Popular Post pt 2.0 Posted Friday at 14:27 Popular Post Share Posted Friday at 14:27 "Imam pitanje za vlast, za one koji su vodili radove i za one koji vode železničku stanicu - da li su dobili pitanja od građana pre nedelju dana? Pojedini građani izjavili su da su slali upit i govorili da je napukla zgrada, da ima oštećenja, i pitali šta će da urade po tom pitanju. Očigledno da nisu hteli da preuzmu odgovornost i sad gledamo posledice loše politike, katastrofalne po život", izjavio je Miran Pogačar za N1. 9 3 1 Link to comment
cedo Posted Friday at 14:27 Share Posted Friday at 14:27 Just now, ultra plasticni said: ma kakvi, pravi proracun koliko ce njegova grobljanska preduzeca i kapele da budu dobri, pa na dacicevih osam, moze samo da kaze MALO ma video sam ja njega devedesetih kako reaguje na iskretanje zgloba na malom fudbalu 1 Link to comment
Mel Posted Friday at 14:27 Share Posted Friday at 14:27 Just now, pt 2.0 said: "Imam pitanje za vlast, za one koji su vodili radove i za one koji vode železničku stanicu - da li su dobili pitanja od građana pre nedelju dana? Pojedini građani izjavili su da su slali upit i govorili da je napukla zgrada, da ima oštećenja, i pitali šta će da urade po tom pitanju. Očigledno da nisu hteli da preuzmu odgovornost i sad gledamo posledice loše politike, katastrofalne po život", izjavio je Miran Pogačar za N1. eto Link to comment
gsb Posted Friday at 14:29 Share Posted Friday at 14:29 2 minutes ago, pt 2.0 said: "Imam pitanje za vlast, za one koji su vodili radove i za one koji vode železničku stanicu - da li su dobili pitanja od građana pre nedelju dana? Pojedini građani izjavili su da su slali upit i govorili da je napukla zgrada, da ima oštećenja, i pitali šta će da urade po tom pitanju. Očigledno da nisu hteli da preuzmu odgovornost i sad gledamo posledice loše politike, katastrofalne po život", izjavio je Miran Pogačar za N1. Upravo dosla da okacim. Link to comment
ragasto Posted Friday at 14:30 Share Posted Friday at 14:30 Podsetimo, rekonstrukcija Železničke stanice u Novom Sadu počela još u oktobru 2021. godine, pa je stanica prvi put svečano otvorena u jeku predizborne kampanje u martu 2022. godine, pisao je Danas.Ubrzo je ponovo zatvorena zbog radova.Rekonstruisana zgrada železničke stanice otvorena je 5. jula ove godine, svečano, u Novom Sadu – drugi put. Link to comment
copkillah Posted Friday at 14:30 Share Posted Friday at 14:30 42 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said: jel misle na ovu iznad ili na ovu ispod ili na obe? nisam siguran da ijedna može da se radi a da se u obzir nekako ne uzima i ova druga 2 Link to comment
pbg12345 Posted Friday at 14:31 Share Posted Friday at 14:31 ima ovde fotografija nadstresnice kad je radjena https://vojvodinauzivo.rs/istorijski-arhiv-grada-novog-sada-zeleznicka-stanica-arhitektonski-biser-novog-sada/ ubedjen sam da je ova druga rekonstrukcija i dodavanje ove "galerije" sa unutrasnje strane sjebalo statiku zato toliko insistiranje da sama nadstresnica toboz nije rekonstruisana https://servimg.com/view/19067202/1516 8 1 Link to comment
giuseppe Posted Friday at 14:33 Share Posted Friday at 14:33 (edited) Kad vidim 'tragedija', 'nesreća', tek tad dodatno poludim. MASOVNO UBISTVO u Novom Sadu. Edited Friday at 14:33 by giuseppe 7 1 1 Link to comment
cedo Posted Friday at 14:35 Share Posted Friday at 14:35 (edited) evo za @duda iz pbg linka ogoljena konstrukcija ovde se cini da je nadstresnica vezana i u beton a ovde slika srusenog, kao da ne vidim armaturu u ovim poprecnim nosacima, nije mi bas najjasnije na slici Edited Friday at 14:45 by cedo 1 1 Link to comment
giuseppe Posted Friday at 14:35 Share Posted Friday at 14:35 Bio van NS, ulazio oko 15h u grad 40ak minuta, potpuni je haos u gradu. Jebem li im sve im jebem. 1 Link to comment
Eleniko Posted Friday at 14:35 Share Posted Friday at 14:35 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said: https://www.instagram.com/reel/DB1GaTBqYlu/?igsh=aHY3dnJpaDN3bHFn Sa sigurnosne kamere Reel not available, jbg Link to comment
Stela Posted Friday at 14:35 Share Posted Friday at 14:35 Jadni ljudi. Kakva tragedija. Tuga. Svaki dan zivota ovde je ruski rulet. 6 Link to comment
giuseppe Posted Friday at 14:36 Share Posted Friday at 14:36 Just now, Eleniko said: Reel not available, jbg Imaš na Informer sajtu, nekrofili okačili već. 1 Link to comment
Mr.Mxyzptlk Posted Friday at 14:50 Share Posted Friday at 14:50 rece neko negde u komentarima da su se tu pre neki dan okupljala deca da idu na sajam knjiga. Link to comment
Eleniko Posted Friday at 14:51 Share Posted Friday at 14:51 Ma neću da gledam, treba da spavam noćas Niti mogu nešto da promenim 3 Link to comment
Recommended Posts