bestia Posted November 1 Posted November 1 (edited) Bog dusu da prosti svima koju su izgubili zivote.Jednom sam negde napisao da ce neka visa sila i pravda da skine ovu gamad,nazalost uz nevine zrtve.,Za jedno sam siguran...ovo je def stavilo tacku na Rio Tinto,pazite sta vam kazem,nadam se da je ovo pocetak kraja Edited November 1 by bestia 2
giuseppe Posted November 1 Posted November 1 Na trgu sveće i tišina. Ima ljudi. Valjda sutra bude neki bešnji skup. 3
slepa živana Posted November 1 Posted November 1 35 minutes ago, Babu Bhatt said: Na RTS kazu 14 mrtvih, preko 30 povrijeđenih. lažu sve lažu 8
Popular Post Svemir Zeka Posted November 1 Popular Post Posted November 1 Loše mi je ceo dan, ništa više nego drugima, nego ne mogu da izdržim: Jebem vam mater u pičku zločinačku lopovsku i lažovsku, govna jedna ako čitate 23
Sludge Factory Posted November 1 Posted November 1 20 minutes ago, vememah said: Pusi kurac, govno smrdljivo! Mislim na spodobu iz klipa koja izgovara ove reci, naravno. 6
slepa živana Posted November 1 Posted November 1 1 minute ago, Sludge Factory said: Pusi kurac, govno smrdljivo! Mislim na spodobu iz klipa koja izgovara ove reci, naravno. ovo nema ni u filmovima o serijskim ubicama... ovakvi bolesni umovi nakaze zlotvori zlikovci uf bože gospode šta je ovo bre 9
LaLinea Posted November 1 Posted November 1 Nesreća je eufemizam za ovo što se danas desilo. Ovo treba da se zove Masovno ubistvo u Novom Sadu 7
gsb Posted November 1 Posted November 1 Just now, giuseppe said: Menjajte naziv teme. Nije nesreća. ZLOCIN 6
Filozof manijak Posted November 1 Posted November 1 Da li iko posle ove katastrofe ima imalo dileme oko litijuma?!? 4 1
giuseppe Posted November 1 Posted November 1 Koga jebeno briga. Ako se odjebe litijum a ostane SNS, biće drugi litijum. Imaš temu tamo. 3
Recommended Posts