Jump to content
IGNORED

Trazimo odgovornost za tragediju u Novom Sadu

Godfrey

Recommended Posts

Posted (edited)

Mi možda jesmo pička od naroda, ali neka to krene prvo sa policijom, tužilaštvom, pa i vojskom, koji ustavno i/ili faktički treba da budu brana ovakvim stvarima. A oni ćute i sada kao najgore pizdurine. Nijedan načelnik policije, tužilac, general da izađe sa stavom "sad je stvarno bilo dosta". Nego se zavukli u mišje rupe i ćute ko pičke.

Ne znam šta narod da uradi? Zna se šta je poslednja instanca odbrane, možda je i vreme za to, ali u tom slučaju su i svi navedeni potpuno nepotrebni u daljem funkcionisanju države.

Usput veliki pozdrav za naše čitaoce, koji su od silnog prevoženja radikalske dece u službenim limuzinama zaboravili da njihova deca ipak idu vozovima.

Edited by Malvo
  • +1 7
  • Tužno 1
Posted

Ne možda nego sigurno jesmo, a ne kapiram sta očekuješ od saradnika okupatora.

Posted

Vratili se sa skupa. Odneli cveće, ljudi pale sveće, blokada raskrsnice na par sati. Ništa dalje, za sad. Ljudi besni, al đaba.

Mnogo hvala @gsb i @pt 2.0 što su nam došle. Ispratismo ih nazad za BG.

• +1 7
  • Wub 2
Posted (edited)
5 hours ago, Nikodije said:

Ja bih samo nekako voleo da saznam da li ovakve vesti stižu do naše prijateljice Usrulje, koja je nedavno ovde bila u ekstazi i opčinjena donaćinom. Da li nekad ti likovi barem u sebi pomisle kakvo zlo podržavaju. Da li je moguće da nezavisno Kosovo i litijum baš toliko vrede.

Gde se uvati bas za Usrulju od onolikih briksovaca i kineza koji se tale oko nastresnica™ po Srbiji

Ne kazem da nije kriva ali taj refleks da se sve svali na sporedne uloge mi nije jasan.

Edited by Caligula
  • Tužno 1
Posted

Ursula skrečuje pičku, ali Ursula nije bitna, sami smo se svesno etablirali kao ursulina kučkica

• +1 2
Posted (edited)

sta mislite, hoce li biti ikakvih protesta ili slicnog?

za sada u bgd nema ni odavanja pocasti i paljenja svijeca.

sutrasnji pejntbol skup nikole ristica ne racunam, sluzi za kanalisanje u vucicevu korist, tj da umanji opasnost za njega. 

Edited by morgana
Posted

Pa nisu valjda baš, baš, baš svi saradnici okupatora? Znam da jesu mnogi, možda i većina, ali svi? Ok, mi jesmo pičke, ali hajde neka izađe jedan tužilac i pokrene stvar, pa da vidiš kako bi izašlo 50.000 ljudi da ga podrži. Oni i imaju takav društveni status da moraju da budu hrabri i odlučni. Čak i da zamislimo to što impliciraš, sa čim se ja slažem, šta to znači? Nema onda zaustavljanja na političkom delu, nego ceo ovaj aparat mora da se sklanja u potpunosti. Šta treba, ja da hapsim i optužujem i presuđujem? 

• +1 1
Posted (edited)
6 minutes ago, morgana said:

sta mislite, hoce li biti ikakvih protesta ili slicnog?

za sada u bgd nema ni odavanja pocasti i paljenja svijeca.

Rekoh vec ranije, proslog maja - ovo su trenuci kada se Vucic ljulja. Sve sto je nepredvidjeno, sto iskace iz njegovih predikcija, to ga plasi i tu vuce pogresne korake.

Isto tako, sada je najopasniji - ako opozicija nesto pokusa na ulici, bice (ponovo) nazvani lesinarima a on ce svaki moguci otpor da slomi na svaki nacin koji mu je pri ruci. Meni je najlogicnija blokada Andricevog Venca i pravljenje galame uz trazenje vanrednih izbora i zbog litijuma i zbog ove vec kancerogene korupcije koja ubija ljude po stanicama. Uz dovoljan pritisak, napravice neki pogresan korak i imace losije karte.

1683924506-1683923248-vucicmaliana-750x5

Edited by Caligula
  • +1 5
  • Hvala 2
Posted

Pa istini za volju, nije do sad nesto lomio otpore i proteste..Uglavnom je pustao ljude da se siti isetaju i smore nakon par nedelja. Apsolutno nema razloga da sad menja taktiku.

• +1 6
Posted
1 minute ago, Caligula said:

Meni je najlogicnija blokada Andricevog Venca i pravljenje galame uz trazenje vanrednih izbora

Sa ovakvim medijima trazis vanredne izbore? Dobio bi Vucic 90% bukvalno. Pokrao bi kako ne mozes da zamislis i to otvoreno jer bi se zalio njegovim sudovima, njegovoj policiji, njegovim tuzilastvima i dobio bi kao i do sada...

Posted (edited)
3 minutes ago, SNARC said:

Pa istini za volju, nije do sad nesto lomio otpore i proteste..Uglavnom je pustao ljude da se siti isetaju i smore nakon par nedelja. Apsolutno nema razloga da sad menja taktiku.

Oko upada u BG skupstinu bilo je policije u civilu cak toliko da su sami sebe tukli (posle bacanja kamenica na prozore)

Recimo da organizujemo dezurstva preko dana (jebes noc) i blokiramo ceo andricev venac i gore kod skupstine i dole kod terazija - posle tri dana takvog haosa vec bi morao da reaguje. Ne bi to bila setnja.

@Milosh76 on ce na izborima pasti, pokradenim naravno, bas kao i SM. Ovako, sam od sebe, na ulici - imali bi Majdan 2.0

Edited by Caligula
  • +1 1
Posted

radomir lazovic

Policija privodi članove Zeleno-levog fronta koji su danas ispred Vlade Srbije bili na protestnoj akciji KRVAVE SU VAM RUKE. Najmanje petoro odbornika i odbornica ZLF, koji su bili prisutni na ovoj akciji je večeras privedeno.
Tim povodom, u nedelju 3. novembra, u 11h biće održana konferencija za medije, na kojoj ćemo izneti sve detalje i informacije. Konferencija za medije biće održana ispred Policijske uprave za grad Beograd MUP-a Republike Srbije · Bulevar Despota Stefana 107 u Beogradu.
Narodne poslanice i poslanici, odbornice i odbornici Zeleno-levog fronta danas su na zgradi Vlade Republike Srbije ostavili crvene otiske želeći da poruče da su naprednjačkoj vlasti krvave ruke, odnosno da su odgovorni za stradanje ljudi u Novom Sadu, ali i na drugim mestima gde zbog korupcije i loše izvedenih projekata ljudi gube živote.
Policija je danas, na ulazu u Novi Sad, zadržavala članove ZLF, pokušavajući da ih onemogući da prisustvuju komemorativnom skupu u ovom gradu.
  • +1 2
  • Hvala 4
Posted
1 minute ago, Caligula said:

@Milosh76 on ce na izborima pasti, pokradenim naravno, bas kao i SM. Ovako, sam od sebe, na ulici - imali bi Majdan 2.0

Ne postoji nikakva sansa da Vucic padne na izborima, osim ako se ne urusi koalicija ili SNS iznutra.

Bukvalno sanse u manje nego da Nenad Canak bude izabran za predsednika Srbije.

• +1 4