Popular Post pt 2.0 Posted November 1, 2024 Popular Post Posted November 1, 2024 "Imam pitanje za vlast, za one koji su vodili radove i za one koji vode železničku stanicu - da li su dobili pitanja od građana pre nedelju dana? Pojedini građani izjavili su da su slali upit i govorili da je napukla zgrada, da ima oštećenja, i pitali šta će da urade po tom pitanju. Očigledno da nisu hteli da preuzmu odgovornost i sad gledamo posledice loše politike, katastrofalne po život", izjavio je Miran Pogačar za N1. 9 3 1
cedo Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Just now, ultra plasticni said: ma kakvi, pravi proracun koliko ce njegova grobljanska preduzeca i kapele da budu dobri, pa na dacicevih osam, moze samo da kaze MALO ma video sam ja njega devedesetih kako reaguje na iskretanje zgloba na malom fudbalu 1
Mel Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Just now, pt 2.0 said: "Imam pitanje za vlast, za one koji su vodili radove i za one koji vode železničku stanicu - da li su dobili pitanja od građana pre nedelju dana? Pojedini građani izjavili su da su slali upit i govorili da je napukla zgrada, da ima oštećenja, i pitali šta će da urade po tom pitanju. Očigledno da nisu hteli da preuzmu odgovornost i sad gledamo posledice loše politike, katastrofalne po život", izjavio je Miran Pogačar za N1. eto
gsb Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 2 minutes ago, pt 2.0 said: "Imam pitanje za vlast, za one koji su vodili radove i za one koji vode železničku stanicu - da li su dobili pitanja od građana pre nedelju dana? Pojedini građani izjavili su da su slali upit i govorili da je napukla zgrada, da ima oštećenja, i pitali šta će da urade po tom pitanju. Očigledno da nisu hteli da preuzmu odgovornost i sad gledamo posledice loše politike, katastrofalne po život", izjavio je Miran Pogačar za N1. Upravo dosla da okacim.
ragasto Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Podsetimo, rekonstrukcija Železničke stanice u Novom Sadu počela još u oktobru 2021. godine, pa je stanica prvi put svečano otvorena u jeku predizborne kampanje u martu 2022. godine, pisao je Danas.Ubrzo je ponovo zatvorena zbog radova.Rekonstruisana zgrada železničke stanice otvorena je 5. jula ove godine, svečano, u Novom Sadu – drugi put.
copkillah Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 42 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said: jel misle na ovu iznad ili na ovu ispod ili na obe? nisam siguran da ijedna može da se radi a da se u obzir nekako ne uzima i ova druga 2
pbg12345 Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 ima ovde fotografija nadstresnice kad je radjena https://vojvodinauzivo.rs/istorijski-arhiv-grada-novog-sada-zeleznicka-stanica-arhitektonski-biser-novog-sada/ ubedjen sam da je ova druga rekonstrukcija i dodavanje ove "galerije" sa unutrasnje strane sjebalo statiku zato toliko insistiranje da sama nadstresnica toboz nije rekonstruisana https://servimg.com/view/19067202/1516 8 1
giuseppe Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 (edited) Kad vidim 'tragedija', 'nesreća', tek tad dodatno poludim. MASOVNO UBISTVO u Novom Sadu. Edited November 1, 2024 by giuseppe 7 1 1
cedo Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 (edited) evo za @duda iz pbg linka ogoljena konstrukcija ovde se cini da je nadstresnica vezana i u beton a ovde slika srusenog, kao da ne vidim armaturu u ovim poprecnim nosacima, nije mi bas najjasnije na slici Edited November 1, 2024 by cedo 1 1
giuseppe Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Bio van NS, ulazio oko 15h u grad 40ak minuta, potpuni je haos u gradu. Jebem li im sve im jebem. 1
Eleniko Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said: https://www.instagram.com/reel/DB1GaTBqYlu/?igsh=aHY3dnJpaDN3bHFn Sa sigurnosne kamere Reel not available, jbg
Stela Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Jadni ljudi. Kakva tragedija. Tuga. Svaki dan zivota ovde je ruski rulet. 6
giuseppe Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Just now, Eleniko said: Reel not available, jbg Imaš na Informer sajtu, nekrofili okačili već. 1
Mr.Mxyzptlk Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 rece neko negde u komentarima da su se tu pre neki dan okupljala deca da idu na sajam knjiga.
Eleniko Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Ma neću da gledam, treba da spavam noćas Niti mogu nešto da promenim 3
Recommended Posts