na intervencijama i gube bodove kao i ostali građani. Zato čekam reakciju opozicije i njihove pravne službe. Imam osećaj da pokušavaju da trguju sa policijom što je dokaz slabosti i odsustva ideje. 2 Link to comment
Bambula Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 1 hour ago, copkillah said: mislim da to advokati momka, a i Ješića, sigurno neće iskulirati ja sad ne znam kako se to tačno tretira, tj koja je težina toga, ali sam uveren da je nezakonit Dovoljno za prinudan godišnji jedini izuzetak je ako je krivično delo u toku ili ako otkrivanje identiteta 'ometa izvršenje zakonitog cilja" i na to se MUP oduvek vadio, kad su u pitanju operativci u civilu. Mada ovde je lice već lišeno slobode i time je prestalo vršenje krivičnog dela/prekršaja od strane tog lica, dakle službenik je dužan da na vidljivom mestu istakne službenu legitimaciju. Ono maskiranje kapuljačom je svakako mimo zakona i pravila službe, zna se kako policijski službenik sakriva svoj identitet i kada to radi, za to mora da postoji naredba i opravdani razlozi. Ješić nema šta da brine jer ovo nije napad na službeno lice. 3 2 Link to comment
Caligula Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Ma prave predstavu da ovce zaborave 14 ubijenih. Kakav Jesic i kazna, na osnovu cega 1 1 Link to comment
Recommended Posts