Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted

A šta će da dovedu kad mu istekne ugovor? Ingram jbt. Daj Simonsa i Lonzo Bola.

• Haha 2
  • Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

220

• 1n54jd3r

178

• Hele

161

• uini

124

Posted (edited)
3 hours ago, spaceploitator said:

ma obojica su lose resenje igracki i ne bi icx digli plafon, a i manji je mpj problem kao 3i-4i igrac tima, nego izvestan gospodin kao drugi

al sad vidim da ingramu istice ugovor vec na kraju sezone. to je onda puno bolja prica

Slazem se. Jedino Batler bi im mozda mogao da pomogne kada bi mogli da ga dobiju u razmeni. Mada i on je u godinama i u poslednje vreme je cesto povredjen.

Edited by Micko8
Posted

Meni nema smisla dovođenje LaVina, čovek ima veći ugovor od MPJa, isto trajanje, istoriju povreda. Ne deluje mi kao da ga zanima odbrana, ali možda je to do samih Bulsa. Moguće da je kod njega u pitanju AG situacija i da je spreman da bude 4-5 igrač u timu koji ide na titulu, a Čikago svakako odavno  pokušava da ga uvali nekome.

Rešava im problem koji su imali protiv Minesote prošle godine, još jedan igrač koji može da prevede loptu i sam kreira šut, ali ostaje pitanje odbrane/skokova, kao i rezerve za Jokića. Fleksibilnost sledeće godine još gora, tri igrača 147 miliona.

Ako već uprava mora da trejduje MPJa kako bi se ratosiljala Nađija, bolje su mi varijante sa slabijim starterom i još jednim igračem za klupu koji može da ubode trojku, ili rezervnim centrom. 

• +1 1
Posted

Meni je bliska pomisao da trejdom hoće da razmrdaju nešto, a za Nađija i Šarićev leš očito mogu da dobiju đon od cipele.

Ali nesrećni Čikago i resto Wizardsa nemaju oznaku hitno i prirodno je da u takvim dilovima pod narečenim okolnostima Denver ostane grbav. Na kraju krajeva oni su godinama kontenderi, zašto bi ih iko vraćao u život kad može da ih izlešinari.

Posted

Ne mogu da vas citam vise kako kukate, mora nesto radikalno da se menja kod Nagetsa a ne nesretni nebitni MPJ

Screenshot_2024-12-19-10-01-43-224_com.android.chrome-edit.thumb.jpg.f895919b7bbbb790f76cf8ff5090fea6.jpg

Screenshot_2024-12-19-10-15-00-968_com.android.chrome-edit.thumb.jpg.bab1388cac13e27b8a72ba7b926ab139.jpg

• Haha 2
Posted

... i da ode franšiza u Sijetl prvim letom.

• Vojvodo,serdare 2
Posted
13 hours ago, kralj said:

A šta će da dovedu kad mu istekne ugovor?

neam pojma iskreno. evo sad gledam FA ponudu na ljeto, ima dobrih igraca u rangu od 12-18 miliona. bilo bi mesta za dva takva, recimo Reid ili Mo i Brogdon ili Kennard...

• +1 2
Posted (edited)

Blackburn je dao lep pregled rasporeda minutaze u razlicitim trade scenarijima. Nisam za trade sada, da se razumemo. Prosto jer bi bio motivisan iz ocaja, a tu ne mozes biti pobednik u trade-u. Ako bas mora neka opcija, glasao bih za prvu sa Atlantom.

Edited by 1n54jd3r
  • +1 2
Posted

Ja bogami ne bih. 

Btw, jel miguće da postoje dva trenera na svetu koji pretpostavljaju Hantera Bogdanu?

Doduše, Nens je užasno potcenjen igrač. Ovde su ga stavili, ja bih uvek pre njega uzeo nego li Hantera.

Posted

da, Ekstra Nensa (izvinity) se i meni svidja kao opcija

• Haha 3
Posted
16 minutes ago, 1n54jd3r said:

Blackburn je dao lep pregled rasporeda minutaze u razlicitim trade scenarijima. Nisam za trade sada, da se razumemo. Prosto jer bi bio motivisan iz ocaja, a tu ne mozes biti pobednik u trade-u. Ako bas mora neka opcija, glasao bih za prvu sa Atlantom.

meni bruklin trejd daleko najbolji, samo bih dfsa stavio u prvu, a brauna na klupu

• +1 1
Posted

Dobar debi Sredera, 104:52 trenutno :ph34r:

Posted (edited)

Menadžment je bar dobro identifikovao problem, živ nisam da dočekam kako će Klarkson i Hanter da utegnu odbranu i svedu Portland na 120 poena.

Prvi nalet Danija Avdije smo nekako preživeli doduše, sad se sve raspalo. Morao debeli u Rej Alen mode.

Edited by kralj
  • +1 1