Popular Post duda Posted Monday at 16:02 Popular Post Posted Monday at 16:02 danas mi ispričao kolega, građevinac u penziji, da je, kada je poginuo radnik na mostu na Beškoj, (srušila se neka skela oko stuba), u roku od pola sata bio uhapšen šef gradilišta, izvođač radova i, čini mi se, projekant dakle, u ovakvim slučajevima, prvo se ide u pritvor, pa se posle gleda ko je sve kriv on je čovek profesionalac, oprezan, kaže, nema potreban uvid, a neće da nagađa, ali po njemu, šestoro je moralo biti uhapšeno momentalno pa posle da se dokazuje, pa ko nije kriv, isplati mu država odštetu, a ko je kriv robija, uglavnom, takva je praksa kaže da su se sinoć kod Olje arhitekte uglavnom izlupetale (i ja mislim da arhitektama tu nije mesto), da je jedino onaj građevinac rekao neke suvisle stvari, ali više se to odnosilo na ''lanac komandovanja'', a ne na konkretne uzroke pada, jer ih niko još sa sigurnošću ne zna, tj. ne znaju ih oni koji nemaju uvid u dokumentaciju (od početka do kraja) i uvid u rezultate naknadnog veštačenja, ako ga je uopšte i bilo ukratko, čovek je ubeđen da se mulja opasno i da se pokušavaju sakriti krivci, sve to na osnovu toga kako se ceo slučaj razvija 20 2
vememah Posted Monday at 16:32 Posted Monday at 16:32 Jeste da je Parović, ali verovatno nije mnogo daleko od istine. 2
Shan Jan Posted Monday at 17:42 Posted Monday at 17:42 Treba umesto sablazavanja na ovakve stvari da slavimo svaki dan koji zavrsimo celi ovde. Dokle cemo da se lozimo da zivimo u Evropi. Lepo prihvatis da si u balkanskoj verziji centralnoafricke republike i jos ces biti zahvalan. 2
April Posted Monday at 19:15 Posted Monday at 19:15 Niko nije odvratan kao Gajić. Niko. Citiram : 'Najveći problem je naš javašluk. Ne vlast, već naše društvo.' Jedino nije odgovorio kako se to nije desilo u vreme Borisa, niti u vreme drKoštunice, niti u vreme Zorana, pa čak ni u vreme jebenog Miloševića. Samo u Vučićevo vreme je korupcija toliko nagrizla društvo. E to Danin mali svesno i namerno prećutkuje. 4
MeanM@ Posted Tuesday at 06:53 Posted Tuesday at 06:53 14 hours ago, duda said: danas mi ispričao kolega, građevinac u penziji, da je, kada je poginuo radnik na mostu na Beškoj, (srušila se neka skela oko stuba), u roku od pola sata bio uhapšen šef gradilišta, izvođač radova i, čini mi se, projekant dakle, u ovakvim slučajevima, prvo se ide u pritvor, pa se posle gleda ko je sve kriv on je čovek profesionalac, oprezan, kaže, nema potreban uvid, a neće da nagađa, ali po njemu, šestoro je moralo biti uhapšeno momentalno pa posle da se dokazuje, pa ko nije kriv, isplati mu država odštetu, a ko je kriv robija, uglavnom, takva je praksa kaže da su se sinoć kod Olje arhitekte uglavnom izlupetale (i ja mislim da arhitektama tu nije mesto), da je jedino onaj građevinac rekao neke suvisle stvari, ali više se to odnosilo na ''lanac komandovanja'', a ne na konkretne uzroke pada, jer ih niko još sa sigurnošću ne zna, tj. ne znaju ih oni koji nemaju uvid u dokumentaciju (od početka do kraja) i uvid u rezultate naknadnog veštačenja, ako ga je uopšte i bilo ukratko, čovek je ubeđen da se mulja opasno i da se pokušavaju sakriti krivci, sve to na osnovu toga kako se ceo slučaj razvija Ivan Ignjatovic je vanredni profesor na katedri za materijale i konstrukcije, na betonu. Jedan od uvazenijih sa faksa iz te ‘mladje’ generacije. Tu spada i Nenad Fric sa celika cije smo komentare sa linkedina kacili ovde. Ista generacija. Njega sa betona i Jelenu Dobric sa celicnih konstr je grfbgd imenovao za konsultante i one koji ce nastupati ispred faksa u vezi nesrece. Ivan je zaista jedan od onih cije misljenje treba uvazavati kad je konstrukterstvo u pitanju. A ovo za lupetanja, generalno, ima ga jako puno u javnosti. Nisam siguran u kom procentu medijske kuce, trudeci se da budu ekskluzivni, uspevaju da nadju odgovarajuce osobe da daju svoje misljenje. Nekako se stice utisak da je u vecini slucajeva daj sta das, bitnije je da smo aktivni i obradjujemo temu.
Frank Pembleton Posted Tuesday at 08:21 Posted Tuesday at 08:21 Evo i ovde da napišem... U NS ispred tužilaštva "nagurivanje" sa murijom... 2
Milosh76 Posted Tuesday at 17:31 Posted Tuesday at 17:31 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da se "već tokom sutrašnjeg dana" očekuju nove ostavke u vezi sa nesrećom u Novom Sadu, kada je u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici poginulo 15 ljudi. 1 1
Popular Post duda Posted Tuesday at 18:36 Popular Post Posted Tuesday at 18:36 (edited) Jebale ga ostavke njegovih teledirigovanih podguznih muva. Edited Tuesday at 18:39 by duda 11
Midžeta Posted Tuesday at 18:38 Posted Tuesday at 18:38 Vec tokom sutrašnjeg dana, lol Kakva probijanja novih dna, kakav govnar hesuse 2
garmonbozia Posted Tuesday at 18:39 Posted Tuesday at 18:39 Za mesec dana će da otpusti baba seru sa železničke stanice u NS kao znak da sistem funkcioniše i da odgovorni bivaju kažnjeni. 8
Jimmy Kowalski Posted Tuesday at 18:53 Posted Tuesday at 18:53 Tipujem na Monu da je sledeci za ostavku. Moguce neki direktor CIP-a ili infrastrukture zeleznice. Cisto da se kupi nedelju-dve dana, pa dalje zavisi od novih istrazivanja.. 1
Milosh76 Posted Tuesday at 18:56 Posted Tuesday at 18:56 (edited) Ili svo troje, da bude "napeto". Mozda u exGenDir Infrastrukture zeleznice Nebojsa Surlan. On je bio 4 godine direktor pre Tanaskoviceve. Edited Tuesday at 18:58 by Milosh76
booyaka Posted Tuesday at 19:00 Posted Tuesday at 19:00 Zvučaće surovo, ali ovo što je ova jadna devojka podlegla povredama posle 17 dana ne ide na ruku naprednjačkom šljamu i njihovim pokušajima da zataškaju sve/kandiduju druge teme da bi se javnost prestala da bavi ovom tragedijom. Ljudi su posle trećeg maja prošle godine naprasno pronašli empatiju i solidarnost i svaki put kada se bude desilo ovako nešto reakcije će biti sve burnije. 2
Recommended Posts