Jump to content

Trazimo odgovornost za tragediju u Novom Sadu

Featured Replies

• Popular Post

"Imam pitanje za vlast, za one koji su vodili radove i za one koji vode železničku stanicu - da li su dobili pitanja od građana pre nedelju dana? Pojedini građani izjavili su da su slali upit i govorili da je napukla zgrada, da ima oštećenja, i pitali šta će da urade po tom pitanju. Očigledno da nisu hteli da preuzmu odgovornost i sad gledamo posledice loše politike, katastrofalne po život", izjavio je Miran Pogačar za N1.

Just now, ultra plasticni said:

ma kakvi, pravi proracun koliko ce njegova grobljanska preduzeca i kapele da budu dobri, pa na dacicevih osam, moze samo da kaze MALO

ma video sam ja njega devedesetih kako reaguje na iskretanje zgloba na malom fudbalu

Just now, pt 2.0 said:

"Imam pitanje za vlast, za one koji su vodili radove i za one koji vode železničku stanicu - da li su dobili pitanja od građana pre nedelju dana? Pojedini građani izjavili su da su slali upit i govorili da je napukla zgrada, da ima oštećenja, i pitali šta će da urade po tom pitanju. Očigledno da nisu hteli da preuzmu odgovornost i sad gledamo posledice loše politike, katastrofalne po život", izjavio je Miran Pogačar za N1.

eto

2 minutes ago, pt 2.0 said:

Upravo dosla da okacim.

42 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

jel misle na ovu iznad ili na ovu ispod ili na obe?

nisam siguran da ijedna može da se radi a da se u obzir nekako ne uzima i ova druga

Kad vidim 'tragedija', 'nesreća', tek tad dodatno poludim.

MASOVNO UBISTVO u Novom Sadu.

Edited by giuseppe

evo za @duda iz pbg linka ogoljena konstrukcija

ovde se cini da je nadstresnica vezana i u beton

14-z.-stanica.jpg

a ovde slika srusenog, kao da ne vidim armaturu u ovim poprecnim nosacima, nije mi bas najjasnije na slici

31126_novi-sad-foto-ustupljena-fotografi

Edited by cedo

Bio van NS, ulazio oko 15h u grad 40ak minuta, potpuni je haos u gradu. Jebem li im sve im jebem.

Jadni ljudi. Kakva tragedija. Tuga.

Svaki dan zivota ovde je ruski rulet.

Just now, Eleniko said:

Reel not available, jbg

Imaš na Informer sajtu, nekrofili okačili već. 

rece neko negde u komentarima da su se tu pre neki dan okupljala deca da idu na sajam knjiga.

Ma neću da gledam, treba da spavam noćas

Niti mogu nešto da promenim