Jump to content
IGNORED

Trazimo odgovornost za tragediju u Novom Sadu

Godfrey

Recommended Posts

Just now, ultra plasticni said:

ma kakvi, pravi proracun koliko ce njegova grobljanska preduzeca i kapele da budu dobri, pa na dacicevih osam, moze samo da kaze MALO

ma video sam ja njega devedesetih kako reaguje na iskretanje zgloba na malom fudbalu

• -1 1
Just now, pt 2.0 said:

"Imam pitanje za vlast, za one koji su vodili radove i za one koji vode železničku stanicu - da li su dobili pitanja od građana pre nedelju dana? Pojedini građani izjavili su da su slali upit i govorili da je napukla zgrada, da ima oštećenja, i pitali šta će da urade po tom pitanju. Očigledno da nisu hteli da preuzmu odgovornost i sad gledamo posledice loše politike, katastrofalne po život", izjavio je Miran Pogačar za N1.

eto

2 minutes ago, pt 2.0 said:

"Imam pitanje za vlast, za one koji su vodili radove i za one koji vode železničku stanicu - da li su dobili pitanja od građana pre nedelju dana? Pojedini građani izjavili su da su slali upit i govorili da je napukla zgrada, da ima oštećenja, i pitali šta će da urade po tom pitanju. Očigledno da nisu hteli da preuzmu odgovornost i sad gledamo posledice loše politike, katastrofalne po život", izjavio je Miran Pogačar za N1.

Upravo dosla da okacim.

42 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

jel misle na ovu iznad ili na ovu ispod ili na obe?

nisam siguran da ijedna može da se radi a da se u obzir nekako ne uzima i ova druga

• +1 2

evo za @duda iz pbg linka ogoljena konstrukcija

ovde se cini da je nadstresnica vezana i u beton

14-z.-stanica.jpg

a ovde slika srusenog, kao da ne vidim armaturu u ovim poprecnim nosacima, nije mi bas najjasnije na slici

31126_novi-sad-foto-ustupljena-fotografi

Edited by cedo
  • +1 1
  • Hvala 1